K I 1 1 E R
ناظم انجمن
توی همین تاپیک از سکانس هودور و نبرد حرامزاده ها کلی تعریف و تمجید شد. همین کسانی که الان دارن به حق ایراد می گیرن اون موقع برای سریال دست زدن! پس نتیجه می گیریم اگه کار خوب باشه ملت هم راضی می شن!ملت کلا هیچ وقت راضی نمیشن هیچ وقت . دیالوگ زیاد باشه میگن چرا اکشن نداره . اکشن زیاد باشه میگن دیالوگ نداشت . نکشنش میگن دارن کش میدن داستانو . بکشنش میگن زود مرد ...
اگه نه علاقه ای داری نه میبینی پس تو این تاپیک چیکار میکنی داداش ؟من نه علاقه ای به گات دارم نه سریالو میبینم نه کتابارو می خونم. صرفا میخوام بگم وقتی اطلاعی ندارید از چیزی ترول بی جا نکنید. پشت همون صحنه به قول شما من مرد نیستم بعد زد کشتش، n صفحه از سیلماریلیون و پیشگویی گلورفیندل خوابیده.
صرفا کنجکاوم ببینم بعد این همه مدت ته این سریال چی میشهاگه نه علاقه ای داری نه میبینی پس تو این تاپیک چیکار میکنی داداش ؟
حالا اینم معلوم نیست پنلش چیه
خب مثل سایر دوستان بشین ببینش این وضعشه آخهصرفا کنجکاوم ببینم بعد این همه مدت ته این سریال چی میشه![]()
کل اینترنت دارن جک میسازن کسی زیادی ایراد نمیگیره ! مشکل از نور پردازی این قسمت بود که به عمد واسه حس تاریکی مطلق و یا سهوا و اشتباها اینقدر صحنه ها تاریک دراورده بودن که خوب به نظرم همون بحث هنریش بود که اصلا انتخاب خوبی نکرده بودن واسه چنین قسمتی .....حالا اینم معلوم نیست پنلش چیه
ولی خداییش این نبرد توی شب اتفاق میفته تو وینترفر هم نورافکن نبوده که روشن کنن
خداییش زیاد دارید ایراد میگیرید![]()
خیلی ری اکشن اینا باحاله . جدای از اون موووزیک اون لحظات پایانی واقعا خفنه خیلیییی خوبه . از نظر گرافیکی هم خیلی زحمت کشیدن بعضی جاهاش خیلی جزییات داره مثل همینجا دراگونه میاد جان اسنو رو بترکونه از نظر گرافیکی خیلی خوب درستش کردن.
میدونی یه دلیل دیگه هم داره،اولین بار وقتی یه اپیزود یا فیلم به این مهمی که مدت ها منتظرش بودی رو میبینی زیاد به جزئیات توجه نمیکنی و فقط میخوای بدونی چی میشه آخرشکل اینترنت دارن جک میسازن کسی زیادی ایراد نمیگیره ! مشکل از نور پردازی این قسمت بود که به عمد واسه حس تاریکی مطلق و یا سهوا و اشتباها اینقدر صحنه ها تاریک دراورده بودن که خوب به نظرم همون بحث هنریش بود که اصلا انتخاب خوبی نکرده بودن واسه چنین قسمتی .....