سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
از لحاظ تاکتیک جنگی اینطور که پیداس ، اکثرا رو حرکت دوتراکی ها متمرکز شدن :D اما بنظر من احمقانه تر از اون حرکت، این بود که نیرو ها خارج از قلعه و جلوی اون خندق مستقر شده بودن! :D

جان قبلا اونجایی که می‌خواست وحشیا رو نجات بده با اینا جنگیده بود و قاعدتا میدونست هیچ سودی تو جنگیدن و کشتن wights ها نیست چون نایت کینگ راحت میتونه همرو باز زنده کنه! چه دلیلی منطقی ایی وجود داره که بخوان بیان بیرون از قلعه و خندق؟!

اصلا تو جنگ عادی بین انسان ها هم وقتی یک طرف جنگ قلعه داره و در حال دفاع هست و دست پایینو داره تو تعداد نفرات، میاد از تنها برتریش یعنی همون قلعه استفاده میکنه :D این جنگ که دیگ جای خود داره! حالا وینترفل زیاد بزرگ و مطمئن نیست اما منطقیش این بود تاجای ممکن، نیروها داخل قلعه و رو دیوار ها باشن و بقیه هم بیرون اما پشت خندق باشن :D

البته مشکل من با این قسمت این جور چیز ها نبود! مشکل اینه که داستان خراب شد با این قسمت! البته هنوز یسری میگن شاید اون مارک شدن برن توسط نایت کینگ، در ادامه باعث بشه یک سری اتفاق ها بیفته.
تا اونجا که میدونم وقتی wights ها با درگون گلس یا استیل والرین یا اتش کشته بشن دیگه زنده نمیشن
کسایی هم که با این چیزا مردن فکر کنم وسط جنگ دیگه زنده نشدن!
در مورد قلعه هم چیزی که تو قسمت های قبلی نشون دادن این بود که نیرو ها تو قلعه جا نمیشدن!!
همشون بیرون چادر زده بودن و مجبور شدن بیرون بمونن و بجنگن، بعد یک لحظه فکر کن اگر این همه نیرو تو قلعه می موندن ایا wightsها از دیوار قلعه بالا نمیومدن؟! وایمیسادن مثل جنگ های سنتی وینترفل رو محاصره می کردن تا مثلا غذای اینا تموم بشه؟!!
این جنگ کلاسیک نبود و به نظرم دلایل و نقدهاتون منطقی نیست خیلی هاشون:دی این مو از ماست کشیدن فقط باعث میشه خودتون از سریال لذت نبرید:دی

میدونی مشکل الان کجاست مشکل اونجایی که سازنده هایی که دست به چنین حرکات صخیفی میزنن و همچنان اعتقاد ندارن که تر زدن به نظرت میتونن این گندی که زدن رو جمعش کنن ؟ فصل آخر هستش سه قسمت دیگه ازش مونده یعنی باید خیلی خوشبینانه به این نقص ها نگاه کنیم به هر حال کی به کیه اینقدر توقع ها امثال من یکی پایین اومده که به یـ پایان معمولی هم راضی هستم میدونی که باید با سریال نرم رفتار کرد ایراد بنی اسرائیل هم جایز نیست به هر حال منتظر میمونیم ببینیم چه آشی پختن .....
میدونید قسمت سه خدایی فوق العاده بود هرکیم میگه بد بوده فقط به این علته که پرونده وایت واکرها نباید تو یک قسمت بسته میشد . کل سریال راجب وایت واکرها بود من انتظار داشتم پرونده وایت واکرها تا قسمت پنجم طول بکشه . این همه تدبیر چیدن ولسه ساخت صلاح پس چی شد .
نویسنده اثر بقدری آیتمها زیاد شده که فراموش میکنه اینارو ببنده .
تو همین قسمت سه موقع حمله گرگ جان اسنو کنارش بود ولی کارگردان و نویسنده اصلا یادشون رفت که نشونش بدن . کلا ۳ثانیه تو اپیزود بود . نمیدونم چرا میخوان سریالو زود تموم کنن .حیف . از طرفی دقت کردین همیشه از هوش ایمپ کف میکردیم ولی از فصل ۷ ایمپ تبدیل شده به یک الکلی دلقک و خنگ و اشتباه کار . بازم میگم این قسمت سه یکی از بهترین اپیزودهای سریال بود ولی نقص های بزرگی داشت .حتی چند جا تو جنگ بزرگ اشتباهات عجیب کارگردانی داشت . مثلاجان اسنو تو اون صحنه که همه واکرها زنده میشن چجوری نجات پیدا کرد .کاملا محاصره شده بود ولی اونجا صحنه کات شد !

