evilwhitin
کاربر سایت
سلام دوستان.راستش من هنوز این سریال رو ندیدم.ولی تعریف ازش زیاد شنیدم.کلا چه جوریاست میشه یه توضیحاتی بدین.ارزش گرفتن داره یا نه.کلا این سریال جذابتر هست یا walking dead?تشکر.
نیمی از عمرت که با دیدن واکینگ دد به فنا رفت . اگه این سریالو نبینی نصف دیگش هم به فنا میرهسلام دوستان.راستش من هنوز این سریال رو ندیدم.ولی تعریف ازش زیاد شنیدم.کلا چه جوریاست میشه یه توضیحاتی بدین.ارزش گرفتن داره یا نه.کلا این سریال جذابتر هست یا walking dead?تشکر.

من یه مدت به امید این سریال فقط زندگیمو ادامه میدادسلام دوستان.راستش من هنوز این سریال رو ندیدم.ولی تعریف ازش زیاد شنیدم.کلا چه جوریاست میشه یه توضیحاتی بدین.ارزش گرفتن داره یا نه.کلا این سریال جذابتر هست یا walking dead?تشکر.

((((((((((دقیقاHold the door
((((((((((
عوضی سر مرگ هودور آهنگ Goodbye brother و گذاشت جیگر منو بسوزونه
این اخری لازم بود فرار چرا؟تعداد اتفاقات عجیب و غریب و بعضا مسخره که تو این چند اپیزود افتاده یواش یواش داره زیاد میشه.
اونم از ماجرای اپیزود قبلی بود که با چهار تا ظرف آتش قویترین رهبران دوتراکی ها مردن.تو این اپیزود 5 وقتی وایت واکر ها داشتن میامدن چرا برن بجای فرار با 3ER رفتن به گذشته؟ چرا برن فرار نکرد؟ یعنی بعد از 1000 سال صبر کردن 3ER نمی تونست به برن بگه به وایت واکر ها نزدیک نشه؟ تو هر اپیزود هم چند نفر میمیرن فک کنم تا اخر این فصل نصف بیشتر شخصیت ها مردن.
مخصوصا با حذف Victarion، گند زدن به خط داستانی Greyjoy و اتفاقات Kingsmoot.
در گند زدن کاملا بی نظیر بود. هر کسی نظر حق داره نظر شخصی خودش رو داشته باشه. اما من تا حالا ندیدم تو Reddit و فروم های دیگه که کسی که کتاب رو خونده باشه از این اشتباهات D&D مثل شما دفاع کنه. جسارت نیست. اما در تعجبم که واقعا شما کتاب رو خوندی؟
جز دقیقه های آخر هیچ قسمت مفید دیگه ای نداشت.
اگر اشاره کردن به کتاب، این قدر فشار زیادی وارد میکنه، سایت قابلیتی به اسم "اضافه کردن به لیست سیاه" داره. من خیلی استفاده کردم. توصیه میکنم شما هم استفاده کنید.
Got GOT?باور نکردنی
توصیف نشدنی
واقعا نمیدونم چی بگم
خشکم زده
مگه بهتر از اینم میشه ؟
مگه اصلا داریم ؟
مدت ها در مورد هودور مقاله نوشته شد
مدت ها حدس زدن
مدت ها تئوری گفته شد
کی فکرش رو میکرد ؟
باید سر به تعظیم فرود آورد در برابر این شاهکار
بی نظیر بود
خارق العاده بود
پخش موزیک Goodbye Brother
اون از سامر که تیکه تیکه شد
اون از هودور
وای وای وای
فقط میشه گفت این شاهکار همه چیز رو به بینهایت برد

Got GOT?
دو سال قبل حدس زده شده بود.
در اینکه صحنه خیلی احساسی و حماسی ساخته شده بود و هر کسی رو ناراحت میکرد شکی نیست.ولی ایدهای که داشت چیزی نبود که قبلا گفته نشده باشه،احتمالا هم از همون فیدبکها به این تصمیم رسیدن.
اما یکی از ناراحت کنندهترین سکانسهای سری بود.مخصوصا اینکه میدونیم این یکی دیگه برنمیگرده.![]()