سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
توسط بدردنخورترین شخصیت سریال :D
:|

آقا اون بچه هه که اول اپیزود مثل برن از درخت بالا میرفت چی میگفت؟ :| حتی دقیقا همون آهنگ هم پلی شد. اسم اپیزود هم همون بود حتی فکر کنم :D ذهنم رو بدجور مشغول کرد به خودش
اون طرحی هم که نایت کینگ رو دیوار با اون بچه هه که میخ زده بود کشیده بود دقیقا همون طرح سنگ هایی بود که بچه های جنگل وسط اونجا اونو تبدیل به نایت کینگ کردن! یعنی دقیقا داره نشون میده هدفش چیه و چی میخواد!

آخرین ویرایش:
وقتی Lord Baelish توسط بدردنخورترین شخصیت سریال حذف میشه بعید نیست ته فصل 8 این بشه:D

View attachment 104714
این اینجا چکار میکنه خخخخخ
یکی مثل هودور حذف کردن این بدرد نخورو نگه داشتن . وجدانن هودور حیف نبود ؟
در کل هر چی هنرپیشه که من دوست داشتم حذف شده الان فقط بخاطر کلیسی و ایمپ و آریا دارم ادامه میدم .

• Like
Reactions: TheGodfather
متا اینجا اهمیتی نداره زیاد. معمولا IMBD مرجعه
اتفاقا نمرات imdb نه تو فیلم و نه تو سریال اصلا مرجع دقیقی نیست.نمراتی که عامه مردم میدن کاملا سلیقه ایه و به دور از مسائل هنری و فنی هست...یه چیزی مثل یوزر اسکور تو متا

• Like
کلی هایپ بودم برا این سیزن که ۶ قسمت فقط صحنه اپیک ببینم. چی دیدم؟ دعوای لفظی دنریس و سانسا و رابطه جان و دنریس که لوس تر از سریالای ماه رمضون خودمونه! داستان برای ۱/۶ پایانی خیلی کند پیش رفت!
اونجا که تیون به یارا گفت: you’re my queen I go wherever you command
واقعا باید همچین صحنه ی مضحکی رو نشون بدن؟
مگه هر اپبزود قرار نبود ۱:۳۰ باشه؟

• Like
نصف اینجا همه خرس گنده شدین باز دنبال متا و این چیزایین :D جمع کنین این بچه بازیارو بیاین راجع به تئوری ها حرف بزنیم :D
مگه هر اپبزود قرار نبود ۱:۳۰ باشه؟
نه از قبل مشخص کرده بودن مدت هر اپیزود رو! حتی اپیزود آخر هم یک ساعت و نیم نیست. 80 دقیقست فکر کنم

جیمی تارگرین؟ :|
اینو کجا خوندین با همچین قطعیتی؟ :D
کلا این مارتین علاقه خاصی به تکرار تاریخ داره مثل اینکه توی داستانش
یه نگاه به رفتار جیمی و سرسی و صحبت های توی سریال بندازی خیلی راحت میتونی متوجه بشی ماجرا رو
شایعه درباره رابطه ایریس تارگرین با مادر جیمی
رابطه سرسی و جیمی همونطور که تارگرین ها با هم رابطه داشتن
رفتار جنون امیز سرسی و علاقه شدیدش به اتیش درست مثل ایریس و صحبتاش البته
صحبتهای یه سری از شخصیت ها توی کتابا
توی خود سریال هم توی قسمتی که به ملاقات سرسی با اون جاودگره فلش بک زده میشه بهش گفته میشه که اون توسط برادر کوچکتر خودش کشته میشه که هم جیمی و هم تیریون کوچکتر از اون هستن
بدون شک جیمی کسی هستش که میزنه سرسی رو میکشه و بهت قول میدم درست همونجور که ایریس رو کشته میزنه سرسی رو هم میکشه
تریلر قسمت دوم رو نمیدونم دیدی یا نه ولی یه لحظه جیمی داره به صورت بهت اوری به یکی نگاه میکنه که مطمعن هستم داره به برن نگاه میکنه و احتمالا هم هویتش رو بهش گفته
کلا نکته درباره این زیاده که حالا وقت شده اشاره میکنم بهش ولی شما فعلا شک نداشته باش که حاجیمون تارگرین تشریف دارن :D8->:>

از نگاه آریا میشد فهمید عاشق گندری شده :D
اپیزود اول هم یادتون باشه رابرت به ند میگه تو یه دختر داری منم یه پسر. وقتشه خاندانمون رو بهم پیوند بزنیم :D
So ... :D:))
فکر کنم منظورش اون جاستین بیبر و سانسا بودش نه گندری و آریا

فکر کنم منظورش اون جاستین بیبر و سانسا بودش نه گندری و آریا
فکر کنی؟! صددرصد منظورش همون بود! ولی خب جافری که پسر رابرت نبود. ولی اگه گندری و آریا با هم باشن حرف رابرت به حقیقت میپیونده. کلا این اپیزود خیلی سعی داشت easter egg نشون بده از اپیزود اول سیزن یک.

تریلر قسمت دوم رو نمیدونم دیدی یا نه ولی یه لحظه جیمی داره به صورت بهت اوری به یکی نگاه میکنه که مطمعن هستم داره به برن نگاه میکنه و احتمالا هم هویتش رو بهش گفته
آره دیدم اتفاقا. فکر نکنم همچین چیزی باشه. بیشتر حالت محاکمه داشت و فکر میکنم جان اسنو جلوی دنریس رو میگیره. چون به هرحال با هم صلح کردن و حق نداره دنریس جیمی رو محاکمه کنه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or