Francis Drake
کاربر سایت
چرا دیگه داداشش دنی صداش میزد. خود دنریس هم گفت.یعنی تو کل این هفت فصل کسی دنریس را دانی صدا نکرده بود
واقعا دیگه این HBO اعصاب نذاشته صبر کردن برای قسمت 7 یه طرف فصل بعد رو چه جوری تحمل کنیم اخه![]()
یعنی عالیه این تاپیک
خیلی خوبه که میذارین سر تایم ریلیز جهانی میدزدین سریالو و این حرکت زشت و ناپسند دزدیدن زودتر از ریلیز اصلی رو تحریم کردین
واقعا متوجه نمیشم فرقش چیه! اینجا همه کسایی که دارن سریال رو میبینن (از جمله خودم) در واقع داریم سریال رو میدزدیم. حتی کسایی که cccam دارن و با یه غرور خاصی میگن ما مستقیم سر تایمش از HBO میبینیم هم باز دارن دزدی میکنن در واقع
اگه کیفیت خوب اومده برین دانلود کنین ببینین دیگه
امر به معروف و نهی از منکرتون چیه؟![]()
دقیقا یعنی همینجوریهطرف تو یه سایت دیگه اومده میگه بخاطر احترام به سازنده هفته بعد میبینم حالا خوبه هفته بعدم تنها کاری که میکنه دوتا کلیک برا دانلود از سایت مفتکیه!
کلاس داره این حرکت گویا که نشون بدن متمایزن!
چه ربطی داره؟ اول باید فایل زیرنویس اصلی انگلیسی بیاد که فارسیش کنن که نیومده و تا ریلیز اصلی هم نخواهد اومد! الان تنها راهش اینه یکی بیاد فیلم رو ببینه دیالوگ ها رو گوش کنه زمان هر دیالوگ رو دربیاره بعد فایلش کنه که خیلییییییی طول میکشه. واسه همین سر اپیزود 4 که لیک شد بعد 2 روز یه عربه اول ترجمه کرد، بعدش دیگه خیلی راحت عربی رو به انگلیسی بعد به فارسی ترجمه کردن. یعنی اصل کار همون زمان بندیه، بقیه اش فقط یه ترجمه سادست از رو متن همینحرکت مترجمهای عزیز که کاسه داغ تر از آش شدن خیلی باحاله یکی ندونه انگار کاسبیشون کساد شده که زیر نویس نمیندازن![]()
کیارش میشه یه بار دیگه اینو بگی. مثل اینکه HBO به حرفات گوش میده.امیدوارم لیک بشه قسمت بعد.
جالبه من سر قسمت 4 هم که قرار بود بیاد باید تو پادگان میموندم و سه شنبه میدیدم. چند روز قبلش گفتم یعنی میشه لیک بشه که یهو لیک شدکیارش میشه یه بار دیگه اینو بگی. مثل اینکه HBO به حرفات گوش میده.جدی 12 روز صبر خیلیه به خدا. تازه من اسپویل ها رو خوندم وای به حاله بقیه که نخوندن.
راستی من تو فیس دوغ نگاه کردم با کیفیت HD. دمه طرف گرم.
خوب هر کی که داره میخونه یعنی نگاه کرده. عجب قسمتی بود.عشقم شاه شب زد ناکار کرد اژدهارو
.
دروگون هم میرفت که کشته بشه که نشد. الان چطوری جلوی شاه شب رو میتونن بگیرن؟؟؟
S07E06.720p.LEAKTV.X264-DAMNSPEAR.mp4لینک کیفیت 720 یا 1080 دارید که صدا و تصویر خوب داره حتما بزارید![]()