سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
مطمئنی اینو ؟
لینکی داری که از دو سال قبل رمز گشایی کرده باشن عبارت Hodor رو ؟
من انقدر عاشق این سری بودم پدر مادر تئوری ها و مقاله ها رو جلو چشمشون آوردم
شاید دروغ نباشه بگم سر همین هودور حدود ۱۰ - ۱۵ تا تئوری مختلف خوندم ولی هیچکدوم نتونسته بودن این ماجرا رو حدس بزنن
اگر منبعی داری خوشحال میشم بخونم.
لینک دادم دیگه.همون بلاگ مال سال 2014 هست که طرف به Martin گفته Hodor یعنی‌ Hold the Door, اون هم گفته خیلی‌ به حقیقت نزدیک شدی.:دی اون طرف از اونجا به این نتیجه رسیده که Martin خودش یه زمانی‌ میخواسته مسئول آسانسور بشه،و Hold the door بین کارکنان آسانسور یک عبارت خیلی‌ معمول هست,و از اونجایی که Hodor خیلی‌ شبیه خود مارتین هست،پس گفته Hodor = Hold the door.:دی

لینک دادم دیگه.همون بلاگ مال سال 2014 هست که طرف به Martin گفته Hodor یعنی‌ Hold the Door, اون هم گفته خیلی‌ به حقیقت نزدیک شدی.:D اون طرف از اونجا به این نتیجه رسیده که Martin خودش یه زمانی‌ میخواسته مسئول آسانسور بشه،و Hold the door بین کارکنان آسانسور یک عبارت خیلی‌ معمول هست,و از اونجایی که Hodor خیلی‌ شبیه خود مارتین هست،پس گفته Hodor = Hold the door.:D

آره متوجه لینک نشدم
شاید تونسته باشن جلمه رو رمز گشایی کنن ولی خود واقعه و زمانش واقعا غیر قابل تصور بود
تو آخر این هفته ۴ سریال تموم شدن (فصلشون)‌
بانشی بود اورجینال بود ۱۰۰ بود و گریم
نکته جالب اینجاست که من همشون رو تو یه روز دیدم و تقریبا پایان همشون رو از ابتدای فصل پیشبینی کرده بودم‌ :))
دقیقا همونطوری شدن
وقتی آدم این خط داستانی رو با سریال های معمول مقایسه میکنه واقعا میفهمه بزرگی این شاهکار رو

یعنی 10 دقیقه اخر این قسمت قشنگ اعصاب آدمو ریخت بهم :-< الان دقیقا برن برا چی آماده میشه ؟ که همش سوال میپرسه ؟ که آماده هستم یا نه :-?

تاجگذاری پشم ریزون تر از این دیده بودین؟
عجب لحظات خفنی داشتن این آهن زاده ها ، عالی بود .

آره واقعا خوب کار شده بود
هر چند شخصیت یورونی که تو کتاب برام ساخته شده بود خیلی توقعم رو زیاد کرده بود
و شخصیت سریال نتونست اونی باشه که باید
ولی بازم با این حال کاملا رضایت بخش و خوب کار شده بود

حالا یه سوال
به نظرتون این دوستمون همون شاه شبه ؟

zv56_img_2016-05-23_13:04:29.jpg

اگه اینطوری باشه پس داستان گذشته توی کتاب با سریال خیلی متفاوت میشه !

• Like
Reactions: i am dead
اواخر این قسمت انصافا قشنگ بود
قضیه هودور هم جالب بود ولی از مرگ گرگ برن بیشتر از مرگ هودور ناراحت شدم از اون شش گرگی که فصل اول استارک ها پیدا کردن فقط گوست جان اسنو مونده
تیپ ند استارک هم به جان اسنو میومد واقعیت اینه که تا الان فقط خط داستانی برن و جان اسنو و سانسا جالب بوده

اواخر این قسمت انصافا قشنگ بود
قضیه هودور هم جالب بود ولی از مرگ گرگ برن بیشتر از مرگ هودور ناراحت شدم از اون شش گرگی که فصل اول استارک ها پیدا کردن فقط گوست جان اسنو مونده
تیپ ند استارک هم به جان اسنو میومد واقعیت اینه که تا الان فقط خط داستانی برن و جان اسنو و سانسا جالب بوده

البته نایمریا گرگ آریا رو هم فراموش کردی
قبل از اینکه ند لیدی رو بکشه آریا گرگش رو فراری میده

- قسمت اریا بازم فعلا زمینه سازی هست که هیچی.
- این جادوگر قرمز جدید نمیدونم قراره چی کار بکنه ولی بهش میاد خیلی چیزا حالیش باشه ( از هنرپیشه ش اصلا خوشم نمیاد )
- دنریس هم که عین همیشه ...
- فقط سانسا مثل فصل های اول داره میره رو اعصاب ! فصلای اول خیلی بزدل حالا شیر شده ! نه به اون شوری شور نه به این بی نمکی ... بیلیش فکر نکنم برگرده ولی این سانسا هم ....
- این یورون گریجوی هم چه خوشحاله.برو ببینم دنریس وقتی سوزوندت میفهمی.
- و اما برن :
این جادوگرای دختر ها که آدر ها رو به وجود آوردن اصلا خودشون کی هستن ؟
این کلاغ هم که مرد و نفهمیدیم کیه.
هودور هم که قضیه ش کاملا مشخص شد.ولی : آیا برن میتونه توی گذشته تغییر به وجود بیاره یعنی ؟ یعنی خط زمانی گذشته و حال رو میتونه عوض کنه ( پدرش رو زنده کنه یا اصلا نزاره آدر ها به وجود بیان ؟ )
اصلا آدر ها برای چی دنبال برن هستن ؟ شاید همین عوض کردن گذشته دلیلش باشه !
کجا میخواد بره الان ؟

فکر نکنم دیگه نایمریا رو ببینیم
احتمال زیاد اینم مثل خیلی از شخصیت ها جالب کتاب حذف شده
قضیه اریا و گرگش و ارتباطشون میتونه خیلی جالب باشه امیدوارم حذف نشه

تمرینات اریا قرار نیست تموم بشه؟
از فصل یک در حال فرار و اموزش و امده شدنه؟
خسته نشدن اینا؟
والا من خسته شدم.
هودور هم عالی بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or