سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
کاربر آریا فکر کنم ارضای روحی شد با این حرکت آریا:دی
نایت کینگ رو میگید به راحتی مرد؟ تقریبا کل شمال و دوتراکی ها و انسالید ها همه نفله شدن،فقط چند تا ادم زنده باقی موند تو وینترفل
اپیزود خوبی بود به جز آخرش،
راستی اینم بگم درسته شخصیتای اصلی غیر از سر جورا نمردن ولی قبل اومدن فصل هشت مصاحبه چند تا از شخصیتا خونده بودم گفته بودن آخر سریال خیلی غمگین تمام میشه....

برای من شخصا جذاب ترین موضوع قبل شروع این فصل، همین ارتش مرده ها و نایت کینگ و وایت واکر ها و... بود!از فصل یک این احساس به بیننده دست میداد که اگه شخصیت های سریال درگیر جنگ های تاجو تختن، اما یچیز خطرناک تر و متفاوت داره میاد به سمتشون و داستان اصلی اونجاس!

یسری چیز ها هم مشخص نشد انگار!
الان اون پیام هایی که با جسد ها و قسمت پیش با اتیش درست کرده بودن چی بود اصن؟
مشکل نایت کینگ با برن چی بود؟ اخه یعنی چی میخواد حافظه ی دنیارو پاک کنه:D

بعضی دوستان هم میگن، علت این که این قسمت برای یک سری ناامید کننده بوده، تئوری هاس!
من کاری به تئوری های اینکه نایت کینگ، برن هست یا نیست و... ندارم اما بنظرم نباید اینقدر ساده از داستان حذف میشد.

ملت کلا هیچ وقت راضی نمیشن هیچ وقت . دیالوگ زیاد باشه میگن چرا اکشن نداره . اکشن زیاد باشه میگن دیالوگ نداشت . نکشنش میگن دارن کش میدن داستانو . بکشنش میگن زود مرد ...
توی همین تاپیک از سکانس هودور و نبرد حرامزاده ها کلی تعریف و تمجید شد. همین کسانی که الان دارن به حق ایراد می گیرن اون موقع برای سریال دست زدن! پس نتیجه می گیریم اگه کار خوب باشه ملت هم راضی می شن!

اپیزود "نبرد وینترفال"، دو لول پایین تر از اپیزود تحسین برانگیز "نبرد با حرامزاده ها" و بیست لول پایین تر از سکانس های جنگ "ارباب حلقه ها: دو برج" بود. با توجه به ان هایپ سازی و تصویر سازی از نایت کینگ که قرار بود که موجودی سر سخت و جان سخت در سریال "بازی تاج و تخت" باشد، متاسفانه به گونه "هالیوودی نیزه" و "سهل انگاری" این شخصیت شرور را حذف کردند. با این دیدگاه، احتمالا اگر قرار است تمام آنتاگونیست ها این گونه به راحتی از بین بروند، احتمال با پایانی خوش طرفیم. حالا نمی دانیم که این پایان خوش یک اپیک فیل است یا مثل سایر سریال ها، پایانش سایه ای چرک آلود بر کیفیت سریال می گذارد.

دوستانی که با مانیتور میبینین، احتمالا ۱۰۰ درصد پنل ips یا tn دارن،مشکل اصلی این پنل ها کنتراست ضعیفشونه رنگ مشکی رو خوب نشون نمیدن ،واسه همین تو صحنه های تاریک دچار مشکل میشن،پیشنهادم اینه با نمایشگری که کنتراست بالا داره ببینید مثل OLED
من نه علاقه ای به گات دارم نه سریالو میبینم نه کتابارو می خونم. صرفا میخوام بگم وقتی اطلاعی ندارید از چیزی ترول بی جا نکنید. پشت همون صحنه به قول شما من مرد نیستم بعد زد کشتش، n صفحه از سیلماریلیون و پیشگویی گلورفیندل خوابیده.
اگه نه علاقه ای داری نه میبینی پس تو این تاپیک چیکار میکنی داداش ؟ :دی

دوستانی که با مانیتور میبینین، احتمالا ۱۰۰ درصد پنل ips یا tn دارن،مشکل اصلی این پنل ها کنتراست ضعیفشونه رنگ مشکی رو خوب نشون نمیدن ،واسه همین تو صحنه های تاریک دچار مشکل میشن،پیشنهادم اینه با نمایشگری که کنتراست بالا داره ببینید مثل OLED
screenshot-www.youtube.com-2019.04.29-21-26-52.png

حالا اینم معلوم نیست پنلش چیه :دی
ولی خداییش این نبرد توی شب اتفاق میفته تو وینترفر هم نورافکن نبوده که روشن کنن:دی
خداییش زیاد دارید ایراد میگیرید:دی
صرفا کنجکاوم ببینم بعد این همه مدت ته این سریال چی میشه:D
خب مثل سایر دوستان بشین ببینش این وضعشه آخه:دی

• Like
Reactions: Oakenshield
این قضیه تاریکی خیلی سوژه شده! :D من رو بگو که فکر می‌کردم مشکل از نسخه‌ای هست که دانلود کردم!

