KingFisher
کاربر سایت
این ادعا از پایه غلط اهمتاسفانه میتونه ssl رو باد معده کنه و دیتاتون رو هم ببینه، ( این کار اسون نیست ولی روسیه دوست و برادر این امکانو بهشون دادن.) لایه 2 ssl
دلیل اینکه شیلترپکن هایی که ssl رو انگول میکردن رو توستن ببیندن و تبدیل به فارتر شکن کنن همین تکنولوژی منحوسه
نه بعید میدونم واقعا روی کنسول مشکلی ایجاد کنهمن که فعلاً با همون الکترو و شکن به XSX وصل میشم و چون آنلاین بازی نمیکنم (به جز گاهی اوقات Forza Horizon 5)، مشکل خاصی ندارم. حس خوبی هم نسبت به این رادار(!) و فلان و چنان ندارم، مخصوصاً با تبلیغهایی که دارن میکنن. ولی اگه یه روزی مجبور بشیم کوچ کنیم به این، توی کنسول مشکلی پیش نمیاد؟
کامپیوتر بحثش پیچیدهتر هست و برنامه و بند و بساط خاص خودش رو داره، ولی DNS توی کنسول فقط یه سری عدد هست که وارد میکنیم و تمام. میخوام ببینم ممکنه همین DNS برای کنسول یا اکانت مشکلی ایجاد کنه؟ یعنی خواسته یا ناخواسته یه کرمی بریزن و مایکروسافت هم که حساس هست و گند بخوره به کنسول و اکانت؟ کلاً همچین چیزی از نظر منطقی امکانپذیره یا در بدترین حالت فقط ممکنه وصل نشه و اتفاق فجیعتری نمیافته؟
همچنان واسه من کار نمیکنهاقا برای من با همین رادار رفت تو MW2 یه اپدیت کرد و لود کرد اوکی شد
پست بالایی گفتم برای منم به درد نمیخوره دیشب درست تستش نکردم الان افتادم به جونش اصلا وصل نشه سنگین ترههمچنان واسه من کار نمیکنه
الکترو اپدیت جدید بده بنظرت حل میشه؟پست بالایی گفتم برای منم به درد نمیخوره دیشب درست تستش نکردم الان افتادم به جونش اصلا وصل نشه سنگین تره
همین دیگه چون این رادار همش از عضو های الکترو هستنالکترو اپدیت جدید بده بنظرت حل میشه؟
کاری کردن باهامون که هیچ جوره نمیتونیم اعتماد کنیمگربه محض رضای خدا موش نمیگیره
MW2 تو لیست بازیای رادار نیست . فکر کنم زده بود به زودی این بازی رو پس یعنی هنوز اکی نیست ....پست بالایی گفتم برای منم به درد نمیخوره دیشب درست تستش نکردم الان افتادم به جونش اصلا وصل نشه سنگین تره
MW2 تو لیست بازیای رادار نیست . فکر کنم زده بود به زودی این بازی رو پس یعنی هنوز اکی نیست ....