سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
yg0accg2bf9dmsdww7g6.jpg

:flushed::flushed:

دوستان ببخشید من عقبم و سوالم باعث دور شدن از بحثتون میشه ولی این سوال برام پیش اومده. چرا سرسی لنستر walk of shame انجام داد ؟ قضیه چی بود؟

دوستان ببخشید من عقبم و سوالم باعث دور شدن از بحثتون میشه ولی این سوال برام پیش اومده. چرا سرسی لنستر walk of shame انجام داد ؟ قضیه چی بود؟
برای این که کفاره گناهانش رو بده!
وقتی got نگاه میکنی با دقت نگاه کن و حواست فقط به سریال باشه :دی

میشه لطف کنید و این دوتا عکس رو توضیح بدید که چی میگن؟

Sent from my D6503 using Tapatalk
این عکس مربوط به پیش نمایش قسمت هشتمه که کسی که پشت ویف داره میره شباهت زیادی به سیریو فورل استاد شمشیر زنی آریا داره. تو عکس موهای فر و برآمدگی روی شانه نشانه هاییه که با سیرویو فورل مطابقت داره

آقا عجب تاپيكي داريم اينجا نديده بودم منD:
من الان واسه قسمت ٨ بيشتر هايپم تا كنفرانس E3 :))

بچه ها ايني كه ميگم حدسه
استاد شمشير زني اريا رو سكانسي نشون نداد كه كشتنش، فقط صداي اصابت شمشير اومد، با توجه به اينكه اگه سكانسي رو با عينه نبينيم كه طرف مرده هميشه احتمال بازگشتش هست، اين طرف بنظرم دختره رو كه قصد كشتن اريا رو كرد ميكشه!
از اون ور اريا واسه درمانش ميره پيشه همون كسي كه ماموريت كشتنش رو داشت اما جونشو نجات داد...

پ.ن: اقا من رمزي رو از همه ي شخصيت ها از همشون بيشتر دوس دارم اما با روند سريال احتمالا شكست بخوره از جان اسنوي نچسب :((
از اون ور هم دنريس جوگير و لوس همينطوري قدرتش داره بيشتر ميشه :|

قسمت هشتم رو هم لیک شد و دیدم

خیلی خوب بود ، این وقت شب خیلی چسبید این قسمت ، چقدر این بخش بلک فیش رو قشنگ در اورده بودن ، چه موسیقی های زیبایی به به .
کوه چقدر ملس سر یارو رو از جا کند جیگرم همچین حال اومد انگار نه انگار دو فصل قبل جمجمه وایپر رو خرد کرد ، الان دوسش دارم : |
آریا هم که عشقه
10/10 میدم قسمت بعد هم گویا قراره 11/10 بدم از تایتل ـش مشخصه چی داریم : battle of bastards

• Like
Reactions: TheGodfather
من هنوز نفهمیدم این اریا دقیقا چی یاد گرفت تو این تمریناتش؟ الان میخواد برگرده وینترفل خب پس این همه وقت که تلاش کرد بیاد خونه B&W به چه کارش اومد.
این جکن هگار هم بهش گفت تبدیل به No One شدی ولی خب این که می خواد برگرده چه فایده ای براش داره.
اون قسمت جک تعریف کردن هم واقعا اضافه بود قشنگ معلومه سازنده ها میخواستن تیریون رو نشون بدن .
چرا نشون ندادن اژدها دخل کشتی ها رو میاره؟
در ضمن امیدوارم وریس نمیره یک جوری خداحافظی کردن و وریس رفت که انگار برنمیگرده.
از قرار معلوم قسمت 9 قراره 60 دقیقه باشه و قسمت 10 هم 69 دقیقه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or