*feminism triggered* :))

تا اونجا که میدونم وقتی wights ها با درگون گلس یا استیل والرین یا اتش کشته بشن دیگه زنده نمیشن
در مورد قلعه هم چیزی که تو قسمت های قبلی نشون دادن این بود که نیرو ها تو قلعه جا نمیشدن!!
همشون بیرون چادر زده بودن و مجبور شدن بیرون بمونن و بجنگن، بعد یک لحظه فکر کن اگر این همه نیرو تو قلعه می موندن ایا wightsها از دیوار قلعه بالا نمیومدن؟! وایمیسادن مثل جنگ های سنتی وینترفل رو محاصره می کردن تا مثلا غذای اینا تموم بشه؟!!
این جنگ کلاسیک نبود و به نظرم دلایل و نقدهاتون منطقی نیست خیلی هاشون:D این مو از ماست کشیدن فقط باعث میشه خودتون از سریال لذت نبرید:D

میدونید قسمت سه خدایی فوق العاده بود هرکیم میگه بد بوده فقط به این علته که پرونده وایت واکرها نباید تو یک قسمت بسته میشد . کل سریال راجب وایت واکرها بود من انتظار داشتم پرونده وایت واکرها تا قسمت پنجم طول بکشه . این همه تدبیر چیدن ولسه ساخت صلاح پس چی شد .
نویسنده اثر بقدری آیتمها زیاد شده که فراموش میکنه اینارو ببنده .
تو همین قسمت سه موقع حمله گرگ جان اسنو کنارش بود ولی کارگردان و نویسنده اصلا یادشون رفت که نشونش بدن . کلا ۳ثانیه تو اپیزود بود . نمیدونم چرا میخوان سریالو زود تموم کنن .حیف . از طرفی دقت کردین همیشه از هوش ایمپ کف میکردیم ولی از فصل ۷ ایمپ تبدیل شده به یک الکلی دلقک و خنگ و اشتباه کار . بازم میگم این قسمت سه یکی از بهترین اپیزودهای سریال بود ولی نقص های بزرگی داشت .حتی چند جا تو جنگ بزرگ اشتباهات عجیب کارگردانی داشت . مثلاجان اسنو تو اون صحنه که همه واکرها زنده میشن چجوری نجات پیدا کرد .کاملا محاصره شده بود ولی اونجا صحنه کات شد !

ویدیو هایی که صفحه قبل گذاشته شده رو ببینین. مشکل این اپیوزد فقط یکی دو تا نیست اصلا بحث تاکتیک و ایناش به کنار همین plot armor مسخره که هر بار دوربین کات میشد به طرز غیر قابل باوری میدیدیم وایت ها از 10-15 تا رسیدن به 1-2 تا مسخرست. یادتون نره همین وایتا تو هاردهوم چه بلایی سر وحشیا آوردند. اینام نمیخواستن کاراکترای اصلیو بکشن اوکی دیگه چرا هر چند ثانیه یبار یجور نشون میدادن که انگار همین الان قراره بمیرن. مثلا سن رو 10 بار در حالی که کلی وایت دورش بودن نشون دادن یا همینطور جیمی یا برین یا ...

