سرویس جدید وزارت ارتباطات جهت کاهش پینگ بازی های آنلاین + تست کاربران بازی سنتر + عناوین بازی ها

متاسفانه میتونه ssl رو باد معده کنه و دیتاتون رو هم ببینه، ( این کار اسون نیست ولی روسیه دوست و برادر این امکانو بهشون دادن.) لایه 2 ssl
دلیل اینکه شیلترپکن هایی که ssl رو انگول میکردن رو توستن ببیندن و تبدیل به فارتر شکن کنن همین تکنولوژی منحوسه
این ادعا از پایه غلط اه :)
حتی نسخه های TLS و Cipher هایی که آسیب پذیر هستند هم به این راحتی قابل شنود نیستند چه برسه به TLS 1.2 و 1.3 با Cipher هایی که الان تمامی سرویس های معروف دارن ازش استفاده می کنن.

بدون این برنامه نمی تواند کاری کنند که به راحتی بشه قسمت مولتی بازی انجام دادبدون لگ و قطعی؟
چرا میان فیلتر میکنند بعد میان این برنامه رو معرفی می کنند؟

البته مسئله شنود هک و این دست مسائل نیست مسئله اینه که همه اولین NپیV رسمی کشور رو روی سیستموشون نصب کنن و ازش استفاده کنن . ببینید یـ چیزی ساده هست خود اینا هم فهمیدن با مقابله با ابزارار های خارجی و دور از دسترس نمیتونن 100 درصد مقابله کنن پس چیکار میتونن بکنن ؟ ابزار خودشون رو بسازن و کم کم بیان جهت دهی اطلاعات کنن شاید بی ربط باشه ولی بهترین مثالی که میتونم بیارم کاری ـه که خیلی از کمپانی با هکرا میکنن و به جای مقابله باهشون سعی میکنن استخدامشون . دیشب داشتم تو پلی استور میگشتم به شکل عجیبی به چند تا NپیV ایرانی بر خوردم که به شکل ضایعه ای پالیش شده بودن و انگار یـ تیم خبره پشتشون نشسته !!! واسم باور کردنی نبود جالبیش هم اینجا بود که بعضیاشون 4.5 ستاره به بالا بودن و بالای 100K دانلود شده بودن !!! خودم زیاد از NپیV ایرانی استفاده کردم و چند ساله از لانچر های هوشمندشون استفاده کردم ولی هیچکدوم به پالیش شدگی این NپیV ها نبود !! خلاصه اگه چند وقت دیگه تو کافه بازار NپیV ایرانی دیدید شک نکنید .

من که فعلاً با همون الکترو و شکن به XSX وصل می‌شم و چون آنلاین بازی نمی‌کنم (به جز گاهی اوقات Forza Horizon 5)، مشکل خاصی ندارم. حس خوبی هم نسبت به این رادار(!) و فلان و چنان ندارم، مخصوصاً با تبلیغ‌هایی که دارن می‌کنن. ولی اگه یه روزی مجبور بشیم کوچ کنیم به این، توی کنسول مشکلی پیش نمیاد؟
کامپیوتر بحثش پیچیده‌تر هست و برنامه و بند و بساط خاص خودش رو داره، ولی DNS توی کنسول فقط یه سری عدد هست که وارد می‌کنیم و تمام. می‌خوام ببینم ممکنه همین DNS برای کنسول یا اکانت مشکلی ایجاد کنه؟ یعنی خواسته یا ناخواسته یه کرمی بریزن و مایکروسافت هم که حساس هست و گند بخوره به کنسول و اکانت؟ کلاً همچین چیزی از نظر منطقی امکان‌پذیره یا در بدترین حالت فقط ممکنه وصل نشه و اتفاق فجیع‌تری نمی‌افته؟ :D

من که فعلاً با همون الکترو و شکن به XSX وصل می‌شم و چون آنلاین بازی نمی‌کنم (به جز گاهی اوقات Forza Horizon 5)، مشکل خاصی ندارم. حس خوبی هم نسبت به این رادار(!) و فلان و چنان ندارم، مخصوصاً با تبلیغ‌هایی که دارن می‌کنن. ولی اگه یه روزی مجبور بشیم کوچ کنیم به این، توی کنسول مشکلی پیش نمیاد؟
کامپیوتر بحثش پیچیده‌تر هست و برنامه و بند و بساط خاص خودش رو داره، ولی DNS توی کنسول فقط یه سری عدد هست که وارد می‌کنیم و تمام. می‌خوام ببینم ممکنه همین DNS برای کنسول یا اکانت مشکلی ایجاد کنه؟ یعنی خواسته یا ناخواسته یه کرمی بریزن و مایکروسافت هم که حساس هست و گند بخوره به کنسول و اکانت؟ کلاً همچین چیزی از نظر منطقی امکان‌پذیره یا در بدترین حالت فقط ممکنه وصل نشه و اتفاق فجیع‌تری نمی‌افته؟ :D
نه بعید میدونم واقعا روی کنسول مشکلی ایجاد کنه
ولی منی که میگفتم mw2 رو با این رادار تونستم اجرا کنم حرفم رو پس میگیرم چون اجرا نکنه سنگین تره
بازی با این dns پر از مشکلات مختلف شده یا میندازه بیرون و تایم اوت میخوره یا هزار تا مشکل دیگه خلاصه اگر بخواد بازی خاصی مثل mw2 رو اجرا نکنه دلیلی نمیبینم که به جای الکترو از این استفاده بکنم

• Like
Reactions: Dinosaur
چندمین روز هست مرتب باهاش بازی میکنم. نمیدونم بخاطر آپدیت خود بازی هست یا نه ولی الان لگ بازی بتلفیلد 2042 برا رفع شده در سرور 128 نفره و پینگ هم کاملا با ثبات تر هست برام.
برای منکه خوب جواب داده فعلا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or