سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
برن چجوری تونست به هودور توی جوونیش وارگ کنه و اینده رو تغییر بده ؟ مگه اینا فقط نمیتونستن به حیوانات وارگ کنن ؟
این قسمت سریال مخصوصا 10 دقیقه اخر خوب بود. اگه بتونن توی قسمت های اینده، خط های داستانی دیگه رو هم سریع پیش ببرن عالی میشه !

این قسمت عالی بود! حال کردم شدید!
ده دقیقه آخر که همه گفتن... (میرا چقدر خوبه! کسی چیزی نگفت راجبش!)
چجوری بوجود اومدن واکرا جالب بود...
گریجوی ها خط داستانیشون بنظر من خیلی خوبه! یارا فوق العادست واقعا! الان یارا باید سریع تر بره خودشو به دنریس برسونه :)) عالیه یارا!
شمال هم که داره خودشو برای یک جنگ خیلی مهم و اساسی آماده میکنه!

پ.ن. هرچقد این فصل با استارکا داره خوب تا میکنه با دایرولفاشون بشدت بد تا کرد... شگی داگ و سامر :((

• Like
Reactions: sadegh44
یه مسئله دیگه، الان اریجین این نایت کینگ خیلی بهم ریخته شد، اگه فرض بگیریم که همونی که فرزندان جنگل بعنوان اولین آدر ساختنش نایت کینگ باشه اون وقت دیگه میشه با خیال راحت گفت که سریال بخاطر اسپویل نکردن کتاب ششم به کل مسیر و راه و همه چیزش عوض کرده و تو کتاب میتونیم شاهد اتفاق های جالب تر و مارتینی تری باشیم.

چون این قضیه اریجین نایت کینگ 12 هزار سال اختلاف میندازه

برن چجوری تونست به هودور توی جوونیش وارگ کنه و اینده رو تغییر بده ؟ مگه اینا فقط نمیتونستن به حیوانات وارگ کنن ؟
این قسمت سریال مخصوصا 10 دقیقه اخر خوب بود. اگه بتونن توی قسمت های اینده، خط های داستانی دیگه رو هم سریع پیش ببرن عالی میشه !
برن از کتاب سوم به بعد فهمید میتونه هودور رو کنترل کنه
فرضیه این بود هودور اسکین چینجر بوده وارد ذهن اسب لیانا استارک به اسم هودور میشده چون عاشق لیانا بوده
یه بار زیاد تو ذهن اسبش مونده و روش تاثیر گذاشته
و یه نیمه اسب شده یه جورایی:دی براهمین برن میتونه کنترلش کنه چون یه انسان کامل نیست
چون هیچ اسکین چینجری نمیتونه یه انسان رو کنترل کنه

ولی الان مشخص شد برن برا این میتونست هودور کنترل کنه چون قبل به دنیا اومدنش هم اینکارو کرده؟
از الان میتونه انسان هارو هم کنترل کنه و به گذشته بره و اونو تغییر بده
قضیه پیچیدست.چون کلاغ سه چشم به برن گفته بود یاد گرفته نمیتونه گذشته رو تغییر بده
حالا شاید برن بتونه اینکارو بکنه
معلوم نیست

به نظرم این اتفاق که واسه هودور افتاد اولا که احساسی ترین تئوری ممکن بود و اینکه احساسی ترین سکانس سریال برای من حتی از نظر احساسی ازلحضه کشتن جان اسنو هم قشنگ تر بود.:-t:-bd^:)^
ولی این قدرت برن داره اونو به تاثیر گذار ترین شخصیت سریال تبدیل می کنه ، عملا به خاطر برن همه چیز غیر قابل پیش بینی میشه.:-h~X(

الان نویسنده ها یه شخصیتی رو در اختیار دارن که با اون سریال رو تقریبا می تونن به هر سمتی ببرن.:o:((:o

فکر می کنم یه دونه "استارک ریونیون "دیگه توی این فصل باشه که امیدوارم برن و جان باشه.B-)=P~

برن از کتاب سوم به بعد فهمید میتونه هودور رو کنترل کنه
فرضیه این بود هودور اسکین چینجر بوده وارد ذهن اسب لیانا استارک به اسم هودور میشده چون عاشق لیانا بوده
یه بار زیاد تو ذهن اسبش مونده و روش تاثیر گذاشته
و یه نیمه اسب شده یه جورایی:D براهمین برن میتونه کنترلش کنه چون یه انسان کامل نیست
چون هیچ اسکین چینجری نمیتونه یه انسان رو کنترل کنه

ولی الان مشخص شد برن برا این میتونست هودور کنترل کنه چون قبل به دنیا اومدنش هم اینکارو کرده؟
از الان میتونه انسان هارو هم کنترل کنه و به گذشته بره و اونو تغییر بده
قضیه پیچیدست.چون کلاغ سه چشم به برن گفته بود یاد گرفته نمیتونه گذشته رو تغییر بده
حالا شاید برن بتونه اینکارو بکنه
معلوم نیست

