Dinosaur
Loyal Member
آقا این نابودم کرد!
مدتها بود انقدر اشک نریخته بودم، اون هم بر اثر خنده!

Who needs tactics when you have plot armour, the most powerful armour in existence
این رزیتا یکی از شاهکارهای meme هستشآقا این نابودم کرد!مدتها بود انقدر اشک نریخته بودم، اون هم بر اثر خنده!
عروس بلد نیست برقصه میگه زمین کجه ! موندم چرا سر بقیه اپیزود های سریال که تو شب رخ میداد تنظیمات TV رو ملت بلد نبودن تنظیم کنن !واگنر در یکی از این مصاحبهها با «وایرد» میگوید مشکل میتواند از تنظیمات تلویزیون بیننده باشد و نه فیلمبرداری سریال: «بخش زیادی از این مشکل به این برمیگردد که بسیاری از مردم نحوهی تنظیم تلویزیونهای خود را نمیدانند. بسیاری دیگر نیز متأسفانه بر روی تبلتهای کوچک آن را نگاه میکنند که به هیچ وجه مناسب چنین سریالی نیستند.»
مشکل ناتوانی سازنده در خلق صحنه های منطقی جنگ ـه کسی که قرار نیست بمیره رو به چیپ ترین شکل ممکن هزار بار در معرض خطر قرارش نمیدن ! واسه خلق صحنه نفس گیر دوتاراکی ها (خفن ترین قبیله جنگ جوی سواره ای که سریال دائم تو بوق و کرناش میکنه) رو در عرض یک دقیقه نابودش نمیکنن مشکل اینه نویسنده فک میکنه هر بولشتی که پشت منطق صحنه های نبرد سریال بزاره ببیننده ازش چشم پوشی میکنه چرا ؟ چون پروداکش بادجت فیلم بلاک باستری داره سریال از فصل هفت به این ور , نیازی به منظق روایی نداره اصلا !دقیقا ارزش همون کامنت بیشتر از کل اون ویدیو بود
مشکل اصلی تاکتیک نیست، نمردن شخصیت های اصلی بود
مشکل ناتوانی سازنده در خلق صحنه های منطقی جنگ ـه کسی که قرار نیست بمیره رو به چیپ ترین شکل ممکن هزار بار در معرض خطر قرارش نمیدن ! واسه خلق صحنه نفس گیر دوتاراکی ها (خفن ترین قبیله جنگ جوی سواره ای که سریال دائم تو بوق و کرناش میکنه) رو در عرض یک دقیقه نابودش نمیکنن مشکل اینه نویسنده فک میکنه هر بولشتی که پشت منطق صحنه های نبرد سریال بزاره ببیننده ازش چشم پوشی میکنه چرا ؟ چون پروداکش بادجت فیلم بلاک باستری داره سریال از فصل هفت به این ور , نیازی به منظق روایی نداره اصلا !
پ.ن 1: کسی انتظار نبرد منطقی مثل واقعیت نداشته از اون صحنه ولی حداقل ای کاش به لاجیک خودشون و دنیای سریال پایبند میبودن عوامل ساخت
پ.ن 2:این بابایی که نبرد وینتر فیل رو نقدش کرده خودش ایناکرست برو بقیه مطالبش رو ببین همش در این مورد صحبت کرده !
>has castle.
>fights in front of the walls.
Even Total War AI isn’t this dumb.
بله. بخشهای اعظم و اصلی را گفتم. در طول چندین و چند روز از جلسات و کنفرانسهای داستانمحور که با حضور آنها در خانهی من برگزار میشدند، این موارد را با سازندگان به اشتراک گذاشتم. ولی هیچ راهی وجود نداشت که بخواهم وارد تکتک جزئیات بشوم. سریال نسبت به ۹۷ درصد آثار سینمایی و تلویزیونی تولیدشده بر پایهی کتابها، شدیدا به کارهای من وفادار بوده است.البته مشخصا این وفاداری، صد در صدی هم نیست و اصلا نمیتواند هم باشد. در غیر اینصورت، آنها باید سریال را با ۱۳ فصل میساختند.
باتوجهبه صحبتهایمان با یکدیگر، پایانبندی ساختهشده توسط دیوید و دن قرار نیست آنقدرها با پایانبندی من متفاوت باشد. اما شاید در داستانهای مرتبط با کاراکترهای درجهدو، تفاوتهایی به چشم بخورند. قطعا بحثهای زیادی بین طرفداران شکل خواهند گرفت. بسیاری از مخاطبان پایانبندی دن و دیوید را بیشتر دوست خواهند داشت و آن را خواستنیتر از پایانبندی نوشتهشده توسط من میدانند و عدهای هم فکر میکنند آنها در بخشهایی اشتباه کردهاند و پایانبندی من بهتر است. آنها بر سر این موضوع در اینترنت میجنگند. و فکر میکنم این موضوع، مشکلی هم ندارد. میدانی، بزرگترین بلایی که میتواند بر سر هر اثر هنری نازل شود، بیتوجهی شدن به آن است و چنین رخدادی، در تضاد مطلق با این اتفاق، قرار میگیرد.
