به وقت ایران دوشنبه 5 و نیم صبح.اقا سریال چ روزایی و چ ساعتی پخش میشه؟
به وقت ایران دوشنبه 5 و نیم صبح.اقا سریال چ روزایی و چ ساعتی پخش میشه؟
برای GoT بنظرم بهتر بود!امنیت شبکه HBO هنوزم که هنوزه تو دیواره!قسمت دومم لیک شد!!
تیتراژ بسیار زیباست!کیف کردم
شخصا مشکلی با نور نداشتم. معمولا فیلم و سریال ها رو با تلویزیون نگاه میکنم ولی دقیقا اون سکانس که گفتید رو الان با مانیتور هم چک کردم همه چیز واضح بود.سلام عزیزان
امیدوارم سلامت باشید.
من قسمت اول رو دیدم. از شما یه سوال داشتم.
آیا شما هم با دیدن همین قسمت اول، کمبود نور و ندیدن اشیا و کلاً بازیگرها در سکانسهایی که در شب میگزره رو دارید؟
من به یاد دارم که فصلهای آخر Got هم این مشکل وجود داشت و سازندهها گفته بودن مشکل بینندهها بخاطر گیرندههاشون هست!
ولی بینندهها همه این صحبتها رو رد کرده بودند. فکر کنم قسمتی که به وینترفیل حمله میشد شاهد اوج اون مشکل بودیم!
من معمولاً وسواس پیدا کردن انکودر خوب و حجم رو دارم و سریال و فیلمها رو با همین صفحه نمایش رتینای مک میبینم؛ اگه واقعاً مشکل از صفحه نمایش منه چرا با بقیه فیلم و سریالها این جوری دست و پنجه نرم نمیکنم!!؟؟
(حتی تمام چراغها رو دیشب خاموش کردم، اما باز من چیزی از اون زد و خوردی که در شب بین نیروهای برادر شاه با مردم بود رو نتونستم ببینم!)
والا عجیب غریبه این داستان.شخصا مشکلی با نور نداشتم. معمولا فیلم و سریال ها رو با تلویزیون نگاه میکنم ولی دقیقا اون سکانس که گفتید رو الان با مانیتور هم چک کردم همه چیز واضح بود.
نسخه ای که دارم 10bit_x265_1080p_WEBRip_6CH_PSA هست و از برنامه Potplayer استفاده میکنم
من غیر از همون اپیزود سوم فصل آخر GOT که واقعا تاریک بود مشکلی در این زمینه نداشتم. در مورد اپیزود اول هم بقیه دوستان هم باید نظر بدن برای اونا چطور بودهوالا عجیب غریبه این داستان.
قشنگ یادمه حتی چند سال پیش واسه GOT توی خوابگاه بودیم؛ با تبلت و لپتاپ از چند برند ما انکودرهای مختلف رو تست کردیم اما باز مشکل در دیدن صحنههای شب داشتیم!
الان هم که باز گویا این گروه تولید و سینماتوگراف باز میخوان با همین فرمون برن جلو...
نسخهای که من دیدم این بود:
2160p / WEB-DL / AAC 5.1CH / x265 / 10bit / HDR / DV / PSA / MKV / 1.49 GB
نسخه ای که دانلود کردید HDR هست. HDR هم اگه تنظیمات ایراد داشته باشه یا مانیتور HDR نباشه یا از نظر HDR استاندارد پایینی داشته باشه رنگ ها درست نشون داده نمیشه. به نظرم یه نسخه غیر HDR هم بگیرید تست کنید.والا عجیب غریبه این داستان.
قشنگ یادمه حتی چند سال پیش واسه GOT توی خوابگاه بودیم؛ با تبلت و لپتاپ از چند برند ما انکودرهای مختلف رو تست کردیم اما باز مشکل در دیدن صحنههای شب داشتیم!
الان هم که باز گویا این گروه تولید و سینماتوگراف باز میخوان با همین فرمون برن جلو...
نسخهای که من دیدم این بود:
2160p / WEB-DL / AAC 5.1CH / x265 / 10bit / HDR / DV / PSA / MKV / 1.49 GB
علائمش شبیه دیابت هست چون انگشتشم زخم شده بوداز روندی که سریال داره جلو میره خیلی راضی ام ولی یه چیزی که کمبودش رو احساس می کنم خط داستانی های کم توی سریاله از یه طرف خوبه که تمرکز میره روی همین خطی که سریال داره میگه از طرفی هم عادت داریم به GoT و خط های داستانی زیادش
یه سوالی جریان این زخم ویسریس چیه که خوب نمیشه؟ جنس تخت آنی مگه از چیه که اینجوری شده؟
سلاماز روندی که سریال داره جلو میره خیلی راضی ام ولی یه چیزی که کمبودش رو احساس می کنم خط داستانی های کم توی سریاله از یه طرف خوبه که تمرکز میره روی همین خطی که سریال داره میگه از طرفی هم عادت داریم به GoT و خط های داستانی زیادش
یه سوالی جریان این زخم ویسریس چیه که خوب نمیشه؟ جنس تخت آنی مگه از چیه که اینجوری شده؟