K I 1 1 E R
ناظم انجمن

غیر متعارفش سانسا وارث تاجو تخت میشه ! ، و از نظر من برخلاف چیزی که سرسی فکر میکنه (سانسا شده شبیه خودش) سرنگونش میکنه و تنها دلیلیه براش که خطرو به جون بخره ، صحنه زیبایی میشه ، میاد با اون چهره ی جدیدش توی قلمرو و به سرسی میگه تعظیم کن ...حالت ایدهآل برای من اینه که ننه اژدها و سرسی هر دو به شکل فجیعی منهدم بشن!
مثلاً سرسی توسط نایت کینگ تبدیل به یکی از اون زامبولیها بشه و دخترک اژدهاسوار هم توسط اژدهای خودش خورده بشه!ولی این طوری که داره پیش میره، احتمالاً همین دنریس بشینه روی تخت پادشاهی، چون رسیدن جان اسنو به این مقام برای اتمسفر GoT زیادی شاد و شنگول هست و باید در این راه شهید بشه که صحنه تأثیرگذاری از توش دربیاد!
![]()

براندن با خود واقعیش روبرو شده ولی بعد از تغییراتو هدف جدیدش نخواستن موضوع رو در فصل قبلی به تصویر بکشن ، خیلی تئوری در موردش وجود داره ، ولی اینکه پادشاه بشه محتمل نیس ، چون خواهرو برادر خودش بنظر میاد باید جلوش بایستن ! . بعد از شاه شب ، میخوام ببینم برن چی توی چنته داره .یکم بیشتر تخیل به کار ببرینبین جیمی لنستر و برن استارک یکیشون شاه میشه بقیه همه تارو مار میشن.البته نظرم رو جیمی لنستر هستش
اولا زنیکه هرجاییه دیالوگوشا رو مخه. قبل هر نبرد مشخصه که پیروز میشه با اون جک و جونوراش. امیدوارم جوری کشته شه که روح برادرش شاد بشهدنریس با شما ها چکار کرده بابا بچه به این گلی و خوش بلبلی
سرسی ؟بازیگر شاه شب مصاحبه کرده و عنوان کرده که شاه شب در حقیقت یک هدف داره برای اومدن به سمت جنوب و اون هدف چیزی نیست جز کشتن یک نفر.
خب این خیلی میتونه جنجالی باشه ! به نظرتون چه کسی میتونه هدف شاه شب باشه
از نظر من هیچکدوم از کارکتر های دم دستش نیستن
قدرت پرتاب نیزش رو که یادتون نرفته ؟
تو اپیزود هاردهوم جان و دوستاش رو خیلی راحت میتونست هدف بگیره و نگرفت
تو اپیزودی هم که چند نفری رفتن اون سمت دیوار و دنریس هم اومد میتونست کارکتر مورد نظر رو هدف بگیره اما یک اژدها رو زد پس هدف نهایی هم اونجا نبوده.
به نظرتون اون کیه که انقدر میتونه هدف بزرگی باشه که این کارکتر دست به این همه کشتار بزنه برای رسیدن بهش ؟