سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
آقا Leanor چرا زنده موند پس؟
اینا چند اپیزود طبق کتاب پیش رفتن خوشحال شدیم گفتیم مارتین نظارت میکنه واسه چی باز دارن از کتاب فاصله میگیرن؟ :|
سریال از کتاب فاصله نگرفته. کتاب مثل کتابای تاریخیه و نقل های مختلف از سرگذشت کارکترها هست. مثل کتابهای قبلی نیست. در اصل سریال بنظر داره اون چیزی که مارتین تو ذهنش بوده رو پیاده میکنه.
/////
چقدر خوب پیش میره سریال. تک تک دیالوگها معنی و با قصد هست درست مثل سریال اصلی. (اوایلش) مخصوصا آخر اپیزود بین رینیرا و دیمون.
بدجور علاقه مند شدم و امیدوارم همین جوری پیش بره بلکه اون فصل 7 و 8 سریال اصلی رو بشوره ببره.
بازیگر جدید رینیرا چیزی از قبلی کم نداره واقعا.

آخرین ویرایش:
عجب اپیزودی بود، بازیگر رینرا هم جا قبلی رو گرفت برام (البته هنوز انگار تو این ده سال ۲۴ ساعته داشته سیگار میکشیده صداش اینطوری شده :-" )

این فاز تاریک بودنو گفتم بعد اپیزود the long night بکشن بیرون ازش اما دوباره تکرارش کردن، به اندازه اون بد نبود اما بازم خیلی تاریک بود.
من خونه نیستم با گوشی دیدم تو تاریکی برایتنس تا خرخره چسبونده بودم بالا در حدی که تکستای گوشی کور می کرد ادمو تازه روشناییش شده بود اندازه نرمال، فک کردم باگی چیزیه یا نسخه ای که گرفتم مشکل داره که دیدم دوباره مثل گیم او ترونز همه سایتا خبرشو زدن :D

همکاران مارتین به نژادستیزی متهم شده‌اند.​

هواداران «بازی تاج‌وتخت» و «جرج آرآر مارتین» تهدید کردند که کتاب جدید نویسنده را در اعتراض به «نژادستیزی» همکاران او تحریم می‌کنند.
«لیندا آنتونسن» و «الیو ام گارسیا جونیور» همکاران قدیمی مارتین قرار است «یک کتاب مرجع نفیس» در مورد خاندان تارگارین‌ها به نام «ظهور اژدها: تاریخچه مصور دودمان تارگرین، جلد اول» (The Rise of the Dragon: An Illustrated History of the Targaryen Dynasty, Volume One) بنویسند. اما پس از آنکه مارتین انتشار این کتاب را در توییتر اعلام کرد، هزاران هوادار گفتند که کتاب این زوج نویسنده را به خاطر اظهارات قبلی‌شان تحریم خواهند کرد.

آنتونسن چند مرتبه از انتخاب بازیگرانی که نژاد آن‌ها با شخصیت‌های دنیای مارتین سازگار نبود معترض شد، از جمله «نانسو آنوزی» نیجریه‌ای تبار برای سریال «بازی تاج‌وتخت». سال گذشته، او از انتخاب «استیو توسان» برای نقش «کورلیس ولاریون» در سریال «خاندان اژدها» (House of the Dragon) انتقاد کرد و در توییتر نوشت: «بازیگر نقش کورلیس به غلط انتخاب شده، هیچ والیریان سیاهی وجود ندارد و نباید به سریال وارد شود. تنوع نژادی نباید مهم‌تر از قصه باشد، به همین سادگی.»
منبع : سایت سی نما
لینک منبع

هواداران «بازی تاج‌وتخت» و «جرج آرآر مارتین» تهدید کردند که کتاب جدید نویسنده را در اعتراض به «نژادستیزی» همکاران او تحریم می‌کنند.
«لیندا آنتونسن» و «الیو ام گارسیا جونیور» همکاران قدیمی مارتین قرار است «یک کتاب مرجع نفیس» در مورد خاندان تارگارین‌ها به نام «ظهور اژدها: تاریخچه مصور دودمان تارگرین، جلد اول» (The Rise of the Dragon: An Illustrated History of the Targaryen Dynasty, Volume One) بنویسند. اما پس از آنکه مارتین انتشار این کتاب را در توییتر اعلام کرد، هزاران هوادار گفتند که کتاب این زوج نویسنده را به خاطر اظهارات قبلی‌شان تحریم خواهند کرد.

