من تازه اپیزود ۱ فصل هشت دیدم.پر جلوهای ویژه است انقدر بد گفتین میخواستم با قسمت دوم بشینم ببینم. پرواز دراگونها و مناظر و نمایش ارتش و قلعه و درگیری رو کشتی و کمی اکشن و...... خوبه دیگه خدایی چی میخواین؟تمامش جلوهای ویژس کم هزینه نبوده همین قسمت. من راضی بودم
من تازه اپیزود ۱ فصل هشت دیدم.پر جلوهای ویژه است انقدر بد گفتین میخواستم با قسمت دوم بشینم ببینم. پرواز دراگونها و مناظر و نمایش ارتش و قلعه و درگیری رو کشتی و کمی اکشن و...... خوبه دیگه خدایی چی میخواین؟تمامش جلوهای ویژس کم هزینه نبوده همین قسمت. من راضی بودم
بحث نبود جلوه های ویژه نیست، بحث اینه این هزینه خرج چی شه.
شما ترجیح میدادی که یه صحنه در رابطه با Army of the Dead یا حتی اصلا Ghost رو که سه فصله بخاطر گرون بودن حذف کردن ببینی، یا اینکه جان و دنریس 2-3 دقیقه سوار اژدها با هم پرواز کنن؟ اصلا چی گیرمون اومد از اون صحنه؟
به شخصه من ترجیح میدادم حمله وایت واکرا به Last Hearth رو ببینم. یا حتی یکی از ویژن های برن که احتمالا تو آینده ببینیم.
دوستان راهنمایی کنید من کلا نسبت ها رو قاطی کردم .
جان اسنو پسر رایگر تارگرین و عمه آریا استارک که به اسم لیانا هست. من هرچقدر فکر میکنم رایگار کی بوده یادمنمیاد.
رایگار تارگرین و دنرییس( مادر دراگونها) بچهای مد کینگ بودن؟ که رایگار تارگرین همون برادر بزرگه دنرییس هست و پسر ارشد مد کینگ بود .تا اینجا درسته؟
ریگار در اصل همون برادر دنرییس بود که شخصیت منفی داشت و تو فصلهای اول دست به ..... دنریس زد ؟ یا یکی دیگس؟
الان دنیریس چه نسبت خونی با جان داره؟
و سوال اخر چرا جان را از رابرت پادشاه سون کینگدوممخفی میکردن که نکشدش. من نمیدونم سریال به این قسمتها بها نداده و گذری رد شده یا حافظه من یاری نمیکنه
بحث نبود جلوه های ویژه نیست، بحث اینه این هزینه خرج چی شه.
شما ترجیح میدادی که یه صحنه در رابطه با Army of the Dead یا حتی اصلا Ghost رو که سه فصله بخاطر گرون بودن حذف کردن ببینی، یا اینکه جان و دنریس 2-3 دقیقه سوار اژدها با هم پرواز کنن؟ اصلا چی گیرمون اومد از اون صحنه؟
به شخصه من ترجیح میدادم حمله وایت واکرا به Last Hearth رو ببینم. یا حتی یکی از ویژن های برن که احتمالا تو آینده ببینیم.
دوستان راهنمایی کنید من کلا نسبت ها رو قاطی کردم .
جان اسنو پسر رایگر تارگرین و عمه آریا استارک که به اسم لیانا هست. من هرچقدر فکر میکنم رایگار کی بوده یادمنمیاد.
رایگار تارگرین و دنرییس( مادر دراگونها) بچهای مد کینگ بودن؟ که رایگار تارگرین همون برادر بزرگه دنرییس هست و پسر ارشد مد کینگ بود .تا اینجا درسته؟
ریگار در اصل همون برادر دنرییس بود که شخصیت منفی داشت و تو فصلهای اول دست به ..... دنریس زد ؟ یا یکی دیگس؟
الان دنیریس چه نسبت خونی با جان داره؟
و سوال اخر چرا جان را از رابرت پادشاه سون کینگدوممخفی میکردن که نکشدش. من نمیدونم سریال به این قسمتها بها نداده و گذری رد شده یا حافظه من یاری نمیکنه
سه تا پست بالا ترو میخوندی کامل توضیح داده بودم
دنریس میشه عمه جان. ریگار برادر بزرگترشه که قبل به دنیا اومدنش تو Battle of Trident میمیره. اون برادری که تو فصل یک دیدیم و میخواست شوهرش بده () ویسریس بود. در کل مد کینگ سه تا بچه داشت ریگار ویسریس و دنریس که دو تای آخریو نمیبینه خودش و وقتی نوزاد بودن فرار میکنن از وستروس.
