سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
:دی
IMG_20170823_021112.jpg

کارگردان درباره قسمت ششم و خط زمانی اون توضیحاتی داده :

ما از این که خط زمانی داستان دچار ابهام می شود مطلع بودیم. شخصیت گندری را در اختیار داشتیم که باید به دیوار باز می گشت، کلاغی که به سوی دنریس پرواز می کرد و سه اژدها که باید همین مسیر را به سمت دیوار می پیمودند. از دید عاطفی اگر به قضیه نگاه کنیم، جان اسنو و یارانش چیزی حدود یک شب تاریک را در آن منطقه به صبح رساندند. در شمال دیوار سعی کردیم با نشان دادن هوای مه آلود و گرگ میش به میزان تاریکی موقعیتی که جان اسنو و یارانش در آن حضور داشتند بیفزاییم. ما با شفاف نکردن این مسئله که این افراد چه میزان در آن موقعیت منتظر ماندند سعی به پیش برد داستان کردیم و تلاش کردیم زمان را دور بزنیم. این مسئله برای بسیاری از مخاطبان عادی بود ولی گویا عده ای از بینندگان از این اتفاق راضی نبوده اند. دغدغه ی آن ها این است که یک کلاغ با چه سرعتی می تواند مسافتی این چنین را بپیماید. ما در این جا موقعیتی را به تصویر می کشیم که من برای آن لفظ «غیرممکن های قابل قبول» را گذاشته ام. بر اساس این مفهوم شما به آن چه در تلاش برای به دست آوردنش هستید می رسید. ما برای دستیابی به آن چه در ذهن داشتیم کمی از بخش قابل قبول بودن مسئله فاصله گرفتیم ولی خط داستانی مان به گونه ایست که خلاف جریان هایی این چنین خلالی به آن وارد نمی کند.

یه تحلیل جالبی که در مورد زمان محاصره جان و دوستان و رسیدن دنریس خوندم این بود که اون اول که وایت واکرها حمله میکنن یخ میشکنه و مجبور میشن همون دور یخ محاصره کنن جان و بقیه رو.ولی وقتی سگ شکاری سنگ رو پرتاب میکنه متوجه میشن یخ دوباره سفت شده و حتی اونقدر سفت شده که میتونه یه لشکر از روش رد بشه که این قضیه نشون میده جان و بقیه بیش از یک روز محاصره بودن تا یخ به قدر کافی شکل بگیره که یه لشکر بتونه عبور کنه.درسته سریال به طور مستقیم نشون نمیده چند روز ولی با این شواهد میشه حدس زد بیش از یک روزه که رسیدن دنریس رو توجیه میکنه

یه تحلیل جالبی که در مورد زمان محاصره جان و دوستان و رسیدن دنریس خوندم این بود که اون اول که وایت واکرها حمله میکنن یخ میشکنه و مجبور میشن همون دور یخ محاصره کنن جان و بقیه رو.ولی وقتی سگ شکاری سنگ رو پرتاب میکنه متوجه میشن یخ دوباره سفت شده و حتی اونقدر سفت شده که میتونه یه لشکر از روش رد بشه که این قضیه نشون میده جان و بقیه بیش از یک روز محاصره بودن تا یخ به قدر کافی شکل بگیره که یه لشکر بتونه عبور کنه.درسته سریال به طور مستقیم نشون نمیده چند روز ولی با این شواهد میشه حدس زد بیش از یک روزه که رسیدن دنریس رو توجیه میکنه
در اصل یک شب تا صبح بوده. اما تحلیل درستیه

• Like
Reactions: TheGodfather
در مورد اسپویل های فصل هشت فقط بگم حتی نیکلای کاستر والدو بازیگر نقش جیمی لنیستر توی مصاحبه ای که داشت عنوان کرد هنوز فیلم نامه ها کامل نشدن و در دسترس بازیگرهای اصلی هم نیستن پس احتمالش خیلی کمه که این اسپویل ها حقیقت داشته باشن.
هنوز امیدوارم دو تهیه کننده محترم بعد از این گندی که تو این فصل زدن به این نتیجه برسن که نویسندگی کار هر کسی نیست و بهتره به هر شکلی شده جورج آر آر مارتین رو راضی کنن برگرده سر پروژه و به شکلی شایسته کار به پایان برسه