مرسی که نگرانیمون از بابت کتاب رو برطرف میکنینیه مقاله زومجی گذاشته یه مصاحبه مارتین توش هست گفته سریال 97 درصد به کتاب وفاداره و داستان کتاب رو هم به عوامل سریال گفته و اعلام کرده کتاب هم تقریبا همینه بجز سرنوشت یه سری از شخصیت های درجه 2
مصاحبهگر: وقتی سریال به فصلهای پایانی نزدیک میشد، تو به آنها (دیوید بنیاف و دی. بی. وایس) طرح کلی و داستان اصلی دو کتاب آخر را گفتی؟
مصاحبهگر: آیا از این میترسی که برخی از تماشاگران، پایانبندی آفریدهشده توسط دن وایس و دیوید بنیاف را در ذهنشان جای دهند؟ آیا این اتفاق، تو را ناامید میکند؟
با این تفاسیر زیاد دلتون رو به کتاب خوش نکنید که همینه پایانش
گفته شدیدا وفادار هست لابد از دید شما شدیدا میشه 20 درصدمرسی که نگرانیمون از بابت کتاب رو برطرف میکنین
حدس میزنم حتی چند صفحه از کتابو نخوندین، اما به هر حال همین 5 تا کتابیم که منتشر شده "تفاوت اونچنانی" با سریال نداره، فقط شاید 80% دیتیل بخاطر مسائل بودجه و پروداکشن از سریال حذف شده. حالا همین 80% باعث میشه و شده که خیلی مسائل بی معنی یا مسخره جلوه کنند اما برای مثال توی بلک واتر Royal Fleet وجود داشت و هیچوقت استنیس با 100 و خورده ای کشتی نمیره سمت یه کشتی که وایلد فایر دارهخیلی خیلی مسائل و دیتیل اینطوری هست که شاید نشه گفت و تنها راه فهمیدنشون خوندن کتاب ها هست چیزی که ظاهرا واسه تعداد زیادی از گات فن ها توهین به حساب میاد و عصبانی میشن
هرچند مقایسه سریال و کتاب درست نیست. سریال یک سریال اقتباسی هست و برای مثال حتی پیتر جکسون هم تغییراتی توی ارباب حلقه ها داده. مشکل از اونجاییه که الان سریال راهش کاملا جدا شده و مارتینم مسلما از این فرصت استفاده میکنه تا واسه دو تا کتاب بعدیش تبلیغات گسترده ای در غالب مصاحبه کنه. اگه کتابو خونده باشین قطعا به این نتیجه میرسین که نصف اتفاقات این دو سه فصل اخیر اصلا تو کتاب نمیگنجه.
الانم اکثر منتقدا و مردم سریالو دارن با استاندارد هایی که خودش تو فصول قبل ارائه کرد مقایسه میکنند نه کتاب. هیچکس نمیاد بگه اقا تو کتاب فلان میشه چرا اینجا نشد یا از این بحثا.
پ.ن : الان که دقت کردم دیدم مصاحبه هم دقیق نخوندی. همین قسمتی که نقل قول کردیو یه بار دیگه بخون. نگفته سریال 97% به کتاب وفاداره چون همچین چیزی اصلا ممکن نیست
گفته سریال نسبت به 97% آثار سینمایی و سریالی دیگه که اقتباسی از یه کتاب هستند، وفادار تر هست. حالا اینکه منظورش از این 97% چه چیزایی بوده خدا میدونه![]()
منبعMaisie Williams arrived at the table read for the final season of Game of Thrones not yet realizing that Arya Stark kills the Night King.
“I was coming into work and everybody was talking about episode 3 and [director Miguel Sapochnik] was like, ‘Have you read the [season 3 script] yet?’” she recalls.
Williams couldn’t understand his reluctance. “I was like, ‘Are we fighting the wights? Does The Night King die? So who kills him? What happens?’ And no one would say anything. Why is no one saying it? This is crazy.”
“It was so unbelievably exciting,” she says. “But I immediately thought that everybody would hate it; that Arya doesn’t deserve it. The hardest thing is in any series is when you build up a villain that’s so impossible to defeat and then you defeat them. It has to be intelligently done because otherwise people are like, ‘Well, [the villain] couldn’t have been that bad when some 100-pound girl comes in and stabs him.’ You gotta make it cool. And then I told my boyfriend and he was like, ‘Mmm, should be Jon though really, shouldn’t it?’”
من خودم رو تصویر خیلی حساسم و این سریالو رو تی وی 4khdr میبینم هرچند سریال hdr ساخته نشده ولی از نظر تصویر اصلا مشکل تاریکی و کیفیت بد ندیدم .من نسخه ۴گیگی رو دانلود کردم و خیلی خوب بود .دفاع فیلمبردار اپیزود سوم از تاریکی بیش از حد این اپیزود
«فابیان واگنر» که پشت دوربین اپیزود «شب طولانی» بوده میگوید تحول تصویر از تاریکی به روشنایی در فیلمبرداری اهمیت زیادی داشته است.
