سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
سلام دوستان.راستش من هنوز این سریال رو ندیدم.ولی تعریف ازش زیاد شنیدم.کلا چه جوریاست میشه یه توضیحاتی بدین.ارزش گرفتن داره یا نه.کلا این سریال جذابتر هست یا walking dead?تشکر.

سلام دوستان.راستش من هنوز این سریال رو ندیدم.ولی تعریف ازش زیاد شنیدم.کلا چه جوریاست میشه یه توضیحاتی بدین.ارزش گرفتن داره یا نه.کلا این سریال جذابتر هست یا walking dead?تشکر.
نیمی از عمرت که با دیدن واکینگ دد به فنا رفت . اگه این سریالو نبینی نصف دیگش هم به فنا میره=))

من یه مدت به امید این سریال فقط زندگیمو ادامه میداد :))
ولی الان اماتوری شده تا فصل 4 میخکوب میشی هر قسمت رو که ببینی زندگی واقعی یادت میره فقط مثل نوبا وسط سر و صدا جمعیت تماشا نکن با وقت و حوصله ببین لذت ببر

ای بابا پس نصف عمرم با ندیدن اون رفت نصفش هم با ندیدن این رفت.من مونذم پس چه جوری الان زندم.این سریال ماشالا اینقدر مورد داره که وسط جمعیت نمیشه دید باید حتما تنهایی دید.تا الان چند سیزن ازش اومده و تو هر کدومش چند اپیزود داره؟تشکر.

خیلی قشنگ بود ep5 ... عالی.
درسته یکم کند پیش رفت اوایلش، ولی همونش هم قشنگ بود.

سامر و هودور :((:((

+++
یه سریا دیگه انتظارات عجیبی از این سریال دارن... هر دقیقه که نمیشه یه اتفاق بیفته :/ ...
این ایراداتون از سریال به خاطر مقایسه هاتون با کتاب هم به شدت حال بهم زنه.. باشه، فهمیدیم کتابو خوندین و کتاب خیلی بهتره... برین تو تاپیک خودش :)

کتاب و خوندیم قهرمان المپیک نشدیم بیایم اینجا به قول شما پزشو بدیم چندتا فایلpdfهمه میتونن دان کنن
حالا مشکل شماها چیه ما بیایم ایراد بگیریم سریال جز مقدسات شماست؟نمیشه ایراد گرفت بهش؟
من از همون فصل اول دیونه سریال و کتاب شدم و چند ساله دنبال میکنم الان چند فصله واقعا شخصیت پردازی و داستان سریال نسبت به کتاب چرت شده واقعیته
طبیعیه بیام اینجا ازش ایراد بگیرم
شرمنده به شما برخورده

باور نکردنی
توصیف نشدنی
واقعا نمیدونم چی بگم
خشکم زده
مگه بهتر از اینم میشه ؟
مگه اصلا داریم ؟
مدت ها در مورد هودور مقاله نوشته شد
مدت ها حدس زدن
مدت ها تئوری گفته شد
کی فکرش رو میکرد ؟
باید سر به تعظیم فرود آورد در برابر این شاهکار
بی نظیر بود
خارق العاده بود

پخش موزیک Goodbye Brother
اون از سامر که تیکه تیکه شد
اون از هودور
وای وای وای
فقط میشه گفت این شاهکار همه چیز رو به بینهایت برد

جز دقیقه های آخر هیچ قسمت مفید دیگه ای نداشت.
اگر اشاره کردن به کتاب، این قدر فشار زیادی وارد میکنه، سایت قابلیتی به اسم "اضافه کردن به لیست سیاه" داره. من خیلی استفاده کردم. توصیه میکنم شما هم استفاده کنید.

آخرین ویرایش:
تعداد اتفاقات عجیب و غریب و بعضا مسخره که تو این چند اپیزود افتاده یواش یواش داره زیاد میشه.
تو این اپیزود 5 وقتی وایت واکر ها داشتن میامدن چرا برن بجای فرار با 3ER رفتن به گذشته؟ چرا برن فرار نکرد؟ یعنی بعد از 1000 سال صبر کردن 3ER نمی تونست به برن بگه به وایت واکر ها نزدیک نشه؟ تو هر اپیزود هم چند نفر میمیرن فک کنم تا اخر این فصل نصف بیشتر شخصیت ها مردن.
اونم از ماجرای اپیزود قبلی بود که با چهار تا ظرف آتش قویترین رهبران دوتراکی ها مردن.
این اخری لازم بود فرار چرا؟
اگه همون موقع فرار میکرد میشد همون برن قبل دیدن کلاغ سه چشم
خب معلومه لازم بود به گذشته بره با این کار جای کلاغ سه چشم رو گرفت الان برن هم میتونه گذشته رو ببینه وحتی با هودور بهش نشون داد حتی میتونه گذشته رو تغییر بده
یا...نمیدونم باید صبر کنیم
کلا قضیه پیچیده شد:دی

مخصوصا با حذف Victarion، گند زدن به خط داستانی Greyjoy و اتفاقات Kingsmoot.
در گند زدن کاملا بی نظیر بود. هر کسی نظر حق داره نظر شخصی خودش رو داشته باشه. اما من تا حالا ندیدم تو Reddit و فروم های دیگه که کسی که کتاب رو خونده باشه از این اشتباهات D&D مثل شما دفاع کنه. جسارت نیست. اما در تعجبم که واقعا شما کتاب رو خوندی؟ :D
جز دقیقه های آخر هیچ قسمت مفید دیگه ای نداشت.
اگر اشاره کردن به کتاب، این قدر فشار زیادی وارد میکنه، سایت قابلیتی به اسم "اضافه کردن به لیست سیاه" داره. من خیلی استفاده کردم. توصیه میکنم شما هم استفاده کنید.

