سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
واریس 100% اپیزود بعدی به رحمت خدا میره:

View attachment 106125

پ.ن: جداً بعضیا از 24 ساعته ترول کردن سریال و عواملش خسته نمی‌شن؟! جاهای دیگه مثل ردیت هر مین 10 تا تئوری جدید میدن و رفرنسا به فصلای قبلو پیدا می‌کنن، بعد اینجا بعضی از دوستان فقط بلدن ترول کنن...

من اینا یادم نبود برام اسپویل حساب میشه :D

• Like
Reactions: arash1996
طی حمله به King's Landing، تقریبا همه چیز از جمله کشتیهای یورون میسوزن، خود یورون هم زخمی میشه شدیدا و ظاهرا جیمی میکشتش.
دنریس زده به سرش و داره همه چیزو میسوزونه. تیریون و جان اسنو باهاش مخالفن. دنریس جیمی رو دستگیر میکنه.
تیریون جیمی رو آزاد میکنه تا بره سرسی رو از شهر فراری بده.
دنریس تیریون رو دستگیر میکنه و ظاهرا محاکمه و اعدام میشه.
جیمی و سرسی توی آتیش دروگون میمیرن.
جان اسنو به دلیلی که مشخص نیست با Gray Worm درگیر میشه و میکشتش.
بعدش هم دنریس رو میکشه.
وریس هم این وسط کشته میشه یادم نیست چجوری :دی
کسایی که باقی موندن تصمیم میگیرن برن استارک رو به عنوان پادشاه انتخاب کنن.
جان اسنو هم یا برمیگرده به Nights Watch یا کشته میشه دقیقا مشخص نیست.
دروگون جسد دنریس رو برمیداره و میره سمت شمال پشت دیوار.
هویت واقعی Night King هم ظاهرا مشخص میشه.
بقیه هم گویا زنده میمونن (سانسا، آریا، Bronn, کایبرن)
آها توی Cleganebowl هم هر 2 تاشون کشته میشن.
دیگه کسی مونده؟ :دی

این قضیه کانیبال میتونه چیز جالبی باشه. :D البته در صورتی که هیچ کسی حتی دنریس هم از حضورش خبر نداشته باشه، چون اون‌طوری با عقل جور درنمیاد.
ولی اینکه یه گوشه‌ای برای خودش خسبیده باشه و در اثر اتفاقاتی (مثلا مرگ دو تا اژدها) از خواب غفلت بیدار بشه، سورپرایز باحالیه!
اون قضیه آرمور هم احتمالش زیاده، ولی یه جوریه. اینا مگه چقدر فرصت دارن که دوباره برگردن و کلی وقت صرف کنن و تکنیک‌های خفن به کار ببرن که اژدها لباس رزم بپوشه و در عین حال سنگین هم نشه.
همین‌طور همچین آرموری نیاز داره بال‌های اژدها رو هم پوشش بده و الان توی قرن ۲۱ هم سخت میشه همچین چیزی ساخت که روی بال‌های نرم و منعطف اژدها رو بپوشونه و از یه طرف جلوی تیرهای دشمن رو بگیره و از طرف دیگه اجازه بده بال‌هاش راحت خم و راست بشه. :D
نمی‌دونم والا شاید هم من زیاد سخت می‌گیرم و آخرش یه تیکه فلز می‌ذارن زیر شکم اژدها و خلاص! :D

نظریه های زیادی راجب کانیبال وجود داره و البته بیشتر دور این میچرخه که کجا بوده تا الان
مثل اینکه در گذشته بهش انگ میزنن که یک اژدهای دیگه رو کشته و باهاش درگیر میشن از اونجا که دست کمی از بالریون نداشته و کسی حریفش نبوده طبعا کشته هم نمیشه ولی دراگون استون رو ترک میکنه
میره پشت کوهی در اسوس اگر اشتباه نکنم در نزدیکی آشایی زندگی میکنه و علت زنده بودن همیشگی جادو در سرزمین های سایه هم دقیقا همین کانیباله چون دیدیم که قدرت جادو با حضور دراگون تقویت میشه.
شایعاتی هم هست که میگه دراگون استون رو ترک نکرده بلکه به علت افول دراگون ها و نبود غذا برای کانیبال خیلی ومپایر استایل به خواب رفته
مثلا میتونه کجا خواب رفته باشه ؟ تو دریای جلوی دراگون استون خوبه ؟ با این حساب یورون ریگال رو به عنوان یک وعده غذایی مناسب برای ایشون سرو کرده !

این همه فانتزی قشنگ قشنگ میچینیم آخرم هیچی به هیچی !

یه سری لیک جدید از قسمت 5 و 6 اومده. خیلی چرتن و ظاهرا همه درستن :D
اگه میخواین بگم :D

نکن خب عزیز من این کارو -ـ-
باز نکنید پای اسپویل ها رو به تاپیک
حالا که باز کردی خواهشا حواست باشه یا خودت یا ناظم هایی که دسترسی دارن اینجا باشن که کسی از تگ استفاده نکرد پستش پاک بشه.