فکر می کنم الان دلیل اینکه برن تونست وارد ذهن "ویلیس/هودور" بشه یونیک بودنشه .شایدم نه.:-q^#(^^#(^:))، شاید به همین خاطر هم بتونه گذشته رو عوض کنه

• Like
Reactions: AL1R3ZA and u_2
Got GOT?
دو سال قبل حدس زده شده بود.
در اینکه صحنه خیلی‌ احساسی‌ و حماسی ساخته شده بود و هر کسی‌ رو ناراحت میکرد شکی نیست.ولی‌ ایده‌ای که داشت چیزی نبود که قبلا گفته نشده باشه،احتمالا هم از همون فیدبک‌ها به این تصمیم رسیدن.
اما یکی‌ از ناراحت کننده‌ترین سکانس‌های سری بود.مخصوصا اینکه میدونیم این یکی‌ دیگه برنمیگرده.:(
من نمیدونم چقدر معتبره ولی ممکنه دیروز ویرایش شده باشه.ملت از این کارا زیاد میکنن.کامنت قدیمی هم نداره!
کلا باورش سخته...

فکر می کنم الان دلیل اینکه برن تونست وارد ذهن "ویلیس/هودور" بشه یونیک بودنشه .شایدم نه.:-q^#(^^#(^:))، شاید به همین خاطر هم بتونه گذشته رو عوض کنه
منم یونیک بودن برن رو دلیلش میدونم ولی به نظرم نباید صرفا با این توجیه که برن یونیکه، قوانین دنیای مارتین بهم بریزه. هیچ وارگی نمیتونه به انسان وارگ کنه و دلیل توانایی برن در وارگ کردن به هودور باید یه منطق درستی پشتش بیاد.

مرگ هودور یکی از تاثیرگذارترین مرگ های سریال بود... اشکم دراومد! هودور یه راست رفت بین تاپ 10 شخصیت‌های فانتزی مورد علاقه ام :x:x:x:x
این قسمت از هر چهار قسمت قبلی بهتر بود چون پیشرفت‌های داستانی دیدیم تو سریال و هشو و اضافه توش کمتر بود. یه نکته هم درباره خط داستان جزایر آهن اینکه نه خبری از ویکتاریون گریجوی شد، نه شیپور معروف یورون و نه حتی طبق پیش بینی من بازیگر نقش یورون تونست اون ابهت و کاریزمای این کاراکتر فوق‌العاده جذاب رو خوب کار کنه:(:(:(

پ.ن: ادامه برج لذت چی شد؟! الان برن بعد اون همه کنجکاوی نمیخواست ادامه رو ببینه که تو مکاشفات بعدیش دیگه سراغ اون نرفت؟!؟!؟!؟! شایدم قراره برن و جان بهم برسن و بعدش تئوری R+L=J رونمایی بشه:|

خب اگه برن بتونه گذشته رو تغییر بده و با اون صحنه ی که از اغاز به وجوداومدن ادرها نشون داد میشه پیش بینی کرد پایانش هندی میشه:دی
یه صحنه مثل پایان ارباب حلقه تصور کنین
ادرها دارن پیروز میشن همه دنیارو گرفتن وسط نبرد جان زخمی و خسته س و...همون لحظه که میخوان جان رو بکشن برن تو گذشته جلو به وجود اومدن ادرهارو میگره و یهو همه نابود و ناپدید میشن:دی

• Like
Reactions: IMANOKA
آقا دقت کنین.برن گذشته رو تغییر نداده ها!فقط تو به وجود اومدن حال حاضر تاثیراتی داشته.هودور قبل به دنیا اومدن برن هم هودور بود!الان هیچی تغییر نکرده.همه چیز همونطور که بود هست

• Like
Reactions: bayern_vahid
این اخری لازم بود فرار چرا؟
اگه همون موقع فرار میکرد میشد همون برن قبل دیدن کلاغ سه چشم
خب معلومه لازم بود به گذشته بره با این کار جای کلاغ سه چشم رو گرفت الان برن هم میتونه گذشته رو ببینه وحتی با هودور بهش نشون داد حتی میتونه گذشته رو تغییر بده
یا...نمیدونم باید صبر کنیم
کلا قضیه پیچیده شد:D
مگه این کلاغه :Dبهش نگفت باید فرار کنه؟ منم حرف همونو میگم خودش گفت باید فرار کنی بعد رفتن به گذشته . به علاوه برن که از قبل هم داشت به گذشته می رفت پس بار اولش نبود . این 3ER قبلا بهش گفته بود نمی تونه گذشته رو تغییر بده پس دروغ گفت بهش؟ کلا من فلسفه این سفر به وینترفل تو وقتی که وایت واکر ها دارن حمله میکنن رو نفهمیدم.
ویرایش: الان پست های قبلی رو خوندم قابل توجیه هست اینکه چرا به گذشته رفتن. ولی هنوز کاراشون جای سوال برای آدم میذاره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or