آنتونسن چند مرتبه از انتخاب بازیگرانی که نژاد آن‌ها با شخصیت‌های دنیای مارتین سازگار نبود معترض شد، از جمله «نانسو آنوزی» نیجریه‌ای تبار برای سریال «بازی تاج‌وتخت». سال گذشته، او از انتخاب «استیو توسان» برای نقش «کورلیس ولاریون» در سریال «خاندان اژدها» (House of the Dragon) انتقاد کرد و در توییتر نوشت: «بازیگر نقش کورلیس به غلط انتخاب شده، هیچ والیریان سیاهی وجود ندارد و نباید به سریال وارد شود. تنوع نژادی نباید مهم‌تر از قصه باشد، به همین سادگی.»
لینک منبع
واقعا حرف درستی زدن.

• Like
Reactions: Scαrface

لینک منبع
راست گفته بنده خدا دیگه :D

لینک منبع
از بازی استیو توسان بدم نمیاد تو سریال اما حق گفته.

نمی‌دونم به خاطر اوضاع فصل‌های آخر Game of Thrones بود یا به خاطر اینکه حس می‌کردم House of the Dragon رو دارن بی دلیل می‌سازن و پتانسیل زیادی نداره و می‌خوان توش آب ببندن، ولی هرچی که بود، اصلاً انتظار خاصی برای دیدنش نداشتم و هایپش برام در حد صفر بود.
ولی تا اینجای کار واقعاً عالی بوده و به شدت فراتر از سطح انتظاراتم. از خود داستان و ماجراهای مختلفی که پیش میاد و آرامش پیش از طوفان (البته همچین آرامش هم نیست!) تا موسیقی‌های درجه یک و انتخاب بازیگرها که تک‌تک‌شون فوق‌العاده هستن و خیلی به نقش‌هاشون می‌خورن.
مثلاً مت اسمیت رو اصلاً فکر نمی‌کردم به درد این سریال بخوره، ولی به طرز فجیعی عالی توی نقش جا افتاده. یا بازیگر دوران نوجوونی رنیرا که پدیده جالبی بود و با اون چهره خاص و مرموزش، خیلی قشنگ بازی می‌کرد و نگران بودم که بازیگر بزرگسال نتونه جاش رو بگیره، ولی این یکی هم خوبه.
این وسط هم بهترین بازیگر برای من، پدی کانسیداین در نقش ویسریس بود که غوغا کرد! از همون قسمت اول عاشقش شدم و هرچی جلوتر رفت هم خفن‌تر شد و دیگه توی این قسمت که با اون قیافه عجیب و غریب، نابودمون کرد! یه جورایی هم من رو یاد بعضی از شخصیت‌های Soulsborne مینداخت:

do.php

تنها مشکلم اینه که اسم‌ها رو راحت یاد نمی‌گیرم و وقتی یه شخصیتی توی صحنه حضور نداشته باشه و بقیه در موردش صحبت می‌کنن، بعضی وقت‌ها باید کلی فکر کنم یا حتی سرچ کنم و ببینم کی رو می‌گن. :| مثلاً الآن می‌خواستم بگم بازیگر جدید اون پسره که چشمش به فنا رفت هم خیلی باحاله و حس و حال خاصی داره، ولی اسم شخصیتش رو یادم نبود و رفتم دیدم ایموند هست!
اصلاً مهم‌ترین دلیلی که Fire and Blood رو نخوندم و داره توی کتابخونه خاک می‌خوره، همین قضیه اسم‌ها بود که بیچاره‌م می‌کنه. :|

لامصب یه اپیزود افت نکرده دمشون گرم :x
آقا میگم کینگ ویسریس قسمت۸ صحبتای آخرش منظورش با الیسنت بود یا رینیرا؟ اونجاشو درست متوجه نشدم؟:-?
Viserys فکر می‌کرد داره به Rhaenyra میگه، از اون طرف هم Alicent فکر کرد داره به اون میگه

پس درست حدس زدم با دخترش بود الان الیسنت هم فاز میگیرش دیگه کی جلو خودشو پدر مارمولکشو بگیره دیگه :|
الیسنت هم فهمید با اون نبوده. یه جورایی میشه گفت از اینکه دید ویسریس دم مرگش هم همچنان رینیرا رو ترجیح میده به بچه‌های الیسنت ترسید و شوکه شد.
///////

فرض کنین این سریال واقعا قبل سریال اصلی ریلیز میشد. چقدر هایپ میشدیم با این داستان نغمه آتش و یخ و نایت کینگ و.... ولی الان که آخرشو دیدیم اون هایپ عملا از بین رفت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or