سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
این اژدهای گردن دراز دیمون، من رو یاد اژدهایان ارباب حلقه‌ها که نزگول‌ها روشون سوار می‌شدن می‌ندازه!
کل اژدها تو ذهن من اونجوری ثبت شده!
یا گردن دراز که مثل شلاق تکون و موج بهش می‌دن!
خیلی باابهت‌تر هم هستند!

این اژدهای گردن دراز دیمون، من رو یاد اژدهایان ارباب حلقه‌ها که نزگول‌ها روشون سوار می‌شدن می‌ندازه!
کل اژدها تو ذهن من اونجوری ثبت شده!
یا گردن دراز که مثل شلاق تکون و موج بهش می‌دن!
خیلی باابهت‌تر هم هستند!
اتفاقا اون اژدها های ارباب حلقه ها مث مار ماهی بودن و ابهت نداشتن بنظرم ، هنوز اون تیکه ک کله یکیشون رو اون دختره مث پنیر جدا کردن یادم نرفته :دی
البته اژدهای دیمون با اینکه مارمولکی ولی خوشگله اما هنوز با اختلاف با ابهت ترین اژدها بنظرم دروگون هست ک مال مادر اژدها بود :دی

دو قسمتی که تا الان دیدیم واقعا خوب بودن. حقیقتش غیر ازینم انتظار نمیرفت چون خود GoT هم تا ۵ ۶ فصل خیلی عالی بود و در ادامه افت کردن و فصل آخرم که زدن ترکوندن همه چی رو. امیدوارم این یکی رو هر چقدری که قصد دارن ادامه بدن، درست و با کیفیت ادامه بدن. اگه لازمه بیشتر پرداخت بشه این کار رو بکنن و اگر لازم نیس، بی‌جهت کش ندنش. بازیگراش و بازیاشون خیلی خوبه مثل خود گات. قشنگ بازی میکن و قشنگ دیالوگ میگن و به خوبی جذب میکنن مخاطب رو. نماهای فوق العاده زیبایی میبینیم توی سریال. ۲تا اژدهایی که دیدیم خیلی خوبن مخصوصا مال دیمون که شکل خاصی داره. خود شخصیت دیمون هم خوب دراومده واقعا. اتو رو هم دوس دارم. دیدار این دو با هم واقعا سکانس قشنگی بود و همچنین رینیرا هم دقیقا همونطوریه که باید باشه و بازیگرش واقعا عالیه. این آرامش قبل توفان رو خیلی خوب به تصویر کشیدن و آماده‌سازیشون برای اتفاقات آینده خیلی جذابه. من تیزر قسمتای بعدی رو نمیبینم اما ظاهرا قسمت ۳ قراره جالب باشه :D

موفق باشیم

فصل ۸ گیم اف ترونز با اختلاف بهترین فصل سریال !
یادم وقتی فصل ۶ ۷ ۸ میومدن به قدری از اکثر اپیزودا عصبی بودم که به همشون میرفتم ۰ میدادم
ولی الان یه خاطر اومدن هوس اف دراگون رفتم همرو از اول دیدم و به شکل عجیبی با فصل ۸ از همه فصلا بیشتر حال کردم اصلا لذتی که ازش بردم باور کردنی نبود برام منی که سال ها هرجا میرفتم میگفتم بدترین پایان تاریخ حالا به فن سرسخت فصل ۸ تبدیل شدم و با فصل ۶ ۷ هم خیلی حال کردم

اپیزود دوم خیلی خوب بود و داستان خیلی خوب داره برای اتفاقات آینده چیده میشه.
فقط امیدوارم در ادامه تعداد لوکیشن ها و مناطق بیشتر بشه. یکی از جذابیت های گات اون گستره جغرافیایی و پراکندگی کارکترها بود که خیلی زیبا به تصویر کشیده شده بودن.

