سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
من از جیمی لنیستر خیلی خوشم میاد ... یه شخصیت قابل باور داره ... جدا از رلی که با سیسترش داره ... که البته من حدس میزنم سرسی خواهر واقعیش نیست ...
در واقع درسته جیمی جنایت کرده ولی با کشتن مد کینگ جون صد ها هزار نفر را نجات داده اگر هم دقت کنید زمانی که برن استارک داشت خاطرات مد کینگ را مرور میکرد جیمی از جلو شمشیر کشید روی مدکینک و نه از پشت سر... طوری که ند استارک عنوان کرده بود .... از طرفی هم دیدیم که ند بر خلاف لقبی که بهش داده بودند .... اونقدرها هم شرافتمند نبوده ....
کلا جیمی تا قبل از یک سری اتفاقات به جز عشقش به چیزه دیگه ای علاقه نشون نمیداد ... نه قدرت نه ....الانم فقط حس انتقام و محافظت محرکش شده که بخواد جای پدرش را بگیره. جیمی خیلی واقعگرایانه به مسایل نگاه میکنه و ....خیلیها تحت تاثیر جان اسنو قرار گرفتند ... ولی برای من تا اون حد کرکتر قوی نبود ...اصلا از اولش معلوم نبود از زندگی چی میخواد ...نه ارمانگرا بود نه انتقام جو بود ...نه هم نسبت به خانومها واکنش خاصی نشون میداد...جاشه که یادی کنیم از دختر وحشی که عاشق جان اسنو بود و میگفت تو هیچی نمیدونی :-q بد بخت خودشو سرویس کرد براش ولی جان مثل گلابی فقط وایمستاد با تعجب بهش نگاه میکرد...کلا جان توی هپروته.... از اونطرف حقش رال دنریس خورده :D .... از بس جیغ میزنه ...

میدونم چی میگه ولی خب چرا؟ به خاطر قیافش یا به خاطر اینکه 62 نفر داد؟ :)) اینو نفهمیدم
گیراییت خیلی پایینه:دی
ندیدی دختره چقدر قاطع و محکم جواب میداد!؟:دی
با این که سنش خیلی کمه ولی خیلی محکم و استوار بود
برو یه بار دیگه اون صحنه رو ببین:دی

گیراییت خیلی پایینه:D
ندیدی دختره چقدر قاطع و محکم جواب میداد!؟:D
با این که سنش خیلی کمه ولی خیلی محکم و استوار بود
برو یه بار دیگه اون صحنه رو ببین:D
دیشب ساعت 1 دیدم سر یه سری از صحنه هاش خواب بودم کلا :))
الان دیدم آره نسبت به سنش خیلی قاطع تره با اینکه بیشتر حرفاش حرفای دو تا مشاورش بود :دی

این قسمت از قسمت قبل خیلی بهتر بود.قسمت قبل با شش میلیون و خورده ای بیننده کمترین تعداد بیننده این فصلو داشت.حالا بازم بعضی از دوستان جبهه بگیرن که قسمت شش عالی بود.

• Like
Reactions: IMANOKA
من از جیمی لنیستر خیلی خوشم میاد ... یه شخصیت قابل باور داره ... جدا از رلی که با سیسترش داره ... که البته من حدس میزنم سرسی خواهر واقعیش نیست ...
در واقع درسته جیمی جنایت کرده ولی با کشتن مد کینگ جون صد ها هزار نفر را نجات داده اگر هم دقت کنید زمانی که برن استارک داشت خاطرات مد کینگ را مرور میکرد جیمی از جلو شمشیر کشید روی مدکینک و نه از پشت سر... طوری که ند استارک عنوان کرده بود .... از طرفی هم دیدیم که ند بر خلاف لقبی که بهش داده بودند .... اونقدرها هم شرافتمند نبوده ....
کلا جیمی تا قبل از یک سری اتفاقات به جز عشقش به چیزه دیگه ای علاقه نشون نمیداد ... نه قدرت نه ....الانم فقط حس انتقام و محافظت محرکش شده که بخواد جای پدرش را بگیره. جیمی خیلی واقعگرایانه به مسایل نگاه میکنه و ....خیلیها تحت تاثیر جان اسنو قرار گرفتند ... ولی برای من تا اون حد کرکتر قوی نبود ...اصلا از اولش معلوم نبود از زندگی چی میخواد ...نه ارمانگرا بود نه انتقام جو بود ...نه هم نسبت به خانومها واکنش خاصی نشون میداد...جاشه که یادی کنیم از دختر وحشی که عاشق جان اسنو بود و میگفت تو هیچی نمیدونی :-q بد بخت خودشو سرویس کرد براش ولی جان مثل گلابی فقط وایمستاد با تعجب بهش نگاه میکرد...کلا جان توی هپروته.... از اونطرف حقش رال دنریس خورده :D .... از بس جیغ میزنه ...
جيمي و سرسي دو قلو بودن اصلا امكان نداره.صد در صد خواهرشه :|

Sent from Vallhalla

That makes two of us
جان اسنو شخصيتش زيادى آرمان گرايانه پرداخته شده واسه همين نميتونم كامل باورش كنم ولى شخصيتى مثل جيمى يا تيريون قابل باورتر هستند برام چون اون ذات انسانى غيرخطى توشون ديده ميشه، يعنى اينكه اينا آدم هاى عادى مثل خودمون هستن قابل باورتره.
به نظرم سريال داره به سمتى ميره كه لنيسترها رو فيس كنه و شايد دنريس رو هيل(اميدوارم!)

