سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
screenshot-www.youtube.com-2019.04.29-19-03-39.png

خدایی یـ همچین چیزی رو مارتین خلق کرده بعد کلی تو طول سریال سازندگان پرورشش دادن بعد یـ سریا انتظار نداشتن که کلی فن تئوری دور و محورش ایجاد بشه در اخر لایق پرداخت بیشتر از 80 دقیقه واسه پایانش نبود ؟

ریشه مشکل خیلی از این عدم پرداخت کافی روی شخصیتها مثل همین نایت کینگ، به نداشتن بودجه کافی برمی گرده. مطمئنا برای هویت بخشیدن به این شخصیت باید قسمتهای بیشتری تهیه می کردن! به تاریخ می رفتن، بخشهایی از جنگ های تاریخ رو نشون می دادن که لازمه همه اینها داشتن بودجه بیشتر بوده! شاید این ضعفهایی که ما اینجا بهش اشاره می کنیم به ذهن سازندگان هم حتی قبل از ما رسیده بوده ولی کمبود بودجه مجبورشون کرده تو 80 دقیقه سر و ته این شخصیت به هم بیارن که به سریال ضربه بدی وارد کرده!

نمیدونم چرا هی منتظر بودم اریا تغییر چهره بده به نایت کینگ :-?
سرسی هم از این پسره داره سواستفاده میکنه و فقط برای نیروها نیازش داره اخر سر دکش میکنه

• Like
Reactions: arash1996
ولی من میگم این نایت کینگ به همین راحتی نمرده ، دوستان عجله نکنید .
جریان نایت کینگ احتمالا سورپرایز اخر سریال هست. اون جریان وارگ کردن برن توی کلاغ ها و رفتن کلاغ ها به سمت نایت کینگ مطمئنا داستان هایی داره که گزاشتنش واسه اخر سریال . جایی که همه چی رو به خوبی و خوشی نشون میدن ، اما بعد دستشون رو رو می کنن.
از مارتین همه چی بر میاد جز happy ending .
چرا فکر میکنی مزخرفاتی که این دو فصل آخر رخ داده رو مارتین نوشته؟! :))

-----

خب با یه اپیزود کاملا فیلم هندی مواجه شدیم. نیم ساعت اول که نور مانیتور و brightness kmplayer رو تا ته زیاد کردم که شاید یه چیزی بشه دید. میدونم میخواستن فاز شب بودن رو انتقال بدن ولی خب 2 تا پروژکتور بیشتر میذاشتین چیزی نمیشد.
از اول اگه بخوایم شروع کنیم، اون قضیه چارج کردن دوتراکی به ارتش مرده ها چی بود دقیقا؟ دوتراکی light cavalry هست و اصلا هدفشون چیه؟ اینا مگه قرار نیست دفاع کنن واسه چی میزنن به دل دشمن؟ :))
بعد این منجنیق ها و Trebuchet ها واسه چیه؟! کلا 2-3 بار باهاش شلیک کردن بعد ولشون کردن؟ چه تاثیری داشت؟
در مورد فیلم هندی بودن که 10 صفحست همه دارن اشاره میکنند و کاری ندارم که چرا هرچی کاراکتری فرعی بود حذف شد و هیچ کاراکتر اصلی نمرد. تا چند روز پیش همه اینجا داشتیم میگفتیم که جیمی یا تورموند یا حتی برین میمیره ولی خب در کمال ناباوری دیدم که Armor Plot قوی تر هست.
یه نکته دیگه که رو مخم بود، این نایت کینگ وقتی دنریس و اژدها هاش اومده بودن شمال از فاصله چند کیلومتری تو هوا اژدهای دنریسو زد بعد اینجا از چند متر نتونست دروگون رو بزنه؟ دفعه اولشم نیست که جاخالی میده.
دیالوگ های برنم که کاملا آبکی. تنها قسمت این اپیزود که واقعا خوشم اومد صحنه جنگ اژدهای نایت کینگ با دو تا اژدهای دنریس بود که در واقع یجورایی الهام گرفته از Dance of the Dragons بود. (برای کسایی که نمیدونن یه جنگ داخلی بین تارگرین ها رخ میده که توش اژدها ها میفتن به جون هم و خلاصه کلش از این صحنه هاست :D )

کل قسمت هیجان انگیز و وجه تمایز کتاب با رقیب‌هاش، تزریق حس رئالیسم دنیای واقعی به ژانر فانتزی از طریق شخصیت پردازی و همین قضیه پشت دیوار هست، بلواقع کل راز کتاب اتفاقات پشت دیواره(از واژه نایت کینگ استفاده نمیکنم چون چنین چیزی فعلا تو کتاب‌ها نیست)
البته تفاوت پلات کتاب با سریال کلا سه فصلی هست زمین تا اسمونه. از اتفاقاتی که برای شخصیت‌های اصلی افتاده بخصوص دنریس.
یه درصد، یه درصد فکر کنید مارتین میخواست این پلات سریال رو تو کتاب روایت کنه، انجمن نویسندگان میفرستادش برای خردسالان Fairytale بنویسه.

