سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
الان شهرکتابو نگاه کردم. بعضی نسخه هاشو نداشت و انتشاراتش HarperVoyager بود.. من از انتشارات جنگل سفارش دادم. 92تومن تموم شد واسم. بنتم کلاسیکس 92 تومن 5 تا کتاب یعنی سود خالص :D. شهرکتاب گرونه قیمتاش.
سلام .
برنامه دارم تو این فاصله بین دو فصل سریال بشینم کتاب ها رو بخونم .
سطح زبان انگلیسی متن کتاب در چه حده ؟ با یه سطح معمولی میشه متوجه شد کتاب رو؟

• Like
Reactions: WTF?
سلام .
برنامه دارم تو این فاصله بین دو فصل سریال بشینم کتاب ها رو بخونم .
سطح زبان انگلیسی متن کتاب در چه حده ؟ با یه سطح معمولی میشه متوجه شد کتاب رو؟

کتابا هنوز نرسیدن دستم ولیpdfش رو چند صفحه خوندم دیدم طوری نوشته که همه بتونن بخونن کتابش رو. سطح مشخصی نداشت چون نمیدونم کل کتاب هارو با یک سبک نوشته یا تغییرشون داده. به دایره لغاتتون و کمی و هم گرامر بستگی داره. بنظرم تست کنید. چند مگ دانلود کنید. شاید متنی که برای من دشواره برای شما بسیار راحت و روان باشه. دوسه صفحه ای بخونید بعد تصمیم بگیرید چون سبک نوشتاری نویسنده میاد دستتون.. چیزی که من خوندم در حد و اندازه ی متن های عادی که تو بعضی کتابای دبیرستان میخوندیم بود(فرم ساختاریش شبیه متن های عادیه وگرنه چیزی که من خوندم نوید یک اثر بسیار شاخص ادبی رو میده.). شاید چالش اصلیش هنگام خوندن رجوع کردن به دیکشنری برای یکی دو کلمه باشه که اونم پیشنهاد نمیدم. حالا شما سطح میخوای من میگم متوسط رو به بالا باشه زبانتون مشکلی پیش نمیاد. ولی اگر هنگام خوندن یک صفحه نصف کلمات رو حدس بزنید و مطمئن نباشید بابت معنیشون پیشنهاد نمیدم چون خوندن باید با لذت همراه باشه.. Pdf رو بخون اگر لذته منتقل شد فارسیش رو بیخیال شو.
این عکس زیرو با گوشی گرفتم مربوط به صفحه اول کتابه.بعدأ بخونم کتابو میگم نظرمو.. یه همچین چیزیه در کل :
80b6_capture+_2017-08-24-17-27-15.png

کتابا هنوز نرسیدن دستم ولیpdfش رو چند صفحه خوندم دیدم طوری نوشته که همه بتونن بخونن کتابش رو. سطح مشخصی نداشت چون نمیدونم کل کتاب هارو با یک سبک نوشته یا تغییرشون داده. به دایره لغاتتون و کمی و هم گرامر بستگی داره. بنظرم تست کنید. چند مگ دانلود کنید. شاید متنی که برای من دشواره برای شما بسیار راحت و روان باشه. دوسه صفحه ای بخونید بعد تصمیم بگیرید چون سبک نوشتاری نویسنده میاد دستتون.. چیزی که من خوندم در حد و اندازه ی متن های عادی که تو بعضی کتابای دبیرستان میخوندیم بود(فرم ساختاریش شبیه متن های عادیه وگرنه چیزی که من خوندم نوید یک اثر بسیار شاخص ادبی رو میده.). شاید چالش اصلیش هنگام خوندن رجوع کردن به دیکشنری برای یکی دو کلمه باشه که اونم پیشنهاد نمیدم. حالا شما سطح میخوای من میگم متوسط رو به بالا باشه زبانتون مشکلی پیش نمیاد. ولی اگر هنگام خوندن یک صفحه نصف کلمات رو حدس بزنید و مطمئن نباشید بابت معنیشون پیشنهاد نمیدم چون خوندن باید با لذت همراه باشه.. Pdf رو بخون اگر لذته منتقل شد فارسیش رو بیخیال شو.
این عکس زیرو با گوشی گرفتم مربوط به صفحه اول کتابه.بعدأ بخونم کتابو میگم نظرمو.. یه همچین چیزیه در کل :
80b6_capture+_2017-08-24-17-27-15.png
كتاب هاي مارتين فوق العادن كتاب به كتاب بهتر ميشن و توصيف هاي جالبي داره عاشق اونام من خيلي منتظره بادهاي زمستانش بگيرم ١ ماه ميشينم خونه مي خورمش:D ،اول كتاب بادهاي زمستان هم با وصف سر باريستان شروع ميشه كه فوق العاده است :D راستي اگه ميخواي كتابا رو انگليسي بگيري تو ibook اپل هم هستن دونه اي ٩.٩٩ دلار كه كاملتره فكر كنم

