سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
فقط حیف که بازیگر رینرا فقط تا قسمت 5 بازی میکنه! بعدش میشه یه نفر دیگه که حقیقت چهره ش خیلی ساده تر از ایشون هست... دوس داشتم فصل اول حداقل خودش باشه چون بازیگریش واقعا عالیه و صداش هم قشنگه آدم لذت میبره حرف میزنه و اکت نشون میده. قسمت سوم همش می ترسیدم اون لنیستر مثلا نیزه رو به سم آلوده کرده باشه شاه گوشت گوزن بخوره بمیره یا یک بلایی موقع فرو کردن تو بدن گوزنه پیش بیاد براش ... کلا با توجه به سریال GoT، از لنیستر ها وحشت دارم!

اوایل اپیزود فکر میکردم ازون اپیزودای حوصله سر بر باشه ولی تا اینجا بنظرم بهترین اپیزود سریال بوده. عالی بود واقعا
نمیدونم توی سریال نتونستن وسیریس رو خوب نشون بدن یا واقعا همینجوریه توی کتاب ها هم. یجا آدم یه پادشاه بی خاصیت میبینه یجا یه پادشاه واقعی توی این اپیزود هم بالاخره یه خودی نشون داد و راضی بودم وقعا ازش. اتو هم خیلی خیلی زیرکه واقعا. ناگفته هم نمونه که چه اکتی میکنه بازیگرش.
روند سریال عالیه تا آخر همینجوری بره امیدوارم

آقا میگم این درخته جریانی خاصی داره تو قصر که عکس صورت رو درخت هست از چشماش خون امده.همیشه برام سوال بود جریانش چیه این :-?
اگه اشتباه نکنم تو گیم او درونز هم بود این درخت ولی یه شکل دیگه بود انگار چنتا از اینا هست

• Like
Reactions: TheGodfather
آقا میگم این درخته جریانی خاصی داره تو قصر که عکس صورت رو درخت هست از چشماش خون امده.همیشه برام سوال بود جریانش چیه این :-?
اگه اشتباه نکنم تو گیم او درونز هم بود این درخت ولی یه شکل دیگه بود انگار چنتا از اینا هست
یه درخته به اسم Weirwood که نمادی برای مذهب خدایان قدیمه که شمالیها بهش اعتقاد دارن و مقدسه.

این قسمت عالی بود، از روند سریال خیلی خوشم میاد، حساب شده جلو میره با اینکه شاید صحنه اپیک و اکشن خاصی نداشتیم ولی همین دیالوگ هایی که بین کارکترها رد و بدل میشه اینقدر خوب نوشته شدن و اجرا میشن که ذهن آدم رو حسابی درگیر میکنه.
Otto چه شخصیت جالبی داره از قیافه ش توطئه میریزه همینطور :D امیدوارم حالا حالاها باشتش و بیشتر باهاش آشنا بشیم.

هدف میساریا فاحشه دیموند از اینکارها چیه ؟ صرفا فقط برای نابود کردن دیمون خبرچینی رینیرا رو کرد یا اهداف بزرگتری داره؟

درسته که همه بازیگرا خوب بازی میکنن
اما رنریا در یک لیگ دیگه ای سیر میکنه
چون اون ها یک تیپ خاص شخصیتی دارن مثلا دیمن در تمام صحنه ها خفن باید باشه اوتو هایتاور درونگرا و زرنگ و دخترش ساده و ...
اما رنریا یک وحشی خوش دل با وقار شاهدخت دهاتی و همه این ها با هم هست
دوستان اشاره میکنن چندین بار که الان چه وقت بازیگر عوض کردنه. :دی

درسته که همه بازیگرا خوب بازی میکنن
اما رنریا در یک لیگ دیگه ای سیر میکنه
چون اون ها یک تیپ خاص شخصیتی دارن مثلا دیمن در تمام صحنه ها خفن باید باشه اوتو هایتاور درونگرا و زرنگ و دخترش ساده و ...
اما رنریا یک وحشی خوش دل با وقار شاهدخت دهاتی و همه این ها با هم هست
دوستان اشاره میکنن چندین بار که الان چه وقت بازیگر عوض کردنه. :D
looks like someone has a type

:D

looks like someone has a type

:D

عالی حقیقت رو هویدا کردی، خنده ام بند نمیاد :دی

---

این اپیسود خیلی کارما مَنِش بود
یکی که همین اوتو هایتاور
یکی دیگه هم نقطه اخر اپیسود که چای ضد بارداری براش میاره
اینجا دقت کنید رنریا داره کلمات فرشته مقرب خداوند که مسئولیت کارما رو بر عهده داره رو میشنوه که :
رنریا جان درسته با دیمن سگس نکردی
اما با کریستن کول که خوابیدی :دی

ماشالا تا این سر کریستن اومد لباس هاش رو بکنه، قشنگ ربع ساعت طول کشید. من اگه جای رینریا بودم همون پنج دقیقه اول پشیمون شده بودم :D

باباش هم جالب بود، اول میگه حرفت رو باور کردم، بعد میگه حالا بیا این یه چای هم بخور:D

اون صحنه که با عموش میره و ادامه ماجرا واقعا ضعیف بود انگار یکی از کارگردانهای سریال های تینیجری این قسمت کارگردانی کرده بود

یک دیالوگ جالبم داشت رینرا به پدرش گفت شما مردها با چند نفر باشید هیچ اشکالی نداره اما ما زن ها اینجور حقی نداریم؟

dsoln3unswn91.jpg

فقط منم که فکر میکنم منطقی ترین شخصیت سریال اوتو هایتاور بوده.
اصرارش بر رد کردن دیمین منطقی بوده و رفتار دیمین تو این چند مدت شاهد این مدعاست. دیمین کلا تعادل روانی نداره.
اصرارش بر جانشینی اگان منطقی هست، وقتی فرزند پسر داری نباید فرزند دختر حکومت دستش بیافته وگرنه نزاع شکل میگیره.
حتی وسوسه کردن دخترش برای نخ دادن به ویسریس و ازدواج باهاش منطقی بود. شاید نشانه تلاش بر رسیدن به قدرت تلقی بشه ولی خب هر کی دخترش رو بخواد بده به پادشاه قطعا دنبال قدرت هست. بعد هم خود ویسریس لینا ولاریون رو رد کرد.
اطلاع دادن رابطه دیمین و رنیرا به ویسریس هم باز منطقی بوده.
------------------------------------
تا الان همه چیز سریال خیلی خوب بوده ولی دو تا چیز خیلی رو اعصابه. یکی این تکرار به قدرت نرسیدن زنان هست که تهیه کننده گان و نویسنده ها خیلی روش مانور میدن انگار فراموش کردیم که دو تا شخصیت زن تو گیم آو ترونز سرسی و دنریس یکی معبد رو با کلی آدم ترکوند یکی دیگه کل شهر رو ترکوند و رید تو میراث اجدادش.
یکی دیگه هم این اشاره به نغمه آتش و یخ و پرنسی که وعد داده شده. یکی به اینا بگه بابا ریدید تو دو فصل آخر نایت کینگ همچین مالی نبود . بعد اون جان هم بود و نبودش تاثیری نداشت . کلا تاثیر والدر فری روی وستروس از نایت کینگ بیشتر بود. هر دفعه اون خنجر رو ویسریس در میاره نشون میده خاطرات اون کثافت فصل 8 و ژانگولر بازی آریا زنده میشه. چه اصراریه هر دفعه روش تاکید میکنن انگار چه چیز مهمی بوده.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or