سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
تازه داشتیم به به بازیگرا عادت میکردیم اینهمه عجله برای چی اخه ؟ حداقل یک فصل رو با اینا ادامه میدادن دیگه ~X(~X(~X(
توی کامنت یه سایت نوشته بودن این چیزی که تا الان دیدیم حتی ۱درصد از داستانی که در کتاب ها اتفاق افتاده نیست و یه جور حالت پیشنمایش و معرفی داره تا به داستان اصلی برسیم...

مثه اینکه GOT رو ندیدی که فکر میکنی اینجا بولد شده :D
چرا اتفاقا خیلی از این چیزها از GOT شروع شد واون زمان من پشمام ریخته بود ولی حرفم اینکه اینقدر گیر ندید به این مسائل و از چیزی که تو این شرایط افسناک جامعه پخش میشه کمی لذت ببریم و برای خودمان زهر مارش نکنیم
.............
من به سه قسمت اول خیلی حال کردم به نظرم این دو قسمت آخر ضعیف بود
اون قسمت که در مورد دیمن و زنش گذشت خیلی سطحی بود میشد خیلی بیشتر به زنش پرداخته بشه مخصوصا اینکه ادعا کردن زن بسیار شجاعی بوده!

• Like
Reactions: .:Metallica:.
چرا اتفاقا خیلی از این چیزها از GOT شروع شد واون زمان من پشمام ریخته بود ولی حرفم اینکه اینقدر گیر ندید به این مسائل و از چیزی که تو این شرایط افسناک جامعه پخش میشه کمی لذت ببریم و برای خودمان زهر مارش نکنیم
.............
من به سه قسمت اول خیلی حال کردم به نظرم این دو قسمت آخر ضعیف بود
اون قسمت که در مورد دیمن و زنش گذشت خیلی سطحی بود میشد خیلی بیشتر به زنش پرداخته بشه مخصوصا اینکه ادعا کردن زن بسیار شجاعی بوده!
برعکس به نظر من اتفاقا دو قسمت آخرش بهتر و قوی تر از قبلی ها بود
خلاصه هرچی باشه از زباله ای به اسم سریال ارباب حلقه ها یک و سر گردن بالاتره...

تایم جامپش چقد شخمی بود :-"
رینرا که انگار 20 سال رفته رو سنش (بیشتر سر صداش)
الیسنت که اصلا بنظرم شباهتی به بازیگر قبلی نداره
دیمن و سر کریستن که انگار رو هم دو ماه از اپیزود قبلی نگذشته (ستایش بیشتر از اینا پیر شده بود :p)

کاش ولی یکم قبلی رو بیشتر ادامه میدادن، همین الان دلم واسه بازیگر رینرا تنگ شده :(

آخرین ویرایش:
خیلی کوتاه بگم
با اینکه دلمون برای بازیگرهای قبلی تنگ میشه ولی بسیار استقبال میکنم از دو بازیگر جدید نقش آلیسنت و رینریا
گریم ویسریس هم جالب به نظر میرسه فقط موندم چرا کریستن کول و دیمن هیچ فرقی نکردن :D (ژن خوب!)
عظمت و ابهت ریگار هم که اصلا نگم برگ به تنمون نذاشت. امیدوارم هر چه زودتر کانیبال هم نشون بدن آرزو به دل نمونیم
با رفتن رینریا و تیمش به دراگون استون به نوعی میشه گفت فصل تازه ای از سریال شروع شد
یکم گذر زمان داره بیش از اندازه سریع پیش میره ولی روی هم رفته اپیزود بسیار خوبی بود

سرعت سریال خوبه. حجم وقایع زیاده و اینا برخلاف سریال قبلی نمیخوان کشش بدن که ته‌اش مجبورشن شخمی تخیلی اش کنند.....این قسمت هم مثل بقیه خیلی خوب بود.

چقدر این لاریس استرانگ خبیثه.... پیتر بیلیش جلو این پشم هم نیست‌.

و بازم جا داره بگم سریال همچنان همون وایبی رو داره که دو سه فصل اول سریال اصلی داشت....

دوستانی که کتابو خوندن یکم تو زمان بندیا و پرشا اشتباه نکردن؟ :D
مخصوصا سر بچه های رینیرا یا سنشون؟
الان مگه نباید 117AC باشه (سال به دنیا اومدن بچه سوم رینیرا)؟
خب لینا (زن دیمون) که نباید میمرد این قسمت :D
یا مثلا وقتی سر هارولد زندست (این قسمت تو بک گراند بود) پس چطوری Cole لرد کماندر شد؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Taha75
90 درصد سریال شده کشف و ضبط و انجام روابط نامشروع و مسائل پیرامونش این تم ازش بگیری میشه مثل سریال های ترکی که ایلیز توش بازی میکنه! هر چیزی یک حدی داره اینها دیگه شورش در اوردن. اصلا قابل مقایسه با GOT نیست شخصیت های این سریال هیچ اُبهتی ندارند اون رینیرا سه قسمت اول خوب بعد گند زدن به شخصیتش دیمن هم به این صورت.

آخرین ویرایش:
قسمت 7 خیلی از قبلی بهتر بود
خدا رو شکر دیگه رابطه ای نمانده که نشون بدن یعنی هر چیزی که امکان داشته و نداشته به تصویر کشیدن ولی باز معلوم نیست یک هو میبینی سر هارولد و اگان دارن اون پشت ها یک کارهای میکنند!

آقا Leanor چرا زنده موند پس؟
اینا چند اپیزود طبق کتاب پیش رفتن خوشحال شدیم گفتیم مارتین نظارت میکنه واسه چی باز دارن از کتاب فاصله میگیرن؟ :|

• Cool
Reactions: Taha75

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or