GRRM گفته بود پایان کتاب bittersweet هست ولی طبق اونچیزی که من خوندم از فیلمنامه فصل 8 به هیچ وجه پایانش bittersweet نیست . امیدوارم هیچکدوم از این فیلمنامه ها حقیقت نداشته باشه . گرچه گیم او ترونز همیشه پر از مرگ و میر شخصیت ها بوده ولی واقعا دوست دارم پایانش خوب باشه. اگر قراره تو کتاب با مرگ کلی از شخصیت ها در انتها مواجه بشیم ولی تو سریال سعی کنن یک پایان شیرین رو رقم بزنن من بیشتر طرف سریال رو میگیرم. چون خیلی از ماها کتاب ها رو نخوندیم و اکثرا روند داستان رو از سریال دنبال می کنیم پس پایان سریال مهمتره به نظرم. امیدوارم به بهانه اتمام سریال و برای اضافه کردن بار دراماتیک پشت سرهم شخصیت ها رو تو فصل بعد نکشن .
دقيقا منم هم عقيدن ولي خوب انقد كتاب بزرگه دنياش نميشد واقعا به همچي پرداخت ولي فكر نمي كنم بيترسوييت باشه اتمام سريال شاهد سوپرايزهاي زيادي خواهيم بود اگه باز اسپويل نكنن البته %-( ،كتاب بادهاي زمستان قبل سيزن ٨ فكر كنم بياد به خيلي از معماها جواب ميده در مورد جان و نايت كينگ و دنريس ، من كه واقعا دو سال صبر نميتونم بكنم واسه سيزن بعدي ميشينم كتاب جديدو مي خونم ديگه حتي اگه از كارم هم انصراف بدم ميارزه :>

البوم موسیقی فصل 7 اومده حتما برین دانلود کنین.سریال هر مشکلی داشته تو فصل 7 ولی رامین جوادی یه تنه یه قطب مثبت این فصل بوده موسیقیا فوق العادس
قطعه اخر البوم که Winter Is Here هست هنوز تو سریال پخش نشده تم غم انگیزیم داره خدا بخیر کنه!:D

آخرین ویرایش:
البوم موسیقی فصل 7 اومده حتما برین دانلود کنین.سریال هر مشکلی داشته تو فصل 7 ولی رامین جوادی یه تنه یه قطب مثبت این فصل بوده موسیقیا فوق العادس
قطعه اخر البوم که Winter Is Here هست هنوز تو سریال پخش نشده تم غم انگیزیم داره خدا بخیر کنه!:D

اتفاقا داشتم به همین فکر میکردم :))
وضعیت به جایی رسیده که بچه ها تو قطعات موسیقی هم دنبال اسپویل میگردن !
چیکار میکنه این سریال با طرفدارا ؟ :دی

دقيقا منم هم عقيدن ولي خوب انقد كتاب بزرگه دنياش نميشد واقعا به همچي پرداخت ولي فكر نمي كنم بيترسوييت باشه اتمام سريال شاهد سوپرايزهاي زيادي خواهيم بود اگه باز اسپويل نكنن البته %-( ،كتاب بادهاي زمستان قبل سيزن ٨ فكر كنم بياد به خيلي از معماها جواب ميده در مورد جان و نايت كينگ و دنريس ، من كه واقعا دو سال صبر نميتونم بكنم واسه سيزن بعدي ميشينم كتاب جديدو مي خونم ديگه حتي اگه از كارم هم انصراف بدم ميارزه :>

جریان این کتاب

A Knight of the Seven Kingdoms

چیه؟ باید قبل کتابا باید خوند یا بعد؟ اگر خوندید توضیح بدید

الان دو تا تریلر طولانی سریال رو دوباره دیدم؛ اونایی که بالای دو دقیقه اند. تو هیچ کدوم حتی یک فریم از قسمت ۷ نیست. بدجور هایپ شدم!
چجوری تا دوشنبه ظهر برای کیفیت خوب و زیرنویس صبر کنیم!؟

این آرت خفن رو هم پیدا کردم.

83b42a27301a5f6c23c7d1802e073934.jpg

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

الان دو تا تریلر طولانی سریال رو دوباره دیدم؛ اونایی که بالای دو دقیقه اند. تو هیچ کدوم حتی یک فریم از قسمت ۷ نیست. بدجور هایپ شدم!
چجوری تا دوشنبه ظهر برای کیفیت خوب و زیرنویس صبر کنیم!؟

این آرت خفن رو هم پیدا کردم.

83b42a27301a5f6c23c7d1802e073934.jpg

چرا یه صحنه بود که شخصی شمشیر میکشه آفتاب جوری میتابه مشخص نیست کیه اما خیلی ها معتقدن سندور کلگین یا همون تازیه
همین باعث شده خیلی ها در این اپیزود انتظار به تصویر کشیده شدن تئوری هیچان انگیز cleganebowl رو داشته باشن

چرا یه صحنه بود که شخصی شمشیر میکشه آفتاب جوری میتابه مشخص نیست کیه اما خیلی ها معتقدن سندور کلگین یا همون تازیه
همین باعث شده خیلی ها در این اپیزود انتظار به تصویر کشیده شدن تئوری هیچان انگیز cleganebowl رو داشته باشن
این جریان clegane bowl چیه؟ تو نت گشتم ولی نفهمیدم. یه توضیح میدید؟

پيش بينى انچه كه ممكنه تو قسمت ٧ رخ بده. اين سايت ميگن تا حالا درست پيش بينى كرده. من باز نكردم و نخوندم. دوستانى هم كه خواستن بخونن و درمورد پيشبينى هاشون اينجا حرف بزنن لطفا توى اسپويلر قرار بدن. مرسى
Green Chili: Episode 707: "The Dragon and the Wolf"

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or