جان هم جون پسر ریگار بود. اگه رابرت میفهمید به حتم میکشتش (چون همه تارگرین ها رو که دستشون بهش میرسید کشتن که نسلشون منقرض شه و بعدا ادعایی واسه سلطنت نکنن. دنریس هم بعدها که فهمیدن زندست نقشه قتلشو کشیدن و واسه همین جورا مورمنتو فرستادن که دنریسو بکشه اما جورا عاشقش میشه و پلن عوض میشه )
اونجا کهعمودی اومد پایینمن یاد پارکآبی وایلد وادی افتادم دلم ریخت .خخخخ
جدای شوخی من واقعا دوست داشتم ویژن های برن چندین قسمت بیشتر بود . گوست قضیش چیه؟ ۳فصل حذف شده؟ بیشتر توضیح بدین
گوست Direwolf جان اسنو بود که از دو فصل پیش دیگه نشونش ندادن و اول گفتن اون سگی که بازیگر نقشش بوده مرده و بعد گفتن به دلیل کمبود بودجه و هزینه CGI (جلوه های ویژه) حذفش کردن از فیلم
سه تا پست بالا ترو میخوندی کامل توضیح داده بودم
دنریس میشه عمه جان. ریگار برادر بزرگترشه که قبل به دنیا اومدنش تو Battle of Trident میمیره. اون برادری که تو فصل یک دیدیم و میخواست شوهرش بده () ویسریس بود. در کل مد کینگ سه تا بچه داشت ریگار ویسریس و دنریس که دو تای آخریو نمیبینه خودش و وقتی نوزاد بودن فرار میکنن از وستروس.
جان هم جون پسر ریگار بود. اگه رابرت میفهمید به حتم میکشتش (چون همه تارگرین ها رو که دستشون بهش میرسید کشتن که نسلشون منقرض شه و بعدا ادعایی واسه سلطنت نکنن. دنریس هم بعدها که فهمیدن زندست نقشه قتلشو کشیدن و واسه همین جورا مورمنتو فرستادن که دنریسو بکشه اما جورا عاشقش میشه و پلن عوض میشه )
گوست Direwolf جان اسنو بود که از دو فصل پیش دیگه نشونش ندادن و اول گفتن اون سگی که بازیگر نقشش بوده مرده و بعد گفتن به دلیل کمبود بودجه و هزینه CGI (جلوه های ویژه) حذفش کردن از فیلم
خدا خیرت بده . برادر بزرگشو با کوچیکه قاطی کرده بودم . الان حل شد ممنون .
مگه چقدر هزینه اون گرگها بود ای بابا حیف . یادمه تو فصل یک هم خیلی رو داستان و پیدا کردن این گرگ ها مانور دادن .
با اینکه انقدر این سریال پرفروش و پرطرفداره خیلی جالبه هزینه کم میارن.
خیلی بی ربط نیست اینم بگم . سریال kyle xy بخاطر هزینهای زیاد ساخت هر اپیزود که نصف یک فیلم هالیوودی بود بعد پایان فصل ۳ کنسل شد و فصل ۴ ساخته نشد .
اونم تازه کانال abc . یعنی بازم خوبه سریالو تو چندتا اپیزود دارن میبندن و نا تموم نذاشتن
ریگار تارگرین پسر ارشد و وارث Aerys Targaryen یا همون مد کینگ بود که زنش الیا مارتل (خواهر ابرین مارتل) بود.