حالا اینجا مسخره کردید هرکی از واژه Fan Service استفاده کرد ولی سریال کلا سه فصله تبدیل به یه چیز خواسته عمده طرفداران مدیوکور و تعداد زیادش شده. قبلا یه جا دیگه بحث میکردیم، تنها چیزی که شاید در مقام مقایسه با کتاب یکم برابر بود همون تئوری Hodor بود چون فعلا تو کتاب چیزی مطرح نشده در این رابطه. یعنی از زمانی که تایم لاین سریال از کتاب جلو زد (مرگ جان اسنو) کلا اتفاقات و منطق تو دیوار رفته و مارتین قطعا گفته که خط سریال رو خودتون بنویسید و منم کار خودم رو میکنم. نویسنده‌های سریال و کلا عوامل سریال هیچوقت توقع انقدر بزرگ شدنش رو نداشتن، سه فصل ابتدایی برای علاقه مندان پیگیر ژانر فانتزی و خود کتاب و نهایت تعداد اندکی طرفدار جدید ساخته شد اما خب هرکی اون زمان کتاب‌ها رو خونده بود (من خودم به شخصه بخاطر سریال کتاب رو خوندم و بخاطر همین ممنونم از سریال! )میدونست پتانسیل بالایی داره و وقتی سریال اینحوری بزرگ شد و بیننده های معمولی و عادی هم جذبش شدن دیگه راضی کردنش با وجود تموم شدن منبع (کتاب) خیلی سخت و پیچیده شد.
چند وقت پیش هم که یجا خوندم ظاهرا خود مارتین رسما گفته بود خط داستانی سریال کاملا از کتاب جدا هست و طرفدارای کتاب ناراحت نباشن چون چیزی قرار نیست براشون اسپویل بشه و کتاب ها کاملا متفاوت خواهند بود. بگذریم الان نوشتن کتاب ها هم خیلی سخت شده و طبق چندتا مصاحبه ای که از مارتین خوندم انقدر فشار روشه که میگه هی مینویسم و هی پاره میکنم! بعید هم نیست کتاب ها هیچوقت تموم نشن.

کلا من برام قابل انتظار بود این چیزای سریال. اون اسپویل های بهزاد هم داره درست درمیاد و در این صورت واقعا خدا بهتون صبر بده :D

لطفا و خواهشا هیچوقت این کتاب و سریال رو با هیچ مدیومی از ارباب حلقه ها مقایسه نکنید، کار ارباب حلقه ها و شاهکار بودن در دو مدیوم سرگرمی حالا حالا نمونه نخواهد داشت، همون نبرد هلمز دیپ فیلم دو دهه پیش از لحاظ فنی و حماسی بودن یه سر و گردن از کل مبارزه های سریال بهتره، اگه بحث بودجه هم مدنظرتونه برید ببینید پیتر جکسون با چه مشقتی ساخته فیلم ها رو :D

Basically everything this guy said
الان یه عده میان میگن که نه حالمون از شمایی که کتاب رو خوندین به هم میخوره فلان اینا، اما باور کنین خود مارتین الان نشسته داره به ریش ملت میخنده :))
تنها سودی که این سریال داشت اینه که الان وقتی بعد اتمام سریال کتاب 6 و 7م رو تموم کنه فروشش چند هزار برابری خواهد بود. بعید نیست یه پایان آب دوغ خیاری درست کنن تا ملت بگن ای بابا این چی بود بریم کتابشو بخونیم چی میشه ...
چه بسا سودی که کتاب داره میتونه چندین برابر سود حاصل از سریال باشه.

believe it or not, hate me or not، واسه ما هایی که از سال 2011-2012 و فصل 1 2 داریم سریالو دنبال میکنیم و با تمام صحنه ها و cliffhanger ها زندگی کردیم که اصلا این ارتش مردگان کین چین چی میخوان کجا میخوان بیان، این اپیزود بدترین اپیزود کل سریال بود. حالا کسی که که 2 ساله به توصیه دوستاش گات رو بخاطر "بکش بکش" و "اکشن" گات انتخاب کرده، بعید نیست که از این قسمت خوشش بیاد و لذت ببره.

