سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
یک چیزی تو ذهنم مونده بیرون نمیره بعد از این قسمت 5.به شما میگم راهنماییم کنید شاید من درست متوجه نمیشم!

مگر قرار نشد جان و مورمونت و... یکی از وایت واکر ها رو بگیرند تا سرسی رو متقاعد به صلح کنند؟! سرسی که به جیمی گفت همکاری با ملکه دنریس به نفع ماست و خودش راضی بود. پس الان جان اسنو و بقیه رفتن دنبال نخود سیاه؟
تا صلح كامل اتفاق مي افته

بعدش كي گفته كه جداست اين حرف تو و داري فكت صادر مي كني اگه كسي مخالفت كنه سريع ناراحت ميشي ،اگرم حرفت اشتباه باشه مهم نيست كسي اصلاحش كنه فقط مي توپي به طرف بدون اطلاعات ،

حال شما خوبه ؟ اصلا بادهای زمستانی هنوز منتشر نشده !
حرف از جنگ حروم زاده ها تو کتاب میزنی ؟ استنیس اصلا هنوز نمره تو کتاب :)) جنگ حروم زاده ها کیلو چند ؟
بیخیال شو خواهشا

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
متاسفانه حرف اکثر دوستان درسته هر چقدرم طرفدار این سریال باشم باید اعتراف کنم از وقتی از کتاب جدا شد و جلو زد به شدت افت کرد

نبود لیدی استون هارت
نبود آریانه مارتل
نبود اگان
نبود ویکتاریون گریچوی
و خیلی شخصیت های بزرگ که الکی حذف شدن

مثل آریو هوتا یا اصلا همین رندل تارلی

باید منتظر باشیم ببینیم کتاب چه سرنوشتی برای اینا رقم میزنه

متاسفانه حرف اکثر دوستان درسته هر چقدرم طرفدار این سریال باشم باید اعتراف کنم از وقتی از کتاب جدا شد و جلو زد به شدت افت کرد

نبود لیدی استون هارت
نبود آریانه مارتل
نبود اگان
نبود ویکتاریون گریچوی

ليدي استون هارت همون كتلين استاركه كه تبديل به زامبي ميشه فكر كنم درسته ؟

نبود لیدی استون هارت
نبود آریانه مارتل
نبود اگان
نبود ویکتاریون گریچوی

همين كه تونستن شخصيت هاي اصلي رو حفظ كنن براي من كافيه اخه اينايي كه گفتي به نظرم بود و نبودشو زياد تفاوتي نداره البته aegon اره ولي تو هسته داستان تغييري ايجاد نكرده تو كتاب fly with dragoon يه قسمت هايي از بادهاي زمستان هيت مي خواي برلت بفرستم خيلي خوب شروع ميشه

استنيس تو كتاب بادهاي زمستان مي ميره :D ولي كتاب هنوز منتشر نشده ولي خط داستاني كتاب تو سايت ها است به دليل فاش شدن توسط سريال ،

شما تشریف ببر از خود مارتین تو توییتر سوال کن یا اگر جواب نداد پاسخ هاشو بخون هر روز میان این سوال رو ازش میکنن و هزار بار جواب داده اصلا خطوط داستانی کتاب با سریال کاملا از هم جدا شده
کسی هم اسپویل از کتاب نمیدونه چون هنوز کسی جز مارتین از محتویات کتاب خبر نداره
واسه خودتون فکت صادر نکنید خواهشا

• Like
بعدش كي گفته كه جداست اين حرف تو و داري فكت صادر مي كني اگه كسي مخالفت كنه سريع ناراحت ميشي ،اگرم حرفت اشتباه باشه مهم نيست كسي اصلاحش كنه فقط مي توپي به طرف بدون اطلاعات ،
کل ادمای اینجا اشتباه میکنن فقط تو درست میگی اره
اون کتابیم که تو کل دنیا فقط خودت داری به چاپ برسون بلکه بقیه ادمای دنیام بهره مند بشن لول

• Like
یه شات خوب از اندینگ این قسمت دارید؟ آخر منتخب جهان بود این crew :D

یه ترول ازش درست کرده بودن با محتوا که suicide squad ینی این وگرنه DC که سوسول بازیه :))
ولی بازم میگم تصور کنید رندل و دیان هم بودن
تازه اگر رویای فکر کنید ، جیمی و بران هم اسیر شده بودن اونا هم رفته بودن
خداییش آخرت تیم میشد اونجوری دیگه

• Like
Reactions: pbgame and Isildur
یه ترول ازش درست کرده بودن با محتوا که suicide squad ینی این وگرنه DC که سوسول بازیه :))
ولی بازم میگم تصور کنید رندل و دیان هم بودن
تازه اگر رویای فکر کنید ، جیمی و بران هم اسیر شده بودن اونا هم رفته بودن
خداییش آخرت تیم میشد اونجوری دیگه
اگه شات خوبی داری از این صحنه بده :دی

اون كتاب ٤ هست كه سانسا تو ويله و بعد از اون جنگ حروم زاده ها به وينتر فل رفته :D
نبرد حروم زاده ها چیه :|
تو کتاب چیزی به اسم نبرد حروم زاده ها نیست. جان اسنو توی وال هست و استنیس داره خاندان های شمالو جمع میکنه تا وینترفل رو آزاد کنه. آخر کتاب 5 هم جان در حالی که توی کستل بلک هست چاقو میخوره و "میمیره".

انصافا کتابا رو از نزدیک دیدی تا حالا؟ :)) چون معلومه نخوندی هیچی

من گفتم تو كتاب ٥ رخ داده؟ ، نبرد حروم زاده ها تو كتاب بادهاي زمستان هست كتاب ٦ ،چرا الكي داري بحث ميكني ،اطلاعات شما اشتباه است كه ميگي تا جايي كه من ميدونم فقط مانس ريدر نمرده تو كتاب كه تو سريال اونو اتيش كشيدن ،برو اول يه تحقيقي بكن بعد بيا بگو ،توي كتاب اصلن سانسا با رمزي ازدواج نكرده و تو كتاب بادهاي زمستان ميره وينترفل ولي تو dance with dragon يه اشاره اي ميشه بهش
کدوم نبرد حرومزاده ها؟ بابا استنیس داره میجنگه نه جان :))

همين كه تونستن شخصيت هاي اصلي رو حفظ كنن براي من كافيه اخه اينايي كه گفتي به نظرم بود و نبودشو زياد تفاوتي نداره البته aegon اره ولي تو هسته داستان تغييري ايجاد نكرده تو كتاب fly with dragoon يه قسمت هايي از بادهاي زمستان هيت مي خواي برلت بفرستم خيلي خوب شروع ميشه
fly with dragoon ؟ :)))))
توروخدا میخواین بیاین تو یه تاپیک تو انجمن و بحث کنین و بگین کتاب خونین و روشنفکر قبلش 4 تا اسم گوگل کنین اینطوری ضایع نشین. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or