• Like
Reactions: U n i t e d
این جنگ کلاسیک نبود و به نظرم دلایل و نقدهاتون منطقی نیست خیلی هاشون:D این مو از ماست کشیدن فقط باعث میشه خودتون از سریال لذت نبرید:D

خب منم که گفتم وینترفل زیاد بزرگ نیست برای همین تاجای ممکن تو خود قلعه و بقیه بیرون اما پشت اون خندق مستقر بشن... :D

در مورد دراگون گلس و استیل والرین هم جدی اطلاعی ندارم اما حتی اگه زنده هم نشن، بازم این کاری که کردن منطقی نبود:D

wights قطعا همونطور که نشون داده شد همین قسمت هم از خندق رد میشدن و سعی میکردن از دیوار برن بالا، اما خب در اون حالت کنترل کردنشون خیلی راحت تر بود تا اینکه یباره همشون بیان رو سرو کلت... :D درست نمیگم؟ :D شما بتل helms deep هم تو ارباب حقله ها ببین همشون داخل قلعه هستن در حالی که اونا با نردبون میان بالا:D

در ضمن من تو پستم گفتم اینجور مسائل برام مهم نبود... حتی چند روز پیش هم که بعد دیدن این قسمت پست دادم چیزی از اینجور مسائل که غیر منطقی هستن نگفتم:D درصورتی که وجود این مسائل غیر منطقی تو ذوق میزنه اما مشکلم فقط با اینجور تموم شدنه داستان وایت واکر ها و نایت کینگ بود... حتی بنظرم اریا شخصیت مناسبی بود برای کشتن نایت کینگ...

دلیلی هم که اون پست رو دادم و مسئله ی قلعه و... رو گفتم این بود که مسئله ی دوتراکی ها چندین بار بش اشاره شد اما از این موضوع ندیدم زیاد صحبت بشه:D

• Like
Reactions: aliahmadi2

اصلا بحث لذت بردن نیست، تو داری سطح توقعت رو پایین میاری برای اینکه لذت ببری؟

اینا حتی اصولی و پایه ای ترین قوانین جنگی( من چیزی بلد نیستم حداقل توی فیلم و سریال های دیگه دیدیم) رعایت نکردن

- گذاشتن منجنیق جلوی پیاده نظام؟! اینو دیگه هر بچه ای هم میدونه که منجنیق که سلاح دور برد هست رو باید در امنترین و در دورترین جا گذاشته شه
- حمله دوتراکیها به سپاهی که میدونن تعدادشون چندین برابر بیشتره! (وات د فاک)
- ایستادن پیاده نظام جلوی خندق!! (وات د فاک :D)
- وایت واکرها پشت ِ خندق وایسادن الان بهترین زمانه که کماندراه اونارو بزن! وایت واکرها رد میشن از خندق، کماندارهارو به خط کنید که وایت واکرها اومدن!! (این دیگه تهش بود :D )

آخرین ویرایش:
مشکل ناتوانی سازنده در خلق صحنه های منطقی جنگ ـه کسی که قرار نیست بمیره رو به چیپ ترین شکل ممکن هزار بار در معرض خطر قرارش نمیدن ! واسه خلق صحنه نفس گیر دوتاراکی ها (خفن ترین قبیله جنگ جوی سواره ای که سریال دائم تو بوق و کرناش میکنه) رو در عرض یک دقیقه نابودش نمیکنن مشکل اینه نویسنده فک میکنه هر بولشتی که پشت منطق صحنه های نبرد سریال بزاره ببیننده ازش چشم پوشی میکنه چرا ؟ چون پروداکش بادجت فیلم بلاک باستری داره سریال از فصل هفت به این ور , نیازی به منظق روایی نداره اصلا !
پ.ن 1: کسی انتظار نبرد منطقی مثل واقعیت نداشته از اون صحنه ولی حداقل ای کاش به لاجیک خودشون و دنیای سریال پایبند میبودن عوامل ساخت
پ.ن 2:این بابایی که نبرد وینتر فیل رو نقدش کرده خودش ایناکرست برو بقیه مطالبش رو ببین همش در این مورد صحبت کرده !
مشکل اینه که اینا اگه چهار تا بازی استراتژی انجام داده بودن حداقل یاد میگرفتن چی جوری نیروهاشون رو باید بچینین. برداشتن خندق رو گذاشتن پشت سر آنسالیدها (گذشته از اینکه خندقشون راست جوب سر کوچه ما عمق و عرض داشت)، بعد منجنیق هم کف زمین روبروی دیوار گذاشتن. نیروهای دوتراکی هم که دیگه مشخصه که از اول فقط برای کشته شدن جلو فرستادن. با این چینش نیرویی که انجام داده با یک دهم نیروهای شاه شب راحت قلعه شون فتح میشد. دیگه وقتی عقل کلشون که تیریون باشه رو میذارن توی سرداب پهلوی زن و بچه ها و فرماندهی نیروها رو میدن دست جان اسنو از این بهتر نمیشه ازشون انتظار داشت. اونوقت من نمیدونم جیمی که توی فصل قبلی محاصره فری ها رو مسخره میکرد چرا الان صداش در نیومد؟