lcr0_sdsd.jpg

------------------

این اپیزود مشکلاتی داشت، ولی انصافاً این صحنه از نظر زیبایی و هنری بودن جزو بهترین‌های کل سری GoT بود:

qo84_xcaxasd.jpg

gif صحنه مورد نظر:

kl74_giphy.gif

http://uupload.ir/files/kl74_giphy.gif

چیزی که دوست داشتم ببینم این بود که همچین حال و هوای یخی و سردی توی نقاط مختلف وستروس دیده بشه. یعنی به جای اینکه نایت کینگ توی این اپیزود بمیره و 3 اپیزود باقی مونده رو صرف تماشای رخ زیبای سرسی و دوستان کنیم، حداقل یه اپیزود دیگه بهش اختصاص می‌دادن و هم بیشتر در مورد گذشته و اهدافش می‌فهمیدیم و هم نقاط مختلف وستروس، وحشت حضور مرده‌ها و وایت‌واکرها رو لمس می‌کردن. نه اینکه کل جنگ توی یه تیکه خیلی کوچیک از دنیا اتفاق بیفته و بقیه خوش و خرم مشغول زندگی باشن و حتی اگه کسی بهشون بگه چیزی به نام وایت‌واکر وجود داشته هم بهش بخندن و بگن خالی نبند، چون به چشم خودشون این تهدید رو ندیدن.
خود نایت کینگ هم که به قول ملت اصلاً معلوم نشد دنبال چی بود و چی می‌خواست! شخصیتش جوری نبود که یه حالت کلیشه‌ای داشته باشه و فقط بخواد دنیا رو فتح کنه و حالش رو ببره. مشخص بود اهدافی داره و دنبال چیز خاصی هست و حتی کاردستی‌های هنری هم با جسد ملت درست می‌کرد، ولی پودر شد رفت و نفهمیدیم جریان چی بود. البته به احتمال زیاد توی اپیزودهای بعدی یه سری چیزها در موردش بفهمیم (از طرف برن)، ولی اگه کلاً دیگه سراغی ازش نگیرن خیلی مسخره هست.

خیلی ری اکشن اینا باحاله . جدای از اون موووزیک اون لحظات پایانی واقعا خفنه خیلیییی خوبه . از نظر گرافیکی هم خیلی زحمت کشیدن بعضی جاهاش خیلی جزییات داره مثل همینجا دراگونه میاد جان اسنو رو بترکونه از نظر گرافیکی خیلی خوب درستش کردن.

پ.ن : Berick هم خیلی شخصیت خوبی بود لحظه آخر معلوم شد بدبخت چرا هی زنده میونده . دوسش داشتم مخصوصا صداش که خیلی خوف بود مثل این دوبلورا که صدای خفن دارن :دی

آخرین ویرایش:
حالا اینم معلوم نیست پنلش چیه :D
ولی خداییش این نبرد توی شب اتفاق میفته تو وینترفر هم نورافکن نبوده که روشن کنن:D
خداییش زیاد دارید ایراد میگیرید:D
کل اینترنت دارن جک میسازن کسی زیادی ایراد نمیگیره ! مشکل از نور پردازی این قسمت بود که به عمد واسه حس تاریکی مطلق و یا سهوا و اشتباها اینقدر صحنه ها تاریک دراورده بودن که خوب به نظرم همون بحث هنریش بود که اصلا انتخاب خوبی نکرده بودن واسه چنین قسمتی .....

خیلی ری اکشن اینا باحاله . جدای از اون موووزیک اون لحظات پایانی واقعا خفنه خیلیییی خوبه . از نظر گرافیکی هم خیلی زحمت کشیدن بعضی جاهاش خیلی جزییات داره مثل همینجا دراگونه میاد جان اسنو رو بترکونه از نظر گرافیکی خیلی خوب درستش کردن.

همین خز و خیل ها گند زدن به سریال دیگه. همین ها هستن که دوست دارن دنریس و جان به پادشاهی برسن دیگه. واقعا بعد از هندی ها و ایرانی ها جایزه خز ترین مردمان جهان به آمریکایی ها میرسه (البته ایرانی ها جدیدا دارن بهتر میشن)

کل اینترنت دارن جک میسازن کسی زیادی ایراد نمیگیره ! مشکل از نور پردازی این قسمت بود که به عمد واسه حس تاریکی مطلق و یا سهوا و اشتباها اینقدر صحنه ها تاریک دراورده بودن که خوب به نظرم همون بحث هنریش بود که اصلا انتخاب خوبی نکرده بودن واسه چنین قسمتی .....
میدونی یه دلیل دیگه هم داره،اولین بار وقتی یه اپیزود یا فیلم به این مهمی که مدت ها منتظرش بودی رو میبینی زیاد به جزئیات توجه نمیکنی و فقط میخوای بدونی چی میشه آخرش:D من کل سریال رو سه بار دیدم تا جزئیاتش رو درک کنم:D شما هم یه بار دیگه ببین شاید قسمتای تاریک هم دیدی(البته قبلش یه لیوان آب خنک بخور) :D

• Like
Reactions: TheGodfather

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or