بهترین دیالوگ داستین اونجا بود که توی ماشین به استیو میگه خیلی خوب مبارزه کردی ، فقط آخرش زد لتوپارت کرد ! یعنی از خنده اشکی بود که میریختم ، واقعا آینده درخشانی داره ، یعنی حرفم نزنه با نگاش آدمو میخندونه . محشر بود این فصل بیشترشم مدیون این بشره .
بهترین دیالوگ داستین اونجا بود که توی ماشین به استیو میگه خیلی خوب مبارزه کردی ، فقط آخرش زد لتوپارت کرد ! یعنی از خنده اشکی بود که میریختم ، واقعا آینده درخشانی داره ، یعنی حرفم نزنه با نگاش آدمو میخندونه . محشر بود این فصل بیشترشم مدیون این بشره .
یک سوالل فنی.
این شدو مانستر از جون ویل چی میخواست؟چه نیازی بهش داشت؟و چرا ویل؟؟
خودمم به این فکر کردم ولی منطقی نیست!آخه یک بچه مگه چقدر اطلاعات داره!!اصلا شاید برای معالجه میبردنش یک شهر دیگه.اصلا چرا ویل؟البته شاید فقط به ویل دسترسی داشت!با استفاده از ویل جاسوسی میکرد دیگه ببینه چه خبره تحرکاتشون چیه بعد اونجا هم دوستان فرستاد که انتقام بگیره
خودمم به این فکر کردم ولی منطقی نیست!آخه یک بچه مگه چقدر اطلاعات داره!!اصلا شاید برای معالجه میبردنش یک شهر دیگه.اصلا چرا ویل؟البته شاید فقط به ویل دسترسی داشت!
راستی اسپویلر ازاده دیگه؟
چه اراده قوی داریبا سرعت هر چه تمام تر پست ها رو پشت سر گذاشتم تا بیام پست بدم من هر هفته یه قسمتو نگاه می کنم و دیشب قسمت 6 رو دیدم و به نظرم این قسمت تا این جا خفن ترین و بهترین قسمت بود و خیلی فیض بردیم مخصوصا این که اکشنش خیلی خوب بود ولی قسمتای قبل اکشنی نداشت در اون حد.
چه اراده قوی داری
من کل دو فصل تو 4 روز دیدم
واقعا یکی از بهترین سریال هایی بود که دیدم.