مشکل اینه که اینا اگه چهار تا بازی استراتژی انجام داده بودن حداقل یاد میگرفتن چی جوری نیروهاشون رو باید بچینین. برداشتن خندق رو گذاشتن پشت سر آنسالیدها (گذشته از اینکه خندقشون راست جوب سر کوچه ما عمق و عرض داشت)، بعد منجنیق هم کف زمین روبروی دیوار گذاشتن. نیروهای دوتراکی هم که دیگه مشخصه که از اول فقط برای کشته شدن جلو فرستادن. با این چینش نیرویی که انجام داده با یک دهم نیروهای شاه شب راحت قلعه شون فتح میشد. دیگه وقتی عقل کلشون که تیریون باشه رو میذارن توی سرداب پهلوی زن و بچه ها و فرماندهی نیروها رو میدن دست جان اسنو از این بهتر نمیشه ازشون انتظار داشت. اونوقت من نمیدونم جیمی که توی فصل قبلی محاصره فری ها رو مسخره میکرد چرا الان صداش در نیومد؟
اتفاقا مطمئن باشه همه این چیزا رو میدونستن ولی واسه خلاص شدن زود هنگاه ازشون زدن نابودشون کردن کلا اینا از طرفی لقمه بزرگتر برداشتن از طرفی میدونستن با وجود پلات هول بازم اکثر ملت لذت میبرن در کل بحث اینه مهم نبوده براشون از فصل 6 به این ور کم کم پیچ این قضایا رو شل کردن تو فصل هفت بدتر شد حالا هم که میبینیم نتیجش رو ...

بعد جالبه میان با هلمزدیپ مقایسه میکنن. تو هلمزدیپ کدوم یکی از کاراکترای مهم اصلا در معرض خطر قرار داشت که بگیم پلات آرمور داشتن؟ لگولاس یا آراگورن؟
احتمالا اگه Pelennor Fields یا هلمزدیپو میدادن به D&D بسازن وقتی نازگول به سمت تئودن حمله کرد و اسبشو پرت کرد یهو تئودن جاخالی میداد از پشت ویچ کینگ میپرید میکشتش :))

این ویدیو هم خیلی خوبه حتما ببینین. یکی از بهترین نقداست.

فقط این کامنتش :

:))

قشنگتر از این نمشد بگه :))) عالی بود عالی

• Like
Reactions: Albis
اگه از این قسمت خوشتون نیومده لطفا با نقل قول کردن و لینک گذاشتن از این و اون (مخصوصا نقد حاج محمدی ) دهن ما رو سرویس نکنین مرسی :D
اینجا تاپیک بحث درباره این سریاله، مردم همین بحث ها رو میکنن دیگه بعد از پخش، انتظار چه نوع بحثی داری؟ برای بحث هم مرجع میارن و ...
در ضمن نمره قسمت سوم از 9.9 روز عرضه در IMDB تا الان رسید به 8.7! اگه فقط ما بودیم که از قسمت لذت نبرده بودیم انقدر افت نمی کرد نمره.

آخرین ویرایش:
View attachment 105820

ممنون ملیساندرا که از ناکجا اباد پیدات شد تا اون خندق رو آتیش بزنی ینی اگه نبودی جان اسنو اینجا با IQ صفرش با اژدهاش چه خاکی باید به سرش می ریخت ؟! حماقت سازنده ها و بی منطقی شون تمومی نداره نداره !
جان اسنو از کجا میدونست "دقیقا" باید چه زمانی اون خندق رو آتیش بزنه؟ حالا اومدیم "همینطوری" آتیش میزد و نصف ارتش اون طرف گیر می‌افتاد بعدش چی؟:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or