من از حالا منتظر قسمت های 6 و 7 هستم که سپاچنیک کارگردانی کرده، واقعا اپیزودهای هاردهوم و نبرد حرامزادگان جز بهترین اپیزودهاست. هنوز میبینمشون کف میکنم :D

View attachment Game of Thrones - Battle of the B.mp4

House.jpg

میگل ساپوچنیک یکی از شورانر های سریال که وظیفه کارگردانی سه قسمت از فصل اول را برعهده دارد بدلیل همکاری در پروژهای جدید شبکه HBO از سریال کناره‌گیری و آلن تیلور که چندین قسمت از سریال بازی تاج و تخت را نیز کارگردانی کرده است در فصل دوم جای او را پر خواهد کرد. میگل ساپوچنیک همچنان به عنوان تهیه‌کننده اجرایی در سریال حضور خواهد داشت.

نمره سریال با ۷۰ هزار رای ۸.۹ هست . امیدوارم پایین تر نیاد .

سریال هایی در این سبک با این عظمت زیر ۹ افت داره
داداش خیلی به نمره ها اهمیت میدی.
درسته تا حدی لازمه ولی دیگه اینطوریم نیست که زیر 8 افتضاح و غیرقابل دیدن باشه
کلی فیلم و سریال عالی با امتیاز 7 داریم

نمره سریال با ۷۰ هزار رای ۸.۹ هست . امیدوارم پایین تر نیاد .

سریال هایی در این سبک با این عظمت زیر ۹ افت داره
هنوز نمیشه خیلی به امتیازها اکتفا کرد، نوسان زیاد داره. تازه اپیزود دوم هستیم و نمرات به مرور بیشتر یا کمتر میشن. خیلی ها هنوز سریال رو شروع نکردن یا گذاشتن چند قسمت بیاد. یادم میاد فصل اول GOT هم تقریبا همینطور بود از اواسط فصل دوم به بعد امتیازات روند صعودی گرفت.

داداش خیلی به نمره ها اهمیت میدی.
درسته تا حدی لازمه ولی دیگه اینطوریم نیست که زیر 8 افتضاح و غیرقابل دیدن باشه
کلی فیلم و سریال عالی با امتیاز 7 داریم
برای سریال های عظیم زیر ۹ افت داره . واقعیت هست . اون سریال هایی که شما می گویید یک دهم بودجه اینا رو ندارند . بودجه . زحمت . غنای داستانی

شایعه شده بانو الیزابت اولسن با اچ بی او برای پیوستن به فصل دوم خاندان اژدها در حال مذاکرست.
بانو پیش تر هم برای یک نقش در گات تست داده بود اما جور نشد. گویا قرار هست در خاندان اژدها به مراد دلش برسه.

شایعه شده بانو الیزابت اولسن با اچ بی او برای پیوستن به فصل دوم خاندان اژدها در حال مذاکرست.

یک شخصیتی تو کتاب وجود داره به نام گریت آدر. یجوری خدای آدر ها که همون وایت واکرهای سریال باشن محسوب میشه
و از سمتی هم ربطی به شاه شب سریال نداره
از اون سمت هم یک شخصیتی داریم که تو داستان کوتاهی از خود مارتین به اسم اژدهای یخی برای اولین بار سرما رو حس میکنه
اسم این شخصیت که اتفاقا خانم هم تشریف دارن آدرا هستش

هیچی دیگه خواستم بگم چه رویای شیرینی میشه حضور بانو اولسن در نقش آدرا :D

یک شخصیتی تو کتاب وجود داره به نام گریت آدر. یجوری خدای آدر ها که همون وایت واکرهای سریال باشن محسوب میشه
و از سمتی هم ربطی به شاه شب سریال نداره
از اون سمت هم یک شخصیتی داریم که تو داستان کوتاهی از خود مارتین به اسم اژدهای یخی برای اولین بار سرما رو حس میکنه
اسم این شخصیت که اتفاقا خانم هم تشریف دارن آدرا هستش

هیچی دیگه خواستم بگم چه رویای شیرینی میشه حضور بانو اولسن در نقش آدرا :D

عجب چیزی میشه. اگه نقش منفی هم باشه خیلی بهش میاد :D

Elizabeth-Olsen-2.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: TheGodfather

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or