سلام
فکر کنم چشم سبز رو قبلاً کشته .
چشمهای بیلیش توی کتاب سبز بود فکر کنم .
فکر کنم چشم سبز رو قبلاً کشته .
چشمهای بیلیش توی کتاب سبز بود فکر کنم .
خوشبختانه اینفرد دیگه کارگردان قسمت آخر گات نیست .View attachment 106092
میبینید چجوری ملت رو بلا نسبت احمق فرض کردن ؟ میبیند ؟ حتی حاضر نیستن بگن گوست برامون اصلا مهم نبود ـه فقط واسه فن سرویس اوردیمش بعدم با تیپا شوتش کردیم بیرون بدون اینکه حتی جان بخواد باهاش درست خدا حافظی کنه ! یا نمیارن یا اگه میارن ته ته ته کاری که میتونید باهاش بکیند یـ خدا حافظی درست حسابی نه اینکه مثل یـ تیکه اضافی جان باهاش بخواد برخورد کنه !
پ.ن : آره میدونم ایراد بنی اسرائیلیه !
View attachment 106092
میبینید چجوری ملت رو بلا نسبت احمق فرض کردن ؟ میبیند ؟ حتی حاضر نیستن بگن گوست برامون اصلا مهم نبود ـه فقط واسه فن سرویس اوردیمش بعدم با تیپا شوتش کردیم بیرون بدون اینکه حتی جان بخواد باهاش درست خدا حافظی کنه ! یا نمیارن یا اگه میارن ته ته ته کاری که میتونید باهاش بکیند یـ خدا حافظی درست حسابی نه اینکه مثل یـ تیکه اضافی جان باهاش بخواد برخورد کنه !
پ.ن : آره میدونم ایراد بنی اسرائیلیه !
آقا دیوید ناتر همونیه که Rains of Castamere (رد ودینگ) Mother's Mercy (والک آو شیم سرسی)، Dance of Dragons (آرنای میرین) رو کارگردانی کرده و آدم کمی نیستش به نظرم. نمیدونم واقعا چرا کلهم کست سریال این فصل احمق شدن و نظرات احمقانه میدن. اون از Miguel Sapocnik اینم از اینخوشبختانه اینفرد دیگه کارگردان قسمت آخر گات نیست .
کاری به خود کارگردان ها نداره دیگه اون پت و مت D&D پشت سریال باشن فینچر رو هم که بیاری هیچ کاری نمیتونه بکنه کلا این خانه از پایه ویرانست ....آقا دیوید ناتر همونیه که Rains of Castamere (رد ودینگ) Mother's Mercy (والک آو شیم سرسی)، Dance of Dragons (آرنای میرین) رو کارگردانی کرده و آدم کمی نیستش به نظرم. نمیدونم واقعا چرا کلهم کست سریال این فصل احمق شدن و نظرات احمقانه میدن. اون از Miguel Sapocnik اینم از این
هیچوقت انتظار نداشتم کسای که تونستن اپیزود هایی مثل رد ودینگ یا battle of bastards و خلق کنن به اینجا برسن![]()
کاری به خود کارگردان ها نداره دیگه اون پت و مت D&D پشت سریال باشن فینچر رو هم که بیاری هیچ کاری نمیتونه بکنه کلا این خانه از پایه ویرانست ....
دقیقا درست میگین . من که میگم عامل اصلیش فشار شبکه HBO بود . فکر کنم به همین دلیل جورج مارتین کنار زد .آقا دیوید ناتر همونیه که Rains of Castamere (رد ودینگ) Mother's Mercy (والک آو شیم سرسی)، Dance of Dragons (آرنای میرین) رو کارگردانی کرده و آدم کمی نیستش به نظرم. نمیدونم واقعا چرا کلهم کست سریال این فصل احمق شدن و نظرات احمقانه میدن. اون از Miguel Sapocnik اینم از این
هیچوقت انتظار نداشتم کسای که تونستن اپیزود هایی مثل رد ودینگ یا battle of bastards و خلق کنن به اینجا برسن![]()
دقیقا درست میگین . من که میگم عامل اصلیش فشار شبکه HBO بود . فکر کنم به همین دلیل جورج مارتین کنار زد .
I keep getting ads for the Game of Thrones mobile video game. It uses the tagline "Winter Is Coming". I don't know if I want to laugh or cry.
♨وقتی جورج آر آر مارتین درخصوص نحوه پایان یافتن سریال ناراحت است.
نویسنده سری رمان های نغمه آتش و یخ درخصوص راهی که سازندگان سریال برای پایان دادن به آن درنظر گرفته اند کمی ناراحت است و ترجیح میدهد که به نحوه ای متفاوت تمام میشد اما مقصر اصلی کیست؟
بازی تاج و تخت هرچند دارد به پایان خود نزدیک میشود اما برای اولین بار مخاطبین و منتقدین در تحسین آن هماهنگ نیستند. اپیزود سوم فصل هشتم که به نبرد وینترفل اختصاص داشت تبدیل به یکی از ضعیف ترین اپیزود های سریال از لحاظ امتیاز دهی شده و نظرات زیادی که همه در یک چیز مشترک هستند،«سریال دیگر مانند گذشته نیست». یکی از دلایل این موضوع را میتوان جدا شدن خط داستانی سریال از رمان های ناتمام نویسنده سری یعنی جورج آر آر مارتین بود. هرچند که خود مارتین اکنون به مراتب کمتر در بحث کلی سریال برخلاف فصل های آغازین آن حضور داشت اما وی در یک مصاحبه 60 دقیقه ای توضیح می دهد که موضوعاتی که وی برای فصل هشتم در اختیار سازندگان قرار داده تنها به چند روز بحث در خانه خود خلاصه شد.
برخی خط های داستانی و کرکترها در سریال نسبت به رمان ها متفاوت و به مراتب از آن فاصله گرفته اند و اخیرا مارتین درخصوص آن به حرف زدن پرداخته و به rolling stone میگوید: «البته که واکنش احساسی داری، منظورم اینه که میخواستم اونها دقیقا مثل راهی که من انجام میدن کار رو انجام بدن درسته؟» وی در یک بحث دوستانه دیگر در این هفته با fast company آشکار میکند که: این همچین میتونه .... زخم آور باشه بخاطر اینکه بعضی مواقع زاویه دید اونها با شما مچ نیست و شما حس مشهور متفاوت بودن چیزها تجربه میکنید که به یک تنش کشیده میشه» و چه چیزهایی میتواند باعث ناراحتی وی شود؟ و تا چه حد میتواند با مجموعه تلویزیونی باعث تغییر پایان اصلی شود؟ مارتین اضافه میکند که یکی از بزرگترین موضوع های غیر قابل تحملش این است که «کاملا چیزهای فرعی به سراغت میاد مثل اینترنت و استودیو که موضوع خاصی رو مد نظر دارن که با داستان هیچ ارتباط خاصی ندارن اما با«خوب این کرکتر طرفداران زیادی داره و بزار بهش کارهای بیشتری بدیم تا انجام بده» ختم میشه» مارتین پیش از این نیز گفته بود که دوست داشت سریال طولانی تر بود و به تمام استوری لاین های خاص اتاق مجزای خودشان داده میشد. وی در نهایت میگوید: «خب سریال اصلا وفادار نمانده در غیر این صورت پنج فصل دیگه ادامه پیدا میکرد».
#خبر
yon.ir/VLjhL
@westerosir