این سریال چقدر قشنگ بود !!! من خیلی اهل سریال نیستم ولی فکر کنم یکی از خوش ساخت ترین سریال های این چند ساله باشه . اونقدر این سریال نقاط مثبت داره نمیدونم از کدوم بگم از چی بگم از کجاش بگم ؟!!
از تیم بازیگرها بگم که همشون عالی نقششون رو بازی میکنن ؟ هاپر ؟ استیو ؟ جویس ؟
DUSTIN ؟ از شخصیت های داستان بگم که یکی از یکی بهتره ؟ از موسیقی پیش زمینه یا دکور و فضای داستانیش که ادم انگار همین الان وسط دهه ی 90 - 80 میلادی هست ؟ از داستانش بگم که عالیه و با یه سرعت خوب داره پیش میره ؟ از Team work هاشون بگم ؟ از چی بگم ؟ خیلی خیلی دوست دارم صحبت کنم راجب اینا ولی واقعا نمیدونم از چی شروع کنم ؟ چی باید بگم ؟!
شخصیت داستین که ادم رو منفجر میکنه !! ( اون صحنه که هیولا از دیوار میپره بیرون ، داستین میگه Demogorgon ؟ یا ابداع کلمه Demo dog ) استیو که فصل اول هم من ازش خوشم اومد ولی تو فصل دوم یه جهش فوق العاده خوبی داشت و اونم حسابی ترکوند ! شخصیت هاپر که از فصل اول یه کلانتر خیلی خوب و شجاعی هست ! جویس که به نظرم یکی از بهترین ها و شاید تنها مادر توی تمام انیمه ها و سریال ها و فیلم ها هست که خیلی پیگیر و نترس و شجاع هست . گروه این 4 تا بچه که خیلی خنده دار و باهوش هستن و زیرکانه و تو همون دنیای بچگانه و بازی هاشون ، معماهای دنیای وارونه و هیولاها رو حل میکنن . اقای کلارک که از همون فصل اول خیلی ازش خوشم اومد . حتی برادر این مکسین هم که اومده با اونکه از اون شخصیت های رو اعصاب هست و احتمال میدم با مامان مایک یه کارایی کنه
ولی اونم دوست داشتنی هست . باب هم شخصیت خیلی دوست داشتنی بود خیلی دوست داشتم بمونه ! حیف شد مرد
و ...
و یه نکته . من این Character های داستانی رو اصلا به هیچ وجه نمیتونم از بازیگر ها جدا کنم یعنی موقعی که میگم جویس یعنی هم کاراکتر هم بازیگر . چون خیلی خوب نقششون رو بازی میکنن و از طرفی هم انتخاب همشون واقعا میخوره به نقش های داستانی . همین برادر مکسین که تو داستان مثلا یه ادم از خود راضی و متکبر و ساکت هست مصاحبه های بازیگرش رو که گوش میدادم میدیدم دقیقا مثل سریال ساکت هست و مثل همون نقشش یکم انگار مغرور هست !! به خاطر همین هست که میگم من نمیتونم تصور کنم که این بازیگر ها از کاراکتر های داستانی جدان و جدا از این ، نقش ها رو قشنگ بازی کردن مثلا بازیگر نقش مادر ویل واقعا نقشش رو خیلی خوب بازی میکنه . یه ادم پریشونه نگران که حواسش جمع هم هست . هاپر ، مایک ، الون ، استیو ، نانسی ، ویل ، باب ، کلارک ، خبرنگاره و داستین !!!! مثلا شما جای این پسره شخص دیگه ای رو میتونید تصور کنید که نقش داستین رو بازی کنه ؟ من که نمیتونم ! LOL
داستان و فضای داستانیش هم که به کنار ، یه داستان نسبتا ساده که با سرعت خوبی پیش میره و خیلی پیچیده و گنگ نیست . یه فضا و اتمسفر خوب که از اول تا اخر فصل در جریان هست و بهم نمیخوره . کلا با یه ریتم منظم پیش میرن این دوتا در کنار هم. و داستان هم از اینکه نزدیکه 50 سال قبل روایت میشه خیلی خوبه . چون اگر تو این زمان میخواست روایت بشه همین الانش هم کلی فیلم و بازی و ... هست که همین ایده و همین چیزا رو دارن به خاطر همین تکراری میشد . و اینکه بد هم نیست ادم یکم با زندگی قدیمی اشنا بشه ( اگرچه سبک زندگیشون به ما نمیخوره ولی بازم قشنگ و جذاب هست ) .صحنه هایی هم که همه ی این ها فکرهاشون رو روی هم میریزن و یه نقشه میکشن و باهم گروه میشن و یه کاری میکنن رو هم خیلی دوست دارم . خیلی دوست داشتنی هست اون قسمت هاش .
حالا همه ی این ها به کنار ، این رابطه های عاشقانه رو کجای دلم بذارم ؟؟ و همه ی این رابطه ها به کنار ، علاقه ی مایک و الون به هم یه طرف . یعنی تو هیچ انیمه و سریال و فیلم و بازی من هیچ موقع پیش نیومده بود که بخوام اینقدر اینقدر منتظر ابراز علاقه و صحنه عاشقی دوتا کاراکتر باشم . فصل اول من همش منتظر بودم این دوتا یه بو*سی بکنن و موقعی که کردن من انگار به همه ی ارزوهام رسیدم و از زندگی سیر شدم
و اخر فصل اول هم که انگار دنیا خراب شد رو سرم . و اخر فصل دوم انگار باز از زندگی سیر شدم
و چند نکته منفی بگم حالا ، فصل دوم اینکه دوباره ویل استارتر و جرقه داستان رو بزنه بد بود . هم تکراری بود هم یه ظلم بود بهش
نقش خواهر الون رو نفهمیدم ؟ یهوو وارد شد خیلی سریع هم رفت !!! فعلا چیز دیگه ای یادم نمیاد
احساس میکنم خیلی حرف زدم و خیلی هم اغراق کردم ولی خوب دست خودم نیست ، 3 روزه این رو دیدم و هرکاری میکنم فراموش کنم نمیتونم . ذهنم تو فضای داستان و دنیاش مونده . 2 تا فیلم دیدم ، بازی کردم ولی یادم نمیره از ذهنم خارج نمیشه . البته اینکه من یکم سریع وارد دنیای داستان ها میشم هم بی تاثیر نیست ولی خوب از حق نگذریم دنیای این سریال هم خیلی خوش ساخت و جذاب و قشنگ هست . و خوب اذیتمم نمیکنه خیلی هم خوشم میاد ولی یه حالت گنگی دارم .
و اینکه نمیدونم خوش حال باشم از اینکه 4 فصل ازش میاد یا ناراحت باشم ؟
خوشحال از این لحاظ که سریع تموم میشه و لازم نیست خیلی منتظر بمونم و هم اینکه بیخودی کشش نمیدن لازم نیست نگران باشم که الان هست که خراب کنن داستان رو . و ناراحت هم از این لحاظ که خوب زود تموم میشه ، حیف نیست ؟
. فقط امیدوارم که به سر 2 تا برادر کارگردان نزنه که اخر سریال بخوان مایک یا الون رو بکشن یا این 2 تا رو از هم جدا کنن که دیگه هیچی ... نمیدونم چی میشه
البته نه تنها این 2 تا کاراکتر . کلا بخوان بلایی سر کسی بیارن چون به شخصه ارتباط خوبی برقرار کردم
سرتون رو درد اوردم ...
تموم شد .