سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
لیتل فینگر یه حقه انداخت و راحتم اختلاف انداخت سریع.انتظار داشتم وقتی سانسا و اریا بعد این همه بدبختی که کشیدن بفهمن باید متحد بمونن این اریا هرچی میگذره نفرت انگیزتر میشه با این اخلاقش.انگار فقط خودش بدبختی کشیده و سانسا تو صلح و صفا میگذرونده تموم این مدت!
الانم کل وستروس نیاز به متحد شدن داره تکلیف این لیتل فینگر باید مشخص بشه.تا الان ساکت بود و زمانی که کل خاندانا بیشتر به هم نیاز دارن کرم ریزیش شروع شد بکشنش بره پی کارش:D
یورونم نشون ندادن معلوم نیست چه فکری تو سرشه.قضیه شیپور اینا فک کنم منتفیه دیگه با این وضع.

یکی از دوستام میگه تو کانال وستروس گفتن زیرنویس تا دوشنبه نمیاد! کسی خبری نداره؟ تو سابسین هم نسخه اینگلیسی و عربی هم نیست حتی!

خب شاید این تیم نمیخواد تا دوشنبه ترجمه کنه ولی برای قسمت چهار که با کیفیت 360پی لیک شده بود ارین دراما زیرنویس داد بیرون چه برسه برای این قسمت که فول اچ دی هم امده !
به نظرم دیر و زود داره ولی میاد نهایتا تا فرداشب

خب شاید این تیم نمیخواد تا دوشنبه ترجمه کنه ولی برای قسمت چهار که با کیفیت 360پی لیک شده بود ارین دراما زیرنویس داد بیرون چه برسه برای این قسمت که فول اچ دی هم امده !
به نظرم دیر و زود داره ولی میاد نهایتا تا فرداشب

ترجمه عربی تازه اومده یواش یواش دیگه باید منتظر حرکت دوستان باشیم 8-}

• Like
Reactions: TheGodfather
از نظر خودم ی قسمت کاملا معمولی بود. در واقع اتفاقاتی که افتاد چزایی بود که همه انتظارش رو داشتن و صحنه های بالیوودی بدیم داشت :D
اریا هم به نظرم الکی داره بین خودش و سانسا ی درگیری الکی راه میندازه که هرچی سعی میکنم با منطق برم جلو نمیتونم این رفتارشو درک کنم ! مثل این میمونه که به زور بخوان درگیری این 2 تا رو بهمون بچسبونن. درحالی که هیچ دلیلی نداره.

خیلی خوب بود این قسمت. من حتی با قسمت 4 هم اونقدرها حال نکردم ولی این قسمت واقعا حال داد. کلا اتمسفر فضای بعد از دیوار عالیه. قسمتِ‌ هاردهوم هم بخاطر همین انقدر خوب بود.
با اینک اتفاقات کمی قابل پیش‌بینی بودند ولی خیلی توی ذوق من نزدند. افتادن یکی از اژدهاها به‌دست وایت‌واکرها هم قابل‌انتظار بود. همین اتفاق جنگ با اون‌ها رو هیجان‌انگیزتر می‌کنه.
آریا خیلی خفن شده. انتظار نداشتم به‌این شکل سانسا رو تهدید کنه ولی خوشحال شدم از این اتفاق. از فصل اول از سانسا متنفر بودم.
دنریس و جان هم یواش یواش دارن تیکِ‌ relationship رو می‌زنند :D

این قضیه تلپورت رو دوستان زیادی بزرگش کردن.درسته مشکل سریاله ولی 6 قسمت شده که هر دفعه گله مندن یه عده و مسلما سازنده سریال همین روندو داره طی میکنه و به حرف من و شمام گوش نمیده.
بجا این همه فاز منفی از همین چیزی که هست لذت ببرید.GOT هرچقدرم بد باشه الان جزو تاپ ترین و با کیفیتترین سریالاس بخاطر اینکه این کاراکتر جرا سریع از این جا به اون جا میره زهر نکنین برا خودتون!

من کیفیت 720 گرفتم حجمش خوبه، کیفیت صدا و تصویرشم خوبه لینکهاشو میزارم

لینکهای جدید بدون واترمارک/کیفیت صدا مطلوب

480 WEB-DL : goo.gl/MXDshA 237MB
لینک کمکی
480 WEB-DL : goo.gl/mpCsBJ 237MB

720 WEb-DL : goo.gl/3Lut8E 468MB
لینک کمکی
720 WEb-DL : goo.gl/oMZgG1 468MB

1080 WEb-DL : goo.gl/vC7HUo 1GiG
لینک کمکی
1080 WEb-DL : goo.gl/Qn9FUf 1GiG

480 WEB-DL X265 : goo.gl/2b1yxP 95MB