اما نکته ای که در مورد گردنبند ملیساندرا راه افتاده تا جایی که من یادمه ملی خانوم کلا تو این سریال لخت بود(البته هر از چند گاهی هم یه لباس قرمز می پوشید
) یادم نمیاد گردنبنده همیشه دور گردنش باشه
تو تک تک صحنه های لخت شدن این گردنبند دور گردنش هست
اما نکته ای که در مورد گردنبند ملیساندرا راه افتاده تا جایی که من یادمه ملی خانوم کلا تو این سریال لخت بود(البته هر از چند گاهی هم یه لباس قرمز می پوشید
تو تک تک صحنه های لخت شدن این گردنبند دور گردنش هستخدا رو شکر تو این مورد دیگه سوتی ندادن
![]()
تو کتاب امدهاین داستان دست سرد رو از کجا فهمیدی ؟
مگه چیزی از این شخصیت تو سریال اومده ؟
واقعا رو مخترین شخصیت سریال واسه من هم دنریســه، کاملا باهات موافقم دربارهی بازی امیلیا! امیدوارم این فصل کشته بشه راحت بشیمخداوکیلی بخش های دنریس از فصل یک رو اعصابم بوده علاوه بر بازی روی اعصاب حاج خانم کلارکاتفاقات کاملا مسخره ای هم براش می افته مثلا تو فصل دو اون یارو جادوگره که کل 13 رییس رو کشت به مسخره ترین شکل ممکن توسط دو تا اژدها که اون زمان با پشه کش می زدی روشون له می شدند کشته شد یا تو فصل سه که به بی معنی ترین شکل ممکن ارتش گیرش اومد یا همین فصل قبلی وسط یه ارتش آدم که می خواستند تیکه پارش کنند خیلی ملو بدون اینکه هیچ اتفاقی براش بی افته میره سوار اژدها میشه
این قسمت هم که دیگه هیچی دوتراکی ها به اسب هاشون هم رحم نمی کنند ولی این خوشکل خانم چشم رنگی با گفتن اینکه زن کال دروگو بوده مصونیت می گیره یعنی اوج ت...می تخیلی بودن بخش های دنریسه
با توجه به وقایعی که بین hbo و منتقدین اتفاق افتاده احتمالا هم نمی گیره
دنریس شخصیت محبوب اون خپله فکر کردی به همین راحتی ولش می کنهواقعا رو مخترین شخصیت سریال واسه من هم دنریســه، کاملا باهات موافقم دربارهی بازی امیلیا! امیدوارم این فصل کشته بشه راحت بشیم
یه تریون واسه ما بسه!
چه وقایعی؟ سیلیکون والی هم مال HBO ـه همین پریروز نقداش اومده متا 90با توجه به وقایعی که بین hbo و منتقدین اتفاق افتاده احتمالا هم نمی گیره
به علاوه گوربابای منتقد و متا
اینکه گفتن برای منتقدا نمی فرستیمچه وقایعی؟ سیلیکون والی هم مال HBO ـه همین پریروز نقداش اومده متا 90
فصل قبلی همین گیم آو ترونزم 91 بود (که بنظرم اصلا حقش نبود) شاید این فصل که کمتر گرفته بهتر در بیاد![]()
واقعا چجوری میتونی این حرفو درباره این سریال بزنی؟! هرچیزی ممکنه.دنریس شخصیت محبوب اون خپله فکر کردی به همین راحتی ولش می کنه
والا هر چیزی از سریال ممکنه به جز آسیب زدن به دنریسواقعا چجوری میتونی این حرفو درباره این سریال بزنی؟! هرچیزی ممکنه.
پیوست ولی از فصل اول دارن یجوری این دنی رو بدون مصیبت میکشنش بالا
با توجه به این که HBO نسخه ای از سریال رو برای منتقدان نفرستاده، تمام نقدها تنها مربوط به قسمت اول فصل ششمن. در صورتی که میانگین امتیازی فصل های قبلی از چند قسمت بودن.

باور کن از فصل یک منتظر مرگشم و هر دفعه بیشتر ضد حال می خورمواقعا رو مخترین شخصیت سریال واسه من هم دنریســه، کاملا باهات موافقم دربارهی بازی امیلیا! امیدوارم این فصل کشته بشه راحت بشیم
یه تریون واسه ما بسه!
فصل دو و سه می خواستم سر به تنش نباشه آخرش راب و کل خاندان رو به دیار باقی فرستادند تو فصل چهار هم اوبرین و تایوین لنیستر رو کشتند و دنریس هر روز قدرتمند تر میشد و فصل قبل هم لطف کردند و جان اسنو و استنیس رو کشتند ولی بازم دنریس هستش با توجه به این اتفاقات احتمالا آخر این فصل هم تریون می میره ولی دنریس هنوز باشه