Irisviel Ackerman
کاربر سایت
من همش فکر کردم برین بمیره ، ولی خب زنده بود.اپیزود بدی نبود به نظرم، ولی دوست داشتم حداقل توی همچین نبرد خفنی یه کارکتر کلیدی تر بمیره![]()
من همش فکر کردم برین بمیره ، ولی خب زنده بود.اپیزود بدی نبود به نظرم، ولی دوست داشتم حداقل توی همچین نبرد خفنی یه کارکتر کلیدی تر بمیره![]()
نایت کینگ تمام حرکاتش با اشاره دسته مثل همون لحظه ای که با اشاره دستش تمام کشته شده ها رو زنده کرد یا اون جا که اشاره کرد واکر ها خندق آتیش رو پر کردن این جا هم به خیال خودش دیگه خودش مونده بود و برن برای همین خودش رفت که برن رو بکشه
نایت کینگ تمام حرکاتش با اشاره دسته مثل همون لحظه ای که با اشاره دستش تمام کشته شده ها رو زنده کرد یا اون جا که اشاره کرد واکر ها خندق آتیش رو پر کردن این جا هم به خیال خودش دیگه خودش مونده بود و برن برای همین خودش رفت که برن رو بکشه
اریا خودشو شبیه یکی از وایت واکر ها یا همون نوچه های شاه شب در اورده بود. اونجایی که شاه شب اومد شمشیرش رو از پشتش برداره یه لحظه یکی از وایت واکرهارو نشون میده که سرشو میچرخونه بنظرم اون اریا هستش.که بعد از پشت حمله میکنه...

تیئون هم که بهش حمله کرد هیچ کدوم نرفتن دفاع کنن حتی وقتی نایت کینگ از روش رد شد و زنده بود کسی نرفت بکشتش بعد هم آریا کلی دهنش سرویس شد تا توی وستروس به No one تبدیل بشه و اونجایی که اون یکی دختره رو کشت هم شمع اون سرداب رو خاموش کرد و بدون نور و بی سر و صدا کشتش پس بلد بود کارش رو بکنهخب حالا به فرض گفته آروم باشید، بهشون گفته کَر و کور هم باشید؟یا اینکه اگه کسی اومد سمت من کاری باهاش نداشته باشید؟

اصلا فک میکنم دلیل اینکه خیلیا با اون صحنه مشکل دارن این نیستهمه شدن ی پا فراستی و فقط میکوبن بدون این که بدونن چرا
صحنه آخر دلیل این که آریا راحت از بین وایت واکر ها رد شد این بود که نایت کینگ خودش دستور داده بود آروم باشن
اون صحنه دوتراکی ها ک پشم ریزون بود خدایشتقریبا کل پست های امروز تاپیک خوندم، چند تا نکته خیلی تو چشم بود.
اول اینکه یه سری کلا از خودشون نظر ندارن و فقط چشمشون به دهن منتقدهاست، هرچی بگی بحث نمره رو میکشن وسط. یه تعداد کمی هم که رسما به هرکی که از این قسمت لذت برد توهین کردن، که سطح شخصیت خودشون رو بروز میدن.
اما در مورد خود این اپیزود:
بدترین مورد همون تاریکی بیش از حد بود که عملا چند لول لذت سریال کم کرد واسه من.
به نظرم جا داشت چند تا از شخصیت های اصلی هم بمیرن. بعضی جا ها واقعا مسخره شده بود.
دیدم که چند تا از دوستان اشاره کردن که کاش زنده ها تو این نبرد شکست می خوردن و عقب نشینی میکردن. خب این وسط دوتا نکته هست: 1- بحث بودجه که از همون سال 2011 سازنده ها مدام دارن تکرار میکنن. 2- ارتش شاه شب تا قبل از این اپیزود 100هزار نفر نیرو داشت، اگه تو این جنگ هم پیروز میشدن، تعداد نیروهاش از شمارش خارج می شد و دیگه هیج جوره نمیشد شکستش داد.
صحنه دوتراکی ها بر خلاف نظر دوستان به نظرم منطقی بود، چون تمام عمرشون به همین صورت جنگیدن و اصلا معنی نداره وقتی سوار اسب هستن صبر کنن تا دشمن بیاد به سمتشون. بماند که این صحنه یه نمایش قدرت خفن از طرف مرده ها بود.
بنظرم وقتی تو هفت فصل صحبتی از آزور آهای، منجی و از این داستان ها نشده، نباید انتظار داشت که بخوان تو دو سه قسمت به مسئله بپردازن.
جلوه ویژه، موسیقی و کارگردانی طبق معمول چند پله بالاتر از سطح tv بود.
در کل فک کنم نمره 8 برای این قسمت عادلانه باشه
سوال اصلی اینکه برن اون وسط چی کار میکرد؟

تیئون هم که بهش حمله کرد هیچ کدوم نرفتن دفاع کنن حتی وقتی نایت کینگ از روش رد شد و زنده بود کسی نرفت بکشتش بعد هم آریا کلی دهنش سرویس شد تا توی وستروس به No one تبدیل بشه و اونجایی که اون یکی دختره رو کشت هم شمع اون سرداب رو خاموش کرد و بدون نور و بی سر و صدا کشتش پس بلد بود کارش رو بکنه
دیگه خود جان هم میدونست پلات آرمور داره گفت استراحت کن همون جا تا من برم یـ خاکی به سرم بریزماون لحظه که سم افتاده رو زمین 10 تا زامبی هم افتادن روش دستشو دراز میکنه واسه جان که کمکش کنه، اون لحظه یه " ای بابا تو چرا نمیمیری بشکه"ی خاصی تو نگاه جان هست و بعدم ولش میکنه تو همون حال و میره![]()