داستانش طولانیه و خارج از حوصله بحثه اما وقتی ریگار قهرمان مسابقه هرنهال میشه، طبق سنت وستروس یه تاج گل رو باید رو سر یه زن قرار میداشت. طبیعتا چون زن داشت همه انتظار داشتن که رو سر الیا مارتل قرار بده اما از الیا عبور میکنه و رو سر لیانا استارک (خواهر ند استارک) قرار میده. حالا از اون طرف رابرت برتیون عاشق لیانا بوده و با اینکار قاطی میکنه، ولی ند اوضاع رو آروم میکنه.
یک سال بعد ریگار لیانا رو میدزده و لیانا ناپدید میشه. رابرت هم شورش بزرگ "Robert Rebellion" رو شروع میکنه و طی یه اتفاقاتی استارک ها هم شرکت میکنند. در نهایت ریگار توی مهم ترین نبرد شورش یعنی Battle of Trident از رابرت شکست میخوره و کشته میشه. یکم بعد ند استارک همراه با چند نفر به Tower of Joy میره و اونجا سه نفر از Kingsguard که معروفترین اونها Ser Arthur Dayne (بهترین شمشیرزن کل وستروس) بوده رو شکست میده و بعدشم میفهمه که لیانا از ریگار حاملست و اون بچه کسی نیست جز جان
بجز لیانا، ریگار، ند استارک، Howland Reed (بابای میرا) و شاید اون میستری که این دو تا رو عقد کرده هیچکس تو کل وستروس از این موضوع با خبر نبود.
پ.ن : بعدها توی همین شورش وقتی استارک ها و برتیون میرسند به کینگز لندینگ، تایوین لنیستر که Hand of the King بوده وقتی میبینی اوضاع خطریه خیانت میکنه، به جیمی دستور کشتن شاه رو میده و بعد درای شهرو باز میکنه و بعدشم یکی از پرچمداراش که Mountain بوده الیا مارتل (زن قانونی ریگار) گیر میاره و اول بهش تجاوز میکنه بعد میکشتش!
سر همین قضیم ابرین دنبال انتقام بود.
----------------
به نظر من نایت کینگ مثل هودور یه تاثیری از برن برده و الانم اصلا برای همین داره میاد جنوب دیوار که دنبال برن هستش !
اصلا چه دلیلی داره که بعد اینهمه سال بیان جنوب دیوار؟ دنبال چین؟ اگه هدفشون کشتن همه انسان ها بود خب خیلی زودتر میتونستن اینکارو کنن. اگه بخوایم اینطوری نگاه کنیم نایت کینگ هر کی هست میدونست سه تا اژدها قراره بیان شمال دیوار و این یعنی توانایی سفر در زمانو داره. تا اینجا تنها کسی که این توانایی رو داره Three Eyed Raven هست
نمیدونم در کنار خوندن مطلب از اینترنت خود سریال هم دنبال میکنی یا نه () ولی لیانا زن ریگار بود. سم میفهمه که ریگار قبل از ازدواج با لیانا عقدش با الیا رو لغو کرده
دوستان یک موضوع جالب. بعد اتمام اپیزود یک فصل ۸ سریال حدود ۹دقیقه از قسمت بعد و صحبت راجب سکانسهای قسمت هست. خیلی نکات کلیدی و جالبی داره مثلا یکجاش میگه فقط تارگرینها میتونن دراگون هارو سوار شن این برای جان یک نشونس که خودشو بهتر بشناسه . علت اینکه دراگون تو قسمتهای قبل با جان ارتباط برقرار کر بخاطر این هست که جان تارگرین هست. خیلی این نکتش عالی بود . یا اونجا که دختر بچه میخواست لشکرو ببینه و آریا جلوشو نگرفت اشاره به کودکی آریا داشت فصل یک که چقدر هیجان داشت که خودش این صحنه رو ببینه و ...
اگه ندیدین بعد نوشتهای پایانی سریال این ۹دقیقه هست
نمیدونم در کنار خوندن مطلب از اینترنت خود سریال هم دنبال میکنی یا نه () ولی لیانا زن ریگار بود. سم میفهمه که ریگار قبل از ازدواج با لیانا عقدش با الیا رو لغو کرده
اگه منظورت از مطلب اینترنت خوندن کتاب ها هست، باید بگم که از سال 2011 سریالو دنبال میکنم و از 2013 هم کتابهاشو خوندم.
