live is life
کاربر سایت
احتمالا ،باید دید از پوست صورت کی استفاده میکنهبه نظرم سرسی و اریا میکشه
چشم سبز مونده هنوز![]()

احتمالا ،باید دید از پوست صورت کی استفاده میکنهبه نظرم سرسی و اریا میکشه
چشم سبز مونده هنوز![]()
بحث ما داره کمدی می شه داداش! این چه منطقیه تو داری؟!!! کی گفته نقطه ضعف سرسی خانوادشه؟ نقطه ضعف سرسی فقط و فقط بچه هاشه! همین و بس! کی گفته سرسی خام شد؟ سرسی تیریون خنگ شده رو فریب داد که آخرش نارو بزنه! چی داری می گی؟ کی گفته سرسی در خاندان خودش فقط دو نفر رو زنده داره؟ اون در خانوادشه که دو نفر زنده ان نه در خاندانش! آها می فرمایید چون خانواده دوست بودند با هم ....؟!!!! پس هر کی خانواده دوست بوده تو این سریال آره؟!!!! احتمال اینکه برادراش بکشه وجود داره؟ اون پس اون یارو براون برای چی فرستاد؟ تازه می گی احتمالش وجود داره؟ فلان رابطه باب نیست چیه؟ اینا کلا همجنسگرایی و رابطه با محارم تو این سریال نشون دادن که تابو بشکنن! البته اگه بدونی تابو چیه!!!! ( می رود که محکم سرش را به دیوار بکوبد!)بله درسته به قوانین خانواده پایبند بود و نخواست تیریون رو بکشه . حرفمو عوض نکردم هنوزم منظورم ثابته ... نقطه ضعف سرسی فقط خانواده اونه . یعنی فقط با یک عضوی از خانواده اون میشه سرسی رو خام کرد . موقع مذاکره دو ملکه هم به واسطه تیریون سرسی خام شد . علت هم اینه که سرسی فقط به خانواده خودش مهر و محبت داره . سرسی به تیریون گفت آوارمون کردی بچه های منو کشتی ولی چون دید تیریون پشیمون و از همه مهمتر نمیدونست بچه هاش کشته شدن سرسی تیریون رو بخشید . سرسی در خاندان خودش فقط دو نفر رو زنده داره . جیمی و تیریون . با واسطه یورون احتمال این که سرسی برادراش رو بکشه هم وجود داره . به احتمال بیشتر (به نظرم) یورون به سرسی خیانت میکنه...(حالا به بحثمون ربطی نداره این بخش)
نگفتم ممنوع نیست ! گفتم به خاطر عشق و علاقه به خانواده رابطه داشتن . درباره این که چرا با پدرش رابطه نداشت در تمام سریال شما فقط یک نفر رو پیدا میکنی که فرزند با پدر خودش رابطه داشته . اونم در شمال و آخرش هم کشته شد .
یعنی رابطه با پدر یا مادر اصلا در این سریال باب نیست . در فیلم بار ها سرسی گفته که عاشق برادرش هست . برادرش هم همینو گفت .
من فقط یـ سوال دارم از دوستان چرا این ایراد های بنی اسرائیلی رو هیشکی از نبرد حرومزاده نگرفت الان مثلا همین فیلم Avengers Endgame که همه دارن خودشون رو میکشن براش رو میشه هزار تا ایراد ازش گرفت ولی چرا هیشکی نمیاد ازش ایراد بگیره ؟
منم نظرم همینهدنریسم چشاش سبزه ها
درسته تو لیستش نیست ولی خب یهو ممکنه دنریس یه حرکت احمقانه بزنه، جان تو خطر بیفته و اریا بزنه بکشتش.
دنریسم چشاش سبزه ها
درسته تو لیستش نیست ولی خب یهو ممکنه دنریس یه حرکت احمقانه بزنه، جان تو خطر بیفته و اریا بزنه بکشتش.
خود امیلیا چشاش دو رنگه است!دنریسم چشاش سبزه ها
آره منم اینو 2011 خوندم که نتونستن چشاشو مثل کتاب بنفش در بیارن و واسه همین به سبز بسنده کردن. به هر حال تو سریال چشاش سبز هست و ممکنه مثلا به عنوان پلات توییست یهو بزنه دنریسو بکشه چون تا الان که تنفر شدیدی دارن از این بشرخود امیلیا چشاش دو رنگه است!
Arab Emilia Clarke actress blue eyes eyes wallpaper (#3025495) / Wallbase.cc | Arabic Eyes | Eyes wallpaper, Woman with blue eyes, Arabic eyes
Central heterochromia, inside is brown, outside is blue | I Love Emilia Clarke | Heterochromia eyes, Emilia clarke, Beautiful eyes
ولی جدا از این تا اونجا که میدونم دنریس چشماش بنفشه ، اگه اشتباه نکنم. ولی تو سریال نتونستن کاری به حال رنگ چشماش بکنن!
دوستان بیاین لطفا در مورد پایان سریال تو اسپویل صحبت کنیم . بنظرتون کی پادشاه میشه آخر ؟؟ دو قسمت دیگه سریال تمومه . من یک سری مطالب خوندم اگه کسی دوست داره نقل قول کنه گپ بزنیم تا چه حد میتونن درست باشن
به نظرم جان . وارث تخت آهنین . به نظرم همونطور که تونست قسم نایت واچ رو بشکنه این رسم وراثت تخت آهنین رو میشکنه و به دنریس میده . چون خودش به دنریس گفت من برای تو زانو زدم و تو ملکه من هستی . فکر کنم جان تخت و تاج رو میده دنریس !دوستان بیاین لطفا در مورد پایان سریال تو اسپویل صحبت کنیم . بنظرتون کی پادشاه میشه آخر ؟؟ دو قسمت دیگه سریال تمومه . من یک سری مطالب خوندم اگه کسی دوست داره نقل قول کنه گپ بزنیم تا چه حد میتونن درست باشن
به نظرم گندري رو تخت ميشينه جان قطعا ميميره قسمت آخر دني هم بعدش ميميره يا شايد برگرده اسوس وارث بر حق ميشه گندري تازه باراتيونش هم كردندوستان بیاین لطفا در مورد پایان سریال تو اسپویل صحبت کنیم . بنظرتون کی پادشاه میشه آخر ؟؟ دو قسمت دیگه سریال تمومه . من یک سری مطالب خوندم اگه کسی دوست داره نقل قول کنه گپ بزنیم تا چه حد میتونن درست باشن