سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
سلام
به نظر من شاهکارترین لحظه سریال همین لحظه مرگ هودوره!!!
اگه دقت کرده باشید بعد از سکانس مرگ هودور نوشته های پایانی که میاد هیچ موسیقی ای پخش نمیشه و بعد از اون همه سر و صداها و هولد د دور و هودور گفتنا یه سکوت عجیبی تو فضا حاکم میشه که این به این معناست که خود سازنده ها هم میدونستن که بیننده بعد از یه همچین فروپاشی احساسی ای نیاز به سکوت داره و نه چیز دیگه ای...
پ.ن
داستان هودور یه سوال فلسفی هم تو خودش داره و اونم اینه که آیا همه ما به دنیا اومدیم برای انجام یک مأموریت خاص!؟!؟
البته به شخصه امیدوارم جواب خیر باشه چون اصلاً دوست ندارم این سرنوشت رو...!

توی این سریال هر قسمتی که یکی از شخصیت های مثبت به طرز ناجوانمردانه ای میمیره تیتراژ اخر سریال موزیک نداره و ما واقعا گریه میکنیم ... امیدوارم تو فصل هشت دیگه گریه ای در کار نباشه چون واقعا بی رحمانه اشک میریزم ...

بنظرتون میتونه سریال پایان خوب نداشته باشه ؟ ممکنه؟ مثلا سرسی پادشاه سون کینگدون شه یا کلا همه لوردها بمیرن و دموکراسی و دولت تشکیل شه ؟ واسه ارسال کلاغ قندشکن استفاده کنن؟ ممکنه؟
حالا فارغ از تمام اون تیکه هایی که انداختی ، پایانش قراره شوکه کننده باشه.

• Like
Reactions: TheGodfather
حالا فارغ از تمام اون تیکه هایی که انداختی ، پایانش قراره شوکه کننده باشه.
خودت چی حدس میزنی؟
هر چقدر فکر کنیم پایان خوب داره یعنی کلیسی و جان بشن کینگ و کوئین .من اگه این اتفاق بیوفته هیچ ریتی به فصل ۸نمیدم چون همه این انتظارو دارن .
از طرفی پایان بد هر چقدر فکر میکنم چیزی بذهنم نمیرسه چون شخصیت های بد حذف شدن.ایمپ که واقعا به لنستر ها پشت کرده و نقش بازی نمیکنه که بکین نقشه داره برای توطئه. سرسی هم که متحدی بجز طلاهای آیرون بنک نداره. آریا هم میگفتم ممکنه شخصیت نو وان باشه که اینم بعیده.
بقیه چی فکر میکنن؟

• Like
Reactions: TheGodfather
خودت چی حدس میزنی؟
هر چقدر فکر کنیم پایان خوب داره یعنی کلیسی و جان بشن کینگ و کوئین .من اگه این اتفاق بیوفته هیچ ریتی به فصل ۸نمیدم چون همه این انتظارو دارن .
از طرفی پایان بد هر چقدر فکر میکنم چیزی بذهنم نمیرسه چون شخصیت های بد حذف شدن.ایمپ که واقعا به لنستر ها پشت کرده و نقش بازی نمیکنه که بکین نقشه داره برای توطئه. سرسی هم که متحدی بجز طلاهای آیرون بنک نداره. آریا هم میگفتم ممکنه شخصیت نو وان باشه که اینم بعیده.
بقیه چی فکر میکنن؟
نمیدونم. قراره پایانش شوکه کننده و غیرمنتظره باشه. پادشاه شدن جان و دنریس که خیلی قابل پیش بینی و لوسه. پایان فیلم احتمالا قرار نیست صرفا کاملا خوب باشه یا کلا بد یچیز مابین و یه پایان خاکستری.

به نظر میرسه سرسی میخواد بچه جیمی رو بچه یورون جا بزنه اون لحظه ای که یورون بهش گفت یه شاهزاده میخوام سرسی یه لبخند شیطانی زد:D
باز دوباره موهای بچه ش طلایی میشه وفلان, ضایعست دیگه:D

اگه اون حدس بالا درست باشه احتمالا بچه سرسی مثل داستان بدنیا اومدن ایمپ میشه ولی بازم باید ببینیم نویسنده چه پایانی در نظر گرفته. من خوشحالم داره تموم میشه چون تمام شخصیتهای جالب سریال مردن. من شخصا با سلطنت جفری خیلی حال میکردم بعد اون بی مزه شد

مادر جان زن ریگار تارگرین بود ، .
زن ریگار نبود، معشوقش بود.

ریگار تارگرین پسر ارشد و وارث Aerys Targaryen یا همون مد کینگ بود که زنش الیا مارتل (خواهر ابرین مارتل) بود.
داستانش طولانیه و خارج از حوصله بحثه اما وقتی ریگار قهرمان مسابقه هرنهال میشه، طبق سنت وستروس یه تاج گل رو باید رو سر یه زن قرار میداشت. طبیعتا چون زن داشت همه انتظار داشتن که رو سر الیا مارتل قرار بده اما از الیا عبور میکنه و رو سر لیانا استارک (خواهر ند استارک) قرار میده. حالا از اون طرف رابرت برتیون عاشق لیانا بوده و با اینکار قاطی میکنه، ولی ند اوضاع رو آروم میکنه.
یک سال بعد ریگار لیانا رو میدزده و لیانا ناپدید میشه. رابرت هم شورش بزرگ "Robert Rebellion" رو شروع میکنه و طی یه اتفاقاتی استارک ها هم شرکت میکنند. در نهایت ریگار توی مهم ترین نبرد شورش یعنی Battle of Trident از رابرت شکست میخوره و کشته میشه. یکم بعد ند استارک همراه با چند نفر به Tower of Joy میره و اونجا سه نفر از Kingsguard که معروفترین اونها Ser Arthur Dayne (بهترین شمشیرزن کل وستروس) بوده رو شکست میده و بعدشم میفهمه که لیانا از ریگار حاملست و اون بچه کسی نیست جز جان :دی

بجز لیانا، ریگار، ند استارک، Howland Reed (بابای میرا) و شاید اون میستری که این دو تا رو عقد کرده هیچکس تو کل وستروس از این موضوع با خبر نبود.

پ.ن : بعدها توی همین شورش وقتی استارک ها و برتیون میرسند به کینگز لندینگ، تایوین لنیستر که Hand of the King بوده وقتی میبینی اوضاع خطریه خیانت میکنه، به جیمی دستور کشتن شاه رو میده و بعد درای شهرو باز میکنه و بعدشم یکی از پرچمداراش که Mountain بوده الیا مارتل (زن قانونی ریگار) گیر میاره و اول بهش تجاوز میکنه بعد میکشتش!
سر همین قضیم ابرین دنبال انتقام بود.

----------------
به نظر من نایت کینگ مثل هودور یه تاثیری از برن برده و الانم اصلا برای همین داره میاد جنوب دیوار که دنبال برن هستش !
اصلا چه دلیلی داره که بعد اینهمه سال بیان جنوب دیوار؟ دنبال چین؟ اگه هدفشون کشتن همه انسان ها بود خب خیلی زودتر میتونستن اینکارو کنن. اگه بخوایم اینطوری نگاه کنیم نایت کینگ هر کی هست میدونست سه تا اژدها قراره بیان شمال دیوار و این یعنی توانایی سفر در زمانو داره. تا اینجا تنها کسی که این توانایی رو داره Three Eyed Raven هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or