Origami 2008
عضو تحریریه
به دلیل اعتصابات WGA، شبکه HBO اعلام کرد فصل دوم House of the Dragon اپیزودهای کمتری خواهد داشت.
پ.ن: همون سناریو Prison Break و Office تکرار شد!
منبع؟به دلیل اعتصابات WGA، شبکه HBO اعلام کرد فصل دوم House of the Dragon اپیزودهای کمتری خواهد داشت.
دنیای تالکین ( ارباب حلقه ها ) شونصدتا بازی در شونصد سبک مختلف داره ( من راضیم مشکلی ندارم با این قضیه یه دونه Telltale's Game of Thrones بود که سازنده اش ورشکست شد و نیمه کاره موندنکته بعدی اینه که چرا ویدئو گیم نداره این دنیادنیای تالکین ( ارباب حلقه ها ) شونصدتا بازی در شونصد سبک مختلف داره ( من راضیم مشکلی ندارم با این قضیه
) یدونه بازی درست درمون نداره این دنیای نغمه آتش و یخ با اینکه تا صبح پتانسیل داره واقعاً حیفه به نظرم

بهترین سیزن سریال هم همین سیزن هست و بعد سیزن 6
اما دارسی چه اکت عالی و زیبایی ارائه داد، اون جاهایی که داشت دنبال جسد لوکریس میگشت.قسمت اول فصل دو HOD خوب بود. تغییرات نسبت به کتاب هم اوکیه. حداقل من درآوردی نیست.

اوپنینگ فصل با تم استارک ها هم خیلی به دلم نشست. بازیگر Cregan با اون Ice هم عالی بود.اما پارسی چه اکت عالی داشت اون جاهایی که داشت دنبال جسد لوکریس میگشت.
خون و پنیر رو میشد بهتر در آورد ولی این که دیدیم هم خوب بود.
son for a sonمن فقط نفهمیدم دیمون گفت که برن ایموند رو بکشن پس چرا اونا رفتن پسر اگان رو کشتن؟