.:Dark Passenger:.
کاربر سایت
سازنده ها میگن بخاطر بودجه خیلی صحنه ها سانسور شده همین صحنه مبارزات یا اتیش بازیه اژدها تو همین قسمت

عوضش همه پولشونو گذاشتن برای قسمت بعد
عوضش همه پولشونو گذاشتن برای قسمت بعد
به نظر من واقعا مسخره بود.این اپیزود.انگار پولاشون تموم شده دیگه نمی تونن جنگ ها رو نشون بدن،به همین دلیل کدخدا منشانه قضیه ها رو حل میکنن.
و اما اریا! به نظرم مسخره ترین کاری بود که میشد انجام داد.
اخه یعنی چی،با شکمی در حال خون ریزی و ازپله ها افتاده(احتمالت دست و پاش هم اسیب دیده یا شکسته)میره توی یه جای تاریک و کسی رو که از اول فیلم تا حالا داره ازش یه بند کتک میخوره رو شکست میده؟
بعدش هم بر میگرده پیش اونا و براشون رجز خونی هم میکنه!
من که اصلا خوشم نیومد و به نظرم اصلا با منطق سریال هم جور نبود.
آریا کاری انجام نداد که 

دیگه اگه جان تو این نبرد پیروز بشه فقط هندی بودن سریال بیشتر میشه!
اون سپاهی که عزیز دل رمزی آماده کرده رو با چی میخواد شکست بده اخه با یه مشت وحشی؟ یا ۶۲ مومورنت؟
اون همه ریوران رو نشون دادن که اخرش اونطوری تموم بشه ؟
اون قسمت برج شادی چی شد اصلا ؟
تنها مبارزه ی خوب تو همون قسمت بود.
احتمالا شوالیه های ویل میان کمک جانامیدوارم رمزی جان رو به خاک و خون بکشهدیگه اگه جان تو این نبرد پیروز بشه فقط هندی بودن سریال بیشتر میشه!
اون سپاهی که عزیز دل رمزی آماده کرده رو با چی میخواد شکست بده اخه با یه مشت وحشی؟ یا ۶۲ مومورنت؟
![]()
اون از مرگ بچه هاش و این هم از وضعیت فعلی.اون بروبچ وحشی هر کدوم بیشتر از یه نفر حساب میشن!اگر بخوام حدودی حساب کنیم جان بیش از ۲۰۰۰ نفر با احتساب همراهی وحشی ها در اختیار داره
از اون سمت نیروهای بولتون ها چیزی بین ۸ تا ۹ هزار نفر هستن که خب برتری زیادی دارن
اما جالب بدونید شوالیه های ویل که الان در اختیار پیتر بیلیش هستن چیزی در حدود ۳۰۰۰۰ (سی هزار) نفر میباشند![]()

احتمالا شوالیه های ویل میان کمک جان![]()

اگر بخوام حدودی حساب کنیم جان بیش از ۲۰۰۰ نفر با احتساب همراهی وحشی ها در اختیار داره
از اون سمت نیروهای بولتون ها چیزی بین ۸ تا ۹ هزار نفر هستن که خب برتری زیادی دارن
اما جالب بدونید شوالیه های ویل که الان در اختیار پیتر بیلیش هستن چیزی در حدود ۳۰۰۰۰ (سی هزار) نفر میباشند![]()

بلک فیش یه دندگی کرد ولی برادر کاتلین هم گند زد حداقل باید میذاشت ارتشش بره کمک جان اسنو
یعنی بی بته تر از این تامن من ندیدم اصلا خوشم از سرسی نمیاد ولی تامن خیلی مزخرفه و احمقه مگه اینکه سرسی خودش یا مارجری کاری بکنن
توقع داری مبارزه تو تاریکی چی نشون بدن اخن؟صدا فقط؟
جیمی لنیستر خیلی کارکتر یهتری شده و یه نیمچه شرافتی پیدا کرده
کوتوله باهوش هم که پولتیکش نابود شد ولی شانس اورد دنریس رسید وگرنه باید شهر رو تو سینی تقدیم میکردن
Sent from my LG-H955 using Tapatalk

اگه جافری شاه بود که همون اول گنجیشکها رو به سیخ میکشیداي خدا نه با ديدن پرومو اميدوار شده بودما به برد رمزي
بدبختانه اينه كه مطمئنا سريال جان رو زنده نكرده كه به همين زوديا دوباره از صحنه بره كنار پس احتمالا همين ميشه
پس سرنوشت جنگ رو انگشت كوچيكه ميچرخه D:
آقا من رمزي محبوب ترين شخصيت سريالمه خيلي زوده قبل فصل هفت باهاش خدافظي كنم
اصن بازيگرش واقعا حق مطلب رو ادا كرده نگاهاش اون نفرتش اصن فراي عاليه!
اون وقت كيت تو اين چن قسمت اخير شديدا نچسب شده بازيگريش بنظر من!
جيمي طبق كتاب يه سير رسيدن به شرافت و سربلندي پيدا ميكنه و انگار در اخر خودش سرسي رو ميكشه D:
بنظرم يواش يواش داره بوجود مياد اين شرافتش البته اون سرنوشت كتاب كه احتمالش صفره بوجود بياد!
وقتي تامن رو ميبينم ارزو ميكنم جافري زنده بشه!
فرض كنين بجاي تامن رمزي نشسته بود رو تخت يعني گنجشگ اعظم باباش در ميومد حالا اين تامن نشسته هر چي ميگن اجرا كنه
ولي مارجري دختري نيس كه مذهب و اينا جذبش كنه معلوم نيس چه نقشه ي پليدي داره!
پ.ن: فقط اميدوارم يكم بتونن خطاي داستاني رو به يه جايي برسونن عاقبت فصل قبل نشه البته خيلي بعيده..
دقیقا منم یاد همون افتادم با همه قسمتها لذت میبرم و با دیالوگها و سیاستها بیشتر از جنگ حال میکنماین بخش بلک فیش منو یاد کوئست های Witcher 3 انداخت ، جاش نیس بگم اما واقعا الان پی میبرم سی دی پراجکت واقعا چه کرده بود با این بازی ... شاهکار
به نظرم نیازی نیست سریال همش جنگ و خونریزی باشه ، دیالوگ ها و سیاست ها عالین و من شخصا لذت میبرم و واقعا موقع دیدن سریال تو این 6 فصل یه بار هم با خخودم نگفتم اه چه اپیزود بدی یا این که بگم افت کرده ...
جنگ میخواین تو مدیوم تلویزیون خب صبر کنین تا هفته بعد قشنگ ارضا میشین باور کنین D :