این مقاله رو بخونید؛ 27 سوال غیر قابل جواب در مورد قسمت آخر. چند تا شو ترجمه میکنم :

مثلاً گندری چطور تونست اون همه مسافت رو تا ایست واچ طی کنه؟ یا اینکه اصلا چطور میدونست از چه راهی باید برگرده وقتیکه بارش برف تازه رد پای گروه رو پاک کرده بود؟ گندری اولین بار بود که پا به آنسوی دیوار میذاشت و تا به حال برف ندیده بود.
چطور اون کلاغ تونست مسیر 2000 مایلی - 3128 کیلومتر - رو از ایست واچ تا درگن استون در نصف روز طی کنه؟ اگر 12 ساعت هم طول کشیده باشه، و کلاغ بیچاره اصلا در طی مسیر استراحت نکرده باشه، باید با سرعت 268 کیلومتر بر ساعت پرواز کرده باشه!
چرا جان اون لحظه ای که دنی دستش رو دراز کرد تا سوار اژدها بشه اینکارو نکرد؟
چه کسی پرید توی آب تا اون زنجیرها رو به بدن اژدها وصل کنه ؟ (مگر [نامیراها] از آب نمیترسیدند؟!)
و ....

مقاله رو بخونید جالبه.

27 things that didn’t make sense about Game of Thrones’ White Walker battle in "Beyond the Wall"

این مقاله رو بخونید؛ 27 سوال غیر قابل جواب در مورد قسمت آخر. چند تا شو ترجمه میکنم :

مثلاً گندری چطور تونست اون همه مسافت رو تا ایست واچ طی کنه؟ یا اینکه اصلا چطور میدونست از چه راهی باید برگرده وقتیکه بارش برف تازه رد پای گروه رو پاک کرده بود؟ گندری اولین بار بود که پا به آنسوی دیوار میذاشت و تا به حال برف ندیده بود.
چطور اون کلاغ تونست مسیر 2000 مایلی - 3128 کیلومتر - رو از ایست واچ تا درگن استون در نصف روز طی کنه؟ اگر 12 ساعت هم طول کشیده باشه، و کلاغ بیچاره اصلا در طی مسیر استراحت نکرده باشه، باید با سرعت 268 کیلومتر بر ساعت پرواز کرده باشه!
چرا جان اون لحظه ای که دنی دستش رو دراز کرد تا سوار اژدها بشه اینکارو نکرد؟
چه کسی پرید توی آب تا اون زنجیرها رو به بدن اژدها وصل کنه ؟ (مگر [نامیراها] از آب نمیترسیدند؟!)
و ....

مقاله رو بخونید جالبه.

27 things that didn’t make sense about Game of Thrones’ White Walker battle in "Beyond the Wall"
چرا الکی با مطرح کردن این سوالات هم مزه سریال ب خودتون حروم میکنین هم بقیه؟:D
من مثلا خودم ب زنجیرها اصلا فک نکرده بودم سریال برام خیلی جذاب بود بعد بحث زنجیر ها اومد وسط گفتم اره از کجا اومد دیدم جذابیت سریال برام داره از بین میره این شد ک کلا دیگ گفتم زیاد ب عمق نرم:-" بهرحال ی سریاله دیگ هدف هم لذت بردن ازشه قرار نیس فیزیک و شیمی درس زندگی ازش یاد بگیریم :D
بنظرم نباید زیاد ب اینا گیر بدید . درسته سریال باید یجورایی قابل حضم باشه ولی خب حتی توی واقعیت چیزایی داریم ک با عقل جور درنمیاد دیگ از یه سریال فانتزی نمیشه ک دقیق بیای مسافت دو سرزین دربیاری با سرعت کیلومتر برساعت حساب کنی و سرعت کلاغ دربیاری ببینی 10 دقیقه زود رسیده یا دیر
بنظرم کلا ب این سوالات هرچقدر کمتر بها بدی سریال اونقدر برات جذاب تر میشه
درسته یکم تند تند جلو میره ولی بجز یکی دو صحنه ک اونم باز میشه زیاد مشکلی نداره:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or