ولی به هر حال تفاوت چندانی بین زن و معشوقه وجود نداره و به نظرم کلمه معشوقه مناسب تره با توجه به اینکه شاید کلا چند ماه با هم بودن، پنهانی بوده و بدون اطلاع خانواده استارک ها صورت گرفته. کمااینکه واسه اینکه با الیامارتل اشتباه گرفته نشه اینطوری بهتره.
دوستان یک موضوع جالب. بعد اتمام اپیزود یک فصل ۸ سریال حدود ۹دقیقه از قسمت بعد و صحبت راجب سکانسهای قسمت هست. خیلی نکات کلیدی و جالبی داره مثلا یکجاش میگه فقط تارگرینها میتونن دراگون هارو سوار شن این برای جان یک نشونس که خودشو بهتر بشناسه . علت اینکه دراگون تو قسمتهای قبل با جان ارتباط برقرار کر بخاطر این هست که جان تارگرین هست. خیلی این نکتش عالی بود . یا اونجا که دختر بچه میخواست لشکرو ببینه و آریا جلوشو نگرفت اشاره به کودکی آریا داشت فصل یک که چقدر هیجان داشت که خودش این صحنه رو ببینه و ...
اگه ندیدین بعد نوشتهای پایانی سریال این ۹دقیقه هست
اگه منظورت از مطلب اینترنت خوندن کتاب ها هست، باید بگم که از سال 2011 سریالو دنبال میکنم و از 2013 هم کتابهاشو خوندم.
ولی به هر حال تفاوت چندانی بین زن و معشوقه وجود نداره و به نظرم کلمه معشوقه مناسب تره با توجه به اینکه شاید کلا چند ماه با هم بودن، پنهانی بوده و بدون اطلاع خانواده استارک ها صورت گرفته. کمااینکه واسه اینکه با الیامارتل اشتباه گرفته نشه اینطوری بهتره.
لینک ازش دارین؟ اپیزودی که من دانلود کردم بعدش Preview قسمت بعدیو داشت!
داشت یا نداشت ؟
نه متاسفانه لینکشو ندارم از منم پریویو داشت و یک مصاحبه با یک اقایی که رو تصاویر همون نکات بالا رو میگفت. اخر همه هم تبلیغ فیلم چرنوبیل . در اصل بعد سریال بلافاصله پخش شده باید دنبال لینکی باشی که تایمش بیشتر باشه .ارزش دانلود مجدد داره یا میتونی تو یوتیوب پیدا کنی
من خیال میکردم فقط این منم که حس میکنم بعضیا حافظهی تاریخیشون مشکل داره!!
منم از اونایی هستم که حس میکنم نه تنها توی سراشیبی افت هست، بلکه حس میکنم فقط این هوادارها هستند که به این سریال جون دادند و بعد از هر قسمت
فقط برای شوآف هایپ میشن و...
این سریال ایدئولوژی خیلی خوبی داشت.
آدمُ میخکوب روابط و همچنین ساختار و گفتمان ها میکرد. اما الان دیگه اینجوری نیست.
سریالی که محشر بود حالا شده یه آیکُن سرگرمی نیمه خالص!
ناخوداگاه یاد این سخن حضرت میافتم که میگفت:
من ملک بودم و فردوس برین جایم بود...
یادش بخیر من این سریال و همچنین سریال HOC رو با هم شروع کردم.
اون روزا چقدر لذت میبردم که دارم دوتا سریال با مضمونِ دنیای تاریک سیاست میبینم!
اما حیف...
