TEK ZXEN
کاربر سایت
و آخرش به دست سرسی به فنا رفتقدرت واقعی رو فقط این مرد داشت و بس. که با دست خالی کاری کرد که سرسی جلوش زانو بزنه و بگه اشتباه کردم .
View attachment 105768
و آخرش به دست سرسی به فنا رفتقدرت واقعی رو فقط این مرد داشت و بس. که با دست خالی کاری کرد که سرسی جلوش زانو بزنه و بگه اشتباه کردم .
View attachment 105768
کسایی که هی رامین جوادی جوادی میکنن برن موسیقی های بازی Fallout رو گوش کنن تا بفهمن هنر موسیقی یعنی چی.
این رو گوش کنید ...
درضمن من کاملا حس میکنم رامین جوادی داره کپی کاری میکنه. همین آهنگ بالا رو گوش کنید حتی از این موسیقی هم کپی کاری کرده.
رامین و کپی کاری؟گرچه موزیک یه چیزیه که کاملا سلیقه ایه . ولی دلیلتون واقعا مضحکه.
خواهشی که از بعضی دوستان دارم اینه که نیان خاص بودنشون رو به رخ دیگران بکشن. باتشکر
خیر شباهتی نداره که هیچ و از نظر من بسیار زیباتر هم هست.یعنی میخواهی بگی موسیقی آخر فیلم اونجا که تیون به نایت کینگ حمله میکنه کپی برابر اصل آهنگ بازی Fallout نیست؟![]()
قدرت واقعی رو فقط این مرد داشت و بس. که با دست خالی کاری کرد که سرسی جلوش زانو بزنه و بگه اشتباه کردم .
View attachment 105768
قبل قسمت سوم هم میگفتن بزرگترین نبرد تاریخ سینما ...امیلی کلارک گفته که نبرد اپیزود پنجم بزرگ تر از نبر وینتر فیل ـه ! اگه قرار باشه دوباره بخوان اونجوری فیلم هندی بازیش کنند میخوام نباشه صد سال سیاه ....
اول از همه تاریک بود همه چی! دوم اینکه هیچ نبرد تن به تنی تقریبا نبود تو این قسمت!دوستانی که انقدر میگن این قسمت اشغال بود فرض کنیم خودشون الان نویسنده سریال هستند میشه بگید چجوری میساختید که همه کف و خون قاطی کنند ؟
بعدم هنوز سه قسمت مونده شاید سریال یه سورپرایز بزرگ داشته باشه .
یه نکته جالبه دیگه که تو این تاپیک تازه فهمیدیم اینه که بازیگر اریا بدرد نمیخوره
خداوکیلی میخوایید بکوبونید حداقل درست حسابی نقد کنید نه ابدوغ خیاری وگرنه ایراد بنی اسرایلی رو همه بلدند
قشنگ خود اسلیپ ناته
به بقیه حرفات کاری ندارم ولی دوتراکی ها خیلی بیشتر بودنا. واکر ها که فکر کنم یه 200k میشدنند. دوتراکی ها هم اخرین امارشون 40k بو فکر کنمسکانس های ضعیف فیلم همون جاییه که اون دختر کوچیکه مورمونت فرمانده لشکر وقتی غول وایت واکر دیدتش بلندش کرد یه جوری نگاهش میکرد که انگار یاد دوران طفولیت خودش افتاده بود . در صورتیکه واکر ها خالی از احساس و اراده هستن و وحشی ترین موجودات عالم هستن . و موقعی که وایت واکر ها دسته جمعی زنده شدن و به جان اسنو حمله کردن از پشت و جلو از هر طرف بهش حمله کردن گفتم دیگه مرد بعد سکانس عوض شد و وقتی سکانس بعدیش اومد دیدم زنده مونده . با خودم گفتم چطور ممکنه 20 تا والکر بهش حمله کردن از هر طرف هنوزم زنده اس . سکانس ضعیف بعدیش اینکه ملکه اژدها دنریس که تو عمرش سوزن هم دستش نگرفته دستش شمشیر گرفت و همراه محافظش مورمونت شروع به جنگیدن کرد و تا دلتون بخواد واکر کشت در صورتی که آریا و برین کلی شکست خوردن تا شمشیرزنی یاد گرفتن که سئوال اینجاست جنگیدن با شمشیر رو از کجا یاد گرفت . و سکانس ضعیف بعدیش اینه که دوتراکی ها که میدونستن تعداد وایت والکر ها بیشتر از ده هزار نفره با وجود تعداد کمشون رفتن حمله کردن و برگشتن و تازه فهمیدن باید عقب نشینی کنن . سکانس ضعیف بعدیش اینه که ویسیریون که تونست دیوار یخی نگهبان شب با اون عظمتش نابود کنه چطور نتونست دیوار های قلعه وینترفل رو به فنا بده .
نفهمیدم منظورتو ! خب با این حساب باز هم حمله دوتراکیها اشتباه بود .به بقیه حرفات کاری ندارم ولی دوتراکی ها خیلی بیشتر بودنا. واکر ها که فکر کنم یه 200k میشدنند. دوتراکی ها هم اخرین امارشون 40k بو فکر کنم![]()