تصاویر اپیزود هشتاد و دو دقیقهای سوم از فصل هشتم «بازی تاجوتخت» که «شب طولانی» نام داشت، آنقدر تاریک بود که صدای اعتراض هواداران به گوش فیلمبردار سریال رسید. بینندگان بسیاری در حین پخش این قسمت به سراغ شبکههای اجتماعی رفتند تا از نور بسیار پایین سریال که دیدن وقایع را دشوار میساخت گلایه کنند. اما «فابیان واگنر» فیلمبردار «بازی تاجوتخت» به تازگی در مصاحبههای مختلفی از کارش دفاع کرده است.
واگنر در یکی از این مصاحبهها با «وایرد» میگوید مشکل میتواند از تنظیمات تلویزیون بیننده باشد و نه فیلمبرداری سریال: «بخش زیادی از این مشکل به این برمیگردد که بسیاری از مردم نحوهی تنظیم تلویزیونهای خود را نمیدانند. بسیاری دیگر نیز متأسفانه بر روی تبلتهای کوچک آن را نگاه میکنند که به هیچ وجه مناسب چنین سریالی نیستند.»
واگنر انکار نمیکند که ر فیلمبرداری «شب طولانی» از طیف رنگهای تیره استفاده شده، اما میگوید این تصمیم که از نور در صحنههای نبرد شبانه بیش از حد استفاده نشود عمدی بوده است. این فیلمبردار میگوید: «به هر شکل دیگری از آب درمیآمد درست نمیبود. هرآنچه ما میخواستیم مردم ببینند دیدهاند.»
همانگونه که واگنر در مصاحبهی دیگری با «ونتی فر» توضیح میدهد، هدف او برای نمایش ظاهر «نبرد وینترفل» این بوده که تحول از ظلمت به نور با تلاش و دستیابی به پیروزی شخصیتها تطابق داشته باشد. با تاریک کردن تصویر، زبانه کشیدن شعلههای آتش به عنوان نماد امید بیشتر به چشم میآید. برای نمونه نگاه کنید به صحنهی شعلهور شدن شمشیرهای دتراکیها. هدف این بوده است که آتش در حین نبرد تکامل یابد تا روایت نور با روایت شخصیتها همراه شود.
سخنگوی شبکهی HBO نیز در مصاحبه با «مادربرد» در پاسخ به این سؤال که آیا شبکه باید مسؤلیت این اشتباه را برعهده بگیرد یا نه میگوید: «در هیچیک از پلتفرمهای HBO مشکلی وجود نداشته است.» واگنر اپیزودهای متعددی از «بازی تاج و تخت» از جمله «نبرد حرامزادگان» را با همکاری «میگل ساپوچنیک» تصویربرداری کرده است. این دو یک بار دیگر با اپیزود ماقبل پایانی فصل هشتم بازخواهند گشت.
میدونی مشکل الان کجاست مشکل اونجایی که سازنده هایی که دست به چنین حرکات صخیفی میزنن و همچنان اعتقاد ندارن که تر زدن به نظرت میتونن این گندی که زدن رو جمعش کنن ؟ فصل آخر هستش سه قسمت دیگه ازش مونده یعنی باید خیلی خوشبینانه به این نقص ها نگاه کنیم به هر حال کی به کیه اینقدر توقع ها امثال من یکی پایین اومده که به یـ پایان معمولی هم راضی هستم میدونی که باید با سریال نرم رفتار کرد ایراد بنی اسرائیل هم جایز نیست به هر حال منتظر میمونیم ببینیم چه آشی پختن .....از لحاظ تاکتیک جنگی اینطور که پیداس ، اکثرا رو حرکت دوتراکی ها متمرکز شدناما بنظر من احمقانه تر از اون حرکت، این بود که نیرو ها خارج از قلعه و جلوی اون خندق مستقر شده بودن!
جان قبلا اونجایی که میخواست وحشیا رو نجات بده با اینا جنگیده بود و قاعدتا میدونست هیچ سودی تو جنگیدن و کشتن wights ها نیست چون نایت کینگ راحت میتونه همرو باز زنده کنه! چه دلیلی منطقی ایی وجود داره که بخوان بیان بیرون از قلعه و خندق؟!
اصلا تو جنگ عادی بین انسان ها هم وقتی یک طرف جنگ قلعه داره و در حال دفاع هست و دست پایینو داره تو تعداد نفرات، میاد از تنها برتریش یعنی همون قلعه استفاده میکنهاین جنگ که دیگ جای خود داره! حالا وینترفل زیاد بزرگ و مطمئن نیست اما منطقیش این بود تاجای ممکن، نیروها داخل قلعه و رو دیوار ها باشن و بقیه هم بیرون اما پشت خندق باشن
البته مشکل من با این قسمت این جور چیز ها نبود! مشکل اینه که داستان خراب شد با این قسمت! البته هنوز یسری میگن شاید اون مارک شدن برن توسط نایت کینگ، در ادامه باعث بشه یک سری اتفاق ها بیفته.