گویا کال دروگو از بازگشت هاوند خیلی خوشحال شده:دی

0lxkqy0o5bhawflky18h.jpg

یه چیزه دیگه که من بهش فکر میکنم اگر کوه و غوله روبه روی هم قرار بگیرن ... غوله با یه انگشت میتونه لهش کنه ...با توجه به ابعادی که توی فیلم دیدم...
در کل داستان وسعت زیادی داره ... البته من از کتاب هیچ اطلاعاتی ندارم... ولی داستانی که توی فیلم دیدم با توجه به وسعت زیادش ... خیلی خوب تونستن از پراکندگی جلوگیری و ریتم سریال را جذاب کنند و با افت و خیزهایی که داره باعث میشه بیننده پیگیر بشه ...
شاید همین که بعضی از قسمت ها خیلی کند پیش میره دلیلش همینه که تبدیل به یک رزونانس شکننده و تکراری نشه ...
حالا از سوییچ کردن لوکیشن ها با تم قرمز و قهوه ای به مناطق شمال یا به قولی شماله شمال ... که بیشتر تم آبی و سفید داره ...تا ایجاد سکانسهای غیر قابل پیشبینی..حالا خوب یا بد ...
مارجری هم که به نظر من حقشه ملکه بشه ...در عین حال که تا حده زیادی مهربون میزنه ... خیلی باهوشه ... البته اگر این گنجکه اشی مشی .... دستش را نخونه ...
وقتی میشینم پای سریال همش احساس میکنم نویسنده داره به نیشم میخنده ... اتفاقا یه چالشیه که باعث میشه بیشتر لذت ببرم...
این اقای جرج آر ! آر! مارتینز ؟:| انگاری یه عمر گیمر بوده چون به نظر من این سریال اول به طبع گیمر ها خوش میاد تا بقیه ...

• Like
Reactions: bayern_vahid
داشتم یه سرچی تو نت میزدم راجب تئوری ها و پیش بینی ها تو یه فروم دیدم خیلیا یه پایان مثل همه داستانها رو پیش بینی کردن یعنی خوبی در برابر بدی که خوبی پیروز میشه به عبارتی جان اسنو و برن و دنریس و همه این هله هوله ها در مقابل نایت کینگ و ارتش مردگان که تقابل یخ (نایت کینگ) و آتش(دنریس) از زمین(جان و برن) و هوا(اژدها) هست بخوایم حساب کنیم یه جورایی با اسم این سری همخونی هم داره... نغمه یخ و آتش
اما نظر شخصی من و شاید مهمترین دلیلی که خود من این سریال رو دنبال میکنم اینه که در نهایت دنیای فانتزی و خیال انگیزی که GOT داره یعنی کلیات یک داستان فانتزی اما تو جزییات خیلی به دنیای واقعی نزدیک تره که همون شخصیت ها و رفتاراشون تو هر قسمته چیزی که برای مثال توی دنیای زیبای فانتزی تالکین به این شکل نیست و شاید بزرگترین تفاوتشون همینه برای مثال توی داستان ارباب حلقه ها همه از همون کتاب(فیلم) اول مطمئن بودیم که حلقه نابود میشه و خوبی پیروز میشه اما به خاطر هنر تالکین تا صفحه آخر کتاب یا سکانس آخر فیلم برامون جذاب بود درباره GOT این قضیه فرق داره چون قهرمان پروری توی این سری جا نداره و به قول مارتین که میگفت من قصدم اینه خواننده های من هر صفحه کتاب رو که ورق میزنن ترس توی وجودشون باشه که شخصیت مورد علاقه شون تو این صفحه میمیره یا نه... به نظر من علیرغم اینکه پیشبینی بالا محتمله اما یه ذره زیادی کلیشه ای و ساده س با تجربه ای که از این سریال دیدیم یه ذره استایل مارتین نیس :دی
هرچند خود من شک دارم که آخر این سریال خوبی برنده میشه یا بدی در این حد که حتی به این قضیه هم شک دارم که اصلا دوس دارم خوبی برنده بشه یا نه ؟ فعلا نایت کینگ داره به villain محبوبی تبدیل میشه :))

یه نکته رو هم درباره اریا من بگم
اگه یادتون باشه توی قسمت 3 بعد از اینکه اریا تمریناتش رو با موفقیت انجام داد جاکن بردش پیش همون چشمه ای که با دادن ابش به بقیه مرگ رو به اونها میداد،
اونجا موقعی که جاکن یه ظرف اب به اریا داد،اریا یه لحظه تامل کرد ولی جاکن بهش گفت اگه دختر واقعا یه بی چهرس نیازی به ترس نداره،و اریا هم بعد از خوردن اب بینایش رو به دست اورد،پس نمیشه گفت اریا هیچکس نیست
و صد البته که ویف رو هم میکشه ولی سوال اینجاس که ایا سراغ خود جاکن هم میره؟

مشکل من با جیمی اینه که خیلی سنگدل و بی رحمه، تو اپیزود اول بدون هیچ گونه تاملی برن رو به قصد کشت از قلعه پرت کرد پایین، باعث مرگ Robert که پادشاه به حق Westros بود هم همین جیمی بود. از اون طرف با ملکه رابطه داشت و کاری کرد که مقام پادشاهی به ناحق به Lannister ها برسه. بنظرم همین کارها به اندازه کافی هست که بگیم شخصیت بی شرافتی داره، مرگ بچه هاش، قطع شدن دستش و بی آبرو شدن Cercei هم بنظر من مجازات کافی ای براش نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or