Francis Drake
کاربر سایت
اگه شات خوبی داری از این صحنه بده![]()
اگه شات خوبی داری از این صحنه بده![]()

نويسنده نوشته ولي منتشر نكرده عزيزمایشون حتی چیزی که خود نویسندم ننوشته و منتشر نشده میدونه!![]()
خب وقتي شما نمي دوني كتلين تبديل به زامبي ميشه چجوري بهت ثابت كنم خودشو كه نمي تونم بيارم برات بايد سرچ كنمنه واقعا فاز خودمون رو دوست دارم نشستیم با کسی داریم بحث میکنیم که هر اسمی میاریم تند تند میره تو گوگل سرچ میکنه ببینه کی هست بعد عکس میگیره خوشحال میذاره اینجا
بیخیال شید خواهشا
آقا یه تئوری مخوف اومده در مورد دیالوگ جان به دنریس که گفت در جنگ های پیش رو براتون آرزوی موفقیت میکنم
یک بار سر آرتور داین به ند میگه
یک بار هم منس ریدر به استنیس
خیلی جالبه هم سر آرتور و هم منس دقیقا توسط کسی که این جمله رو بهش گفتن کشته شدن
با این حساب یعنی دنریس قاتل جان میشه ؟
دوس داشتم این تئوری رو
حدس من برا قسمت البته بیبشتر خیال پردازیه بعد اینکه جان و جورا و بقیه گروهشون گیر میفتن
دنریس با اژدها میاد کمکشون و خودشم از نزدیک میبینه چه خبره بعد وایت واکرهارو که میسوزنه اشتباهی جان هم تو اتیش اژدها گیر میکنه و نمیسوزه تازه موهاش ریشاش و حتی ابروهاشم رنگش عوض میشه
میشه هم رنگ موهای تارگریان ها
دقیقا مث اون عکس که از بهرام رادان گذاشتن
و بعدش با دنریس سوار بر اژدها تو افق محو میشن...
آخرشم آرم دیزنی میادو تیتراژ اخرحدس من برا قسمت بعد البته بیبشتر خیال پردازیه اینکه جان و جورا و بقیه گروهشون گیر میفتن
دنریس با اژدها میاد کمکشون و خودشم از نزدیک میبینه چه خبره بعد وایت واکرهارو که میسوزنه اشتباهی جان هم تو اتیش اژدها گیر میکنه و نمیسوزه تازه موهاش ریشاش و حتی ابروهاشم رنگش عوض میشه
میشه هم رنگ موهای تارگریان ها
دقیقا مث اون عکس که از بهرام رادان گذاشتن
و بعدش با دنریس سوار بر اژدها تو افق محو میشن...
برادر دنریس هم نداشت دلیل نمیشه
خود دنریس هم از اول این قدرت نداشت کم کم بدست اورد
وقتی شخصیتشون کامل میشه و قدرتمند میشن اینو بدست میارن فک کنم
ندیدی اژدهارو رام کرد
و بنظرم دلیل اینکه دنریس سه تا اژدها داره اینه که دوتاش برسه ب جان و خواهرش
اگه دراگون بلاد نداشته باشن که نمیشه
يه تئوري ديگم هست ميگن برن نايت كينگه يه ايده ديوانه كننده اي هست ميگن كه توي مكالماتش با three eyed raven تو سيزن قبلي گفت برن : دنيا رو مي خواين از دست كي نجات بدي three eyed گفت from u ، خيلي عجيبه ؟ همه سايت ها كار كردن ،فكر كنم كلي سوپرايز هست كه حتي نمي توني فكرشو كني تو سيزن بعديبرادر دنریس هم نداشت دلیل نمیشه
ندیدی اژدهارو رام کرد

اونی که اول سریال بود تظاهر میکرد که طلای مذابم ریختن روش تا امتحانش کنن.برادر دنریس هم نداشت دلیل نمیشه
ندیدی اژدهارو رام کرد
راستشو بگم چون ازدواج محارم تو تارگرایان ها عادیه و مجازه
خودم با ارم برازز تصور کردم![]()
بله حرفت درسته كاملاولی نظر من بات فرق میکنه
چون دو قلو هستن و از یک خون
یعنی میگی دنریس از بچگی این قدرت داشت ولی متوجه نشده بود اتیش نمیسوزنش ؟
غیر منطقیه
خودشم تعجب کرد که نمیسوزه پس بیشتر حرف من درسته
در مورد جمله اخرم اینکه یه اژدهاشو میده ب جان اسنو او یکی رو هم به خواهر دو قلوش تا سوار شن دیگه
سه اژدها برای سه تارگرایان باقی مانده![]()
فكر كنم به زودي از اين قدرتش بتونه استفاده كنه و يه اژدها رو بگيرهولی نظر من بات فرق میکنه
چون دو قلو هستن و از یک خون
یعنی میگی دنریس از بچگی این قدرت داشت ولی متوجه نشده بود اتیش نمیسوزنش ؟
غیر منطقیه
خودشم تعجب کرد که نمیسوزه پس بیشتر حرف من درسته
در مورد جمله اخرم اینکه یه اژدهاشو میده ب جان اسنو او یکی رو هم به خواهر دو قلوش تا سوار شن دیگه
سه اژدها برای سه تارگرایان باقی مانده![]()
البته فکر کنم یه اژدها بیوفته دست نایت کینگ که اونم بعید نیستدنریس وقتی تخم داخل اتیش لمس کرد دید دستش نمیسوزه تعجب کرد و خدمتکارش خواست برداره اون دستش سوخت حدس میزنم وقتی یه اژدها یا تخمشو لمس کنن فعال بشه
و لمس اژدها توسط جان بی دلیل نبوده