طی حمله به King's Landing، تقریبا همه چیز از جمله کشتیهای یورون میسوزن، خود یورون هم زخمی میشه شدیدا و ظاهرا جیمی میکشتش.
دنریس زده به سرش و داره همه چیزو میسوزونه. تیریون و جان اسنو باهاش مخالفن. دنریس جیمی رو دستگیر میکنه.
تیریون جیمی رو آزاد میکنه تا بره سرسی رو از شهر فراری بده.
دنریس تیریون رو دستگیر میکنه و ظاهرا محاکمه و اعدام میشه.
جیمی و سرسی توی آتیش دروگون میمیرن.
جان اسنو به دلیلی که مشخص نیست با Gray Worm درگیر میشه و میکشتش.
بعدش هم دنریس رو میکشه.
وریس هم این وسط کشته میشه یادم نیست چجوری :D
کسایی که باقی موندن تصمیم میگیرن برن استارک رو به عنوان پادشاه انتخاب کنن.
جان اسنو هم یا برمیگرده به Nights Watch یا کشته میشه دقیقا مشخص نیست.
دروگون جسد دنریس رو برمیداره و میره سمت شمال پشت دیوار.
هویت واقعی Night King هم ظاهرا مشخص میشه.
بقیه هم گویا زنده میمونن (سانسا، آریا، Bronn, کایبرن)
آها توی Cleganebowl هم هر 2 تاشون کشته میشن.
دیگه کسی مونده؟ :D
سلام چقدر احتمال داره اینا درست باشه؟ منم همچین متن مشابهی رو چند روز پیش گذاشتم ولی چون از اسپویلر استفاده نکرده بودم پاکش کردن تو اون متن اتفاقات قسمت 4 رو هم نوشته بود و همگی درست از اب دراومده بود
والا اگر حقیقت داشته باشه من به این پایان راضی هستم ولی بعید میدونم پایانش اینطوری باشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: TheGodfather
دو هفته است مدافعین حرم hboمیگن به خاطر فرضیه های خودتونه که خورده تو ذوقتون ، الان میگن چرا به جای فرضیه بافتن ترول میکنید!!! من ترجیح میدم چهار تا meme و ترول این اخر کاری ببینم بخندم . تا اینکه چهارتا رفرنس از گذشته بیارم در حالی که تمام منطق داستانی نابود شده.

106151

=))=))=))=))

106152

بالاخره یه مم پیدا کردم به اون علامت سوال گنده من اشاره کرده باشه!

106153

دو هفته است مدافعین حرم hboمیگن به خاطر فرضیه های خودتونه که خورده تو ذوقتون ، الان میگن چرا به جای فرضیه بافتن ترول میکنید!!! من ترجیح میدم چهار تا meme و ترول این اخر کاری ببینم بخندم . تا اینکه چهارتا رفرنس از گذشته بیارم در حالی که تمام منطق داستانی نابود شده.

View attachment 106151

=))=))=))=))

View attachment 106152

بالاخره یه مم پیدا کردم به اون علامت سوال گنده من اشاره کرده باشه!

View attachment 106153
خب گند زدن نمیدونن چی بگن میگن نظر خودتونه . لابد جورج مارتین دید اینا زبون نفهمن واسه همین کنار زد lOl

سلام
پدر کانیبال رو درآوردین تو این چند روز . اگر هم فردا سر و کلش پیدا بشه همتون شاکی میشین که سریال دیگه مثل قبل غافلگیری نداره و اومدن این قابل پیشبینی بود و ...
100 بار هم گفتم تئوری ها رو بذارین تو اسپویلر و بنویسین تئوریه ولی کو ...

اون خود دروگون بود داداش
داشت تو والریا دور دور میکرد :D

این عکسی که نشون میده اژدهای چهارم به شدت سن و سال بالاتری داره با توجه به سایزش
پس نمیتونه بچه های ۳ اژدهای دیگه دنی باشه
اگر شانس دیدن یه دراگون دیگه رو داشته باشیم بی شک کانیبال خواهد بود
نه آخه همین کانیبال حتی اگه هم ازش استفاده بشه (که بعید میدونم چون هزینه CGI ـش مطمئناً خیلی زیاد میشه) اصلاً دلیل منطقی نداره که بخواد یهو از ناکجاآباد پیداش بشه و بیاد کمک دنریس:D من بیشتر با همون تئوری که زره تن دروگون میکنن موافقم چون دیدن قیافه سرسی و یورون وقتی که سلاح جدیدشون روی دروگون اثر نداره خیلی دیدنیه:>
=====================================
توی صحنه کشته شدن میساندی یه لحظه فکر کردم مونتین میخواد بهش تجاوز کنه و بعد از وسط جرش بده، درست مثل الیا مارتل ولی خوشبختانه بدون درد کشتش (البته یه لحظه هم گفتم الان میزنه از وسط نصفش میکنه).

ميم هاي اين فصل شاهكارن شاهكار :D
اون قضيه كنيبال رو فراموش كنيد اگر ميخواستن بيارنش اقلا يه جا ازش نشونه يا اسمي ميبردن
اون اژدهايي كه تو اپنينگ و از همه بزرگتر خود دنريس اشاره به اون حرف النا داره ميگفت be a dragon

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or