cameronx65
کاربر سایت
دوست من شما مثل اینکه از هیچی خبر ندارید در این چند وقت بار ها امازون اکسپوز شده دستش رو شد نمونه برای ریویوهای سریال مذخرف Rings of power کامنت ها و امتیاز پاک شده دست کاری شده واقعا شما فکر میکنی اینا دستکاری نمیکنن امتیازات رو ؟با افکار بازی نمیکنن؟؟ راتن تویمتو میاد به شی هالک از بریکینگ بد بالاتر میده هر چقدر هم یوزر هر چی بگه.متاکریتیک که اینقدر بادش کردن همه، یه بار باید بادش رو با کمک هم خالی کنن. یکسری مشکلات جدی داره که اصلاً قابل چشم پوشی نیستن
۱- رنکینگ منتقدها و عیار امتیازها اصلاً شفاف نیست.
۲- نمرات مربوط به نقدهای ناقص (منتقدی که بازی رو نصفه تجربه کرده و همینجوری از روی مزاج یه نمره ای میده) رو می پذیره.
۳- نقدهای غیر اصولی رو می پذیره (نقد یکسری قواعد داره برا خودش، مثلاً منتقد نمی تونه از دشنام، hate speech و یا فحش های f دار در نقد استفاده کنه، چیزی که ما اخیراً توی نقد فکر می کنم AW2 بود که دیدیم و نقد پذیرفته شده بود).
۴- یوزر اسکورش کلاً غیرقابل اتکاست و باید جمع بشه، چراکه خیلی راحت میشه هیأتی ریخت سر سایت و داستان سریال پهلوانان توی imdb رو سرش پیاده کرد.
۵- همچنین باید یه فکری برای ناشرهایی که کدهای نقد رو بصورت خیلی سلیقه ای و مهندسی شده پخش می کنن هم بردارن. حالا این ناشر قراره هر کسی باشه
پ.ن: برای یوزر اسکور جاهایی هست که واقعاً میشه بهشون اتکا کرد. استیم، آمازون و امثال اینها جاهایی هستن که همون طوری که خودت هم اشاره کردی فقط به خریداران واقعی اجازه میده امتیاز بدن و نقد بنویسن که همین خودش باعث واقعی تر شدن نتایج میشه. درسته که شاید ۹۰٪ خریدارها اصلاً بازی رو هم تموم نکنن، ولی حداقلش اینه که اینها برای عنوانی که دارن بهش امتیاز میدن پول دادن و اون هیأت های محترم نمی تونن برای خراب کردن یه بازی خاص، ۱۰۰۰ نسخه ازش رو بخرن تا بتونن بکوبنش!
اتفاقا من همیشه میرم سراغ یوزر ریویو چون نریتیو رو مدیا با تفکر خودش کنترل میکنه اکثرا شون هم رنگین کمان مو بنفش ویردو چپی هستن .