آخرین ویرایش:
دو عدد طنز توییتری. :D

ddgc_d5u7abtx4aasc0g.jpg

4ggb_d5ue3drxsaefyv2.jpg

اینجور که سازنده ها بعد اپیزود در حال صحبت بودن گویا همه تصمیمات رو خودشون گرفتن!الان آزور آهای چی شد؟چرا باید تصمیم میگرفتن تا آریا این کار رو انجام بده؟
امیدوارم سه اپیزود بعد فقط جنگ با سرسی نباشه و واقعا داستان رو تموم کنه والا باید دعا کنیم مارتین نمیره و پایان واقعی داستان رو بخونیم.البته من با تموم شدن زودهنگام داستان نایت کینگ مشکلی ندارم چون ند استارک و راب استارک هم دقیقا همون جایی که فکر میکردیم تو اوجن از داستان خارج شدن ولی نایت کینگ دیگه بی هدف رفت!اصلا چی بود و چی شد؟!دقیقا شد قضیه اپیزود 8 استاروارز!حس میکنم 8 سال منتظر نخود سیاه بودم.این همه تئوری و پیش گویی و اشارات خود مارتین چی شد؟همه چیز شد جنگ سرسی و دنریس؟

اقا اینایی که میگن دلهره آور بود یا همش استرس داشتیم، دقیقا از چی؟!
از اولین سکانس که سم اومد تو خط مقدم و به طرز معجزه آسایی زنده موند تا چند دقیقه بعد که جیمی و برین هی همدیگه رو نجات میدادن تابلو بود هیچکس قرار نیست بمیره! :|
من تنها استرسم از این بود که نکنه احمقانه تموم شه و وقتی وینترفل داشت سقوط میکرد واقعا خوشحال شدم ...

آقا Witchking ـه ارباب حلقه ها چرا اونقدر ضایع مرد ؟ زنیکه با دیالوگ آبدوغ خیاری : من مرد نیستم تررررر زد کشتش .... درباره اونم صحبت کنید :D
ملت کلا هیچ وقت راضی نمیشن هیچ وقت . دیالوگ زیاد باشه میگن چرا اکشن نداره . اکشن زیاد باشه میگن دیالوگ نداشت . نکشنش میگن دارن کش میدن داستانو . بکشنش میگن زود مرد ...

من: این شاه شب خیلی لولش بالاست، چی جوری میخوان بکشنش؟

آریا: No Sweat

Cheats Activated
Enable Invisibility
Enable Speed x16
Infinite Stamina
Infinite Health
One Hit Kill

شاه شب مرد:|

پ.ن: برای گرامی داشت یاد و خاطره ارتش دوتراکی ها که نصف دنیا رو طی کردن و در 30 ثانیه قلع و قمع شدن یک لحظه سکوت (بازم آنسالید ها یه ذره مقاومت کردن)
پ.ن2: صرفنظر از صحنه آخر که خیلی چیب بود کل این نبرد این قسمت رو خیلی خوب و هیجانی در آورده (Mother of Fanservice >:)) فقط خیلی تاریک بود دیگه مجبور شدم بریزم روی گوشی و اتاق هم تاریک کنم و برم زیر لحاف تا یه چیزی از توش ببینم:))
پ.ن3: آخرش هم معلوم نشد اصلاً این نایت کینگ و وایت واکر ها دردشون چی بود که میخواستن بیان جنوب؟

آخرین ویرایش:
آقا Witchking ـه ارباب حلقه ها چرا اونقدر ضایع مرد ؟ زنیکه با دیالوگ آبدوغ خیاری : من مرد نیستم تررررر زد کشتش .... درباره اونم صحبت کنید :D
ملت کلا هیچ وقت راضی نمیشن هیچ وقت . دیالوگ زیاد باشه میگن چرا اکشن نداره . اکشن زیاد باشه میگن دیالوگ نداشت . نکشنش میگن دارن کش میدن داستانو . بکشنش میگن زود مرد ...
میتونم بپرسم ویچ کینگ کجا احمقانه مرد؟ Eowyn از معدود افراد شجاع میدل ارث بود که تونست مقابل ویچ کینگ بجنگه و تازه موفق به شکست دادنش نشد. در آخرم ویچ کینگ از پشت چاقو خورد. الان این احمقانست؟!

پ.ن : اون صحنه که دنریس اسلحه ورداشت داشت وایت ها رو میکشت واسه شمام مصنوعی بود؟ یجوری بود انگار چوب خشک دستش گرفته :|

داداش نکن. ادامه نده.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

الان شما این صحنه رو با صحنه کشتن نایت کینگ توسط آریا که در کسری از دقیقه بدون هیچ مقدمه ای صرفا واسه اینکه بخوان سورپرایز کنن ملت رو مقایسه میکنی ؟ الان شما فک میکنی با اینکه آریا دختر بود سر کشتن نایت کینگ مشکل دارن ؟ با همون منطق اینو مثال اوردی ؟ تو دو ستتینگ متفاوت که ارزش داستانی کاری که کردن زمین تا آسمونه ؟

آقا Witchking ـه ارباب حلقه ها چرا اونقدر ضایع مرد ؟ زنیکه با دیالوگ آبدوغ خیاری : من مرد نیستم تررررر زد کشتش .... درباره اونم صحبت کنید
من نه علاقه ای به گات دارم نه سریالو میبینم نه کتابارو می خونم. صرفا میخوام بگم وقتی اطلاعی ندارید از چیزی ترول بی جا نکنید. پشت همون صحنه به قول شما من مرد نیستم بعد زد کشتش، n صفحه از سیلماریلیون و پیشگویی گلورفیندل خوابیده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or