بهتره بحث خواندن یا نخوندن کتاب رو تمومش کنیم واقعا مسخرست خب یکی به مطالعه علاقه داشته نشسته از دهه ۹۰ میلادی کتاب رو خونده.
یکی هم علاقه نداشته و نخونده و از نظر من چیز بزرگی رو از دست داده ولی خب به هر حال هر کسی یه جوری حال میکنه این به من نوعی ربطی نداره.

اما نکته ای که نباید فراموش بشه اینه که تو بخش کتاب ما با یه نویسنده واقعا نابغه مثل جورج آر آر مارتین رو به رو هستیم
و در سریال اللخصوص تو این فصل داستان به قلم D&D روایت میشه که شاید نویسنده های خیلی خوبی باشن ولی در مقابل GRRM واقعا آماتور محسوب میشن
تو همین داستان راز Hodor یا همون Hold The Door قطعا یکی از تئوری های مارتین رو شاهد بودیم که تو سریال روایت میشه که خب به شکلی شاهکار هم این اتفاق میوفته و از اونور مثلا قسمت های دورن رو داریم که توسط نویسنده های سریال تغییری توش داده میشه و خب واقعا سطحش رو نسبت به کتاب به شدت پایین میاره ولی خب این تغییرات برای سریال هم لازم الجرا بوده چون به هر صورت تصمیم بر این مبنا گرفته شده بود که خط های داستانی کتاب و سریال بعضا تفاوت داشته باشن تا برای طرفدارا در هر دو سمت جاذبه های خاصی وجود داشته باشه و در نهایت تمامی خطوط داستانی به نقطه مشترکی خاتمه پیدا کنن.

به هر صورت با تمامی مشکلاتی که این فصل داشته نمیتونیم باز هم به شاهکار بودن این سریال اعتقاد نداشته باشیم
شاید D&D خیلی جاها مثل خطوط داستانی دورن و یا حذف شخصیت هایی مثل ویکتاریون و لیدی استون هارت کتاب خون ها رو کمی ناراحت کرده باشن ولی همچنان به نظر من دارن بهترین سریال تاریخ رو میسازن (صد در صد نظر شخصی!)

• Like
Reactions: i am dead
باور نکردنی
توصیف نشدنی
واقعا نمیدونم چی بگم
خشکم زده
مگه بهتر از اینم میشه ؟
مگه اصلا داریم ؟
مدت ها در مورد هودور مقاله نوشته شد
مدت ها حدس زدن
مدت ها تئوری گفته شد
کی فکرش رو میکرد ؟
باید سر به تعظیم فرود آورد در برابر این شاهکار
بی نظیر بود
خارق العاده بود

پخش موزیک Goodbye Brother
اون از سامر که تیکه تیکه شد
اون از هودور
وای وای وای
فقط میشه گفت این شاهکار همه چیز رو به بینهایت برد
Got GOT?
دو سال قبل حدس زده شده بود.
در اینکه صحنه خیلی‌ احساسی‌ و حماسی ساخته شده بود و هر کسی‌ رو ناراحت میکرد شکی نیست.ولی‌ ایده‌ای که داشت چیزی نبود که قبلا گفته نشده باشه،احتمالا هم از همون فیدبک‌ها به این تصمیم رسیدن.
اما یکی‌ از ناراحت کننده‌ترین سکانس‌های سری بود.مخصوصا اینکه میدونیم این یکی‌ دیگه برنمیگرده.:(

Got GOT?
دو سال قبل حدس زده شده بود.
در اینکه صحنه خیلی‌ احساسی‌ و حماسی ساخته شده بود و هر کسی‌ رو ناراحت میکرد شکی نیست.ولی‌ ایده‌ای که داشت چیزی نبود که قبلا گفته نشده باشه،احتمالا هم از همون فیدبک‌ها به این تصمیم رسیدن.
اما یکی‌ از ناراحت کننده‌ترین سکانس‌های سری بود.مخصوصا اینکه میدونیم این یکی‌ دیگه برنمیگرده.:(

مطمئنی اینو ؟
لینکی داری که از دو سال قبل رمز گشایی کرده باشن عبارت Hodor رو ؟
من انقدر عاشق این سری بودم پدر مادر تئوری ها و مقاله ها رو جلو چشمشون آوردم
شاید دروغ نباشه بگم سر همین هودور حدود ۱۰ - ۱۵ تا تئوری مختلف خوندم ولی هیچکدوم نتونسته بودن این ماجرا رو حدس بزنن
اگر منبعی داری خوشحال میشم بخونم.

ویرایش : الان لینک رو دیدم دارم سعی میکنم بازش کنم ...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or