دوست عزیز از طرف خودت با اطمینان فکت صادر نکن لطفا
یعنی چی تفاوت چندانی بین زن و معشوقه وجود نداره ؟ تو دنیای وستروس ایندو نقطه مقابل هم هستن. اگر لیانا فقط یک معشوقه بود جان میشد اگان سند و یک حرام زاده متولد شده در جنوب
اما الان که لیانا همسر قانونیه ریگار بوده جان میشه اگان تارگارین پادشاه بر حق هفت اقلیم
الان شما تفاوت چندانی بین یک حرامزاده و یک پادشاه بر حق رو کلا نادیده گرفتی
در ضمن برای رسمی شدن ازدواج تو دنیای وستروس باید یک مستر اونو ثبت کنه و اهمیتی نداره که کدوم خاندان ها با خبر بودن یا نبودن.
دوست عزیز از طرف خودت با اطمینان فکت صادر نکن لطفا
یعنی چی تفاوت چندانی بین زن و معشوقه وجود نداره ؟ تو دنیای وستروس ایندو نقطه مقابل هم هستن. اگر لیانا فقط یک معشوقه بود جان میشد اگان سند و یک حرام زاده متولد شده در جنوب
اما الان که لیانا همسر قانونیه ریگار بوده جان میشه اگان تارگارین پادشاه بر حق هفت اقلیم
الان شما تفاوت چندانی بین یک حرامزاده و یک پادشاه بر حق رو کلا نادیده گرفتی
در ضمن برای رسمی شدن ازدواج تو دنیای وستروس باید یک مستر اونو ثبت کنه و اهمیتی نداره که کدوم خاندان ها با خبر بودن یا نبودن.
حالا یکم آروم تر و دوستانه تر بشون توضیح میدادی دوست عزیز . اینجا که دعوا نداریم
لیانا معشوقش بوده که یواشکی و دور از چشم عموم باهم ازدواج میکنن .تو یک قسمت تو ویژن برن نشون داد.دیگه همه دیدین و دیدیم چیزی نیست که کسی ندونه .
در ضمن سخت در اشتباهی حروم زاده از ارتباط یک لورد یا پادشاه با فاحشه میگن .اگه طرف فاحشه نباشه بچه حروم زاده نمیشه مثل بچهای سرسی که از داداشش هست و همه میدونستن ولی کسی بشون حروم زاده نگفت و رو تخت پادشاهی ۲تاشون بودن.کسی که مادرش معلوم نیست میشه حروم زاده و حرفی که ایمپ به دوست دخترش زد که من باتو ازدواج کنم بچم حروم زاده میشه و باید با کسی ازدواج کنم که اسم و رسم داشته باشه ( اینو گفت که فاحشه بره چون در خطر بود ) یا حروم زادهای رابرت که الان یکیشون هنوز زندس
حالا یکم آروم تر و دوستانه تر بشون توضیح میدادی دوست عزیز . اینجا که دعوا نداریم
لیانا معشوقش بوده که یواشکی و دور از چشم عموم باهم ازدواج میکنن .تو یک قسمت تو ویژن برن نشون داد.دیگه همه دیدین و دیدیم چیزی نیست که کسی ندونه .
در ضمن سخت در اشتباهی حروم زاده از ارتباط یک لورد یا پادشاه با فاحشه میگن .اگه طرف فاحشه نباشه بچه حروم زاده نمیشه مثل بچهای سرسی که از داداشش هست و همه میدونستن ولی کسی بشون حروم زاده نگفت و رو تخت پادشاهی ۲تاشون بودن.کسی که مادرش معلوم نیست میشه حروم زاده و حرفی که ایمپ به دوست دخترش زد که من باتو ازدواج کنم بچم حروم زاده میشه و باید با کسی ازدواج کنم که اسم و رسم داشته باشه ( اینو گفت که فاحشه بره چون در خطر بود ) یا حروم زادهای رابرت که الان یکیشون هنوز زندس
نه اقا حروم زاده در حالتی بوجود میاد که بچه حاصل رابطه بدون ازدواج باشه. در صورتی که با هم ازدواج کنن حرام زاده نمیشه.
حرام زاده های رابرت هم به این دلیل حرم زاده ان دیگه، چون رابرت با اون فاحشه ها ازدواج نمیکرد و ازشون بچه دار میشد.
بچه های سرسی هم حرام زاده هستن و اینو همه میدونستن ولی کسی جرئت نداشت بگه.
هیچ ربطی نداره به اسم و رسم داشتن.