bayern_vahid
Loyal Member
دیشب نیم ساعت طول کشید که دستگاهو به psn فقط متصل کنم بعد از عوض کردن 5 تا دی ان اس با سرعت لاکپشتی متصل شد دانلود کردن و بازی پیشکش
حالا این دوستانی که PC دارن این DNS بزنن ببینند وصل میشه؟ پینگش بهتر میشه یا نه؟شما هم دلتون خوشه.خود بازی ها فیلترن.شما دنبال کاهش پینگ هستید!!!بتلفیلد 6 ماهه فیلتره...کال اف بدون dns اصلا وصل نمیشه!!
کار میکنه ؟ من که تست کردم اینترنت ضعیف تر هم شد البته به قول اون دوستمون چه فایده داره وقتی همه بازیا فیلترن !به به بتلفیلد هم داره
5 میلیون نفر از دیروز تاکنون از سرویس کاهش پینگ «رادار بازی» استفاده کردهاند
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: از شب گذشته و با اعلام رسمی راهاندازی سرویس کاهش پینگ بازیهای آنلاین تحت عنوان «رادار بازی» نزدیک به 5 میلیون نفر از این سرویس استفاده کردهاند.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران از راهاندازی سرویس جدیدی برای کاربران بازیهای رایانهای خبر داد و گفت: در راستای تحقق وعده ریاست محترم جمهوری در ایام انتخابات برای کاهش پینگ و افزایش سرعت بازیهای آنلاین از روز گذشته سرویس جدیدی برای گیمرها فعال شده است.
وی افزود: یک کاری را با همکاری بخش خصوصی، گیمرها و بنیاد ملی بازیهای رایانهای انجام شده است تا هم شاهد افزایش سرعت بازی و دانلود و کاهش پینگ یا کاهش زمان رفتوبرگشت بین دستگاه فرد ازجمله کامپیوتر و موبایل به سرور ارائهدهنده بازی باشیم که این سرویس تحت عنوان «رادار بازی» و به آدرس radar.game راهاندازی شده است.
زارع پور ادامه داد: گیمرها میتوانند برای بازیهای پرکاربردی که در کشور وجود دارد، پینگ بازی را قبل و بعد از ارائه این سرویس ارزیابی کنند. به مرور به این سرویس بازیهای بیشتری هم اضافه خواهد شد. در این سرویس ابزارهایی طراحیشده است که گیمرها میتوانند با دانلود آن تجربه کاربری خودشان را بهبود ببخشند.
وی تصریح کرد: از شب گذشته که این خبر را در صفحه شخصی خودم در شبکههای اجتماعی اعلام کردم، تا الان نزدیک 5 میلیون نفر از آن استفاده کردند که 400 هزار نفر هم بهطور همزمان از این ابزار استفاده کردند که این نشان میدهد تا چه اندازه این سرویس در کشور موردنیاز بوده است و این مسیر ادامه خواهد داشت و برای حوزهها دیگر هم تدابیری میاندیشیم تا بتوانیم تجربه کاربری اقشار مختلف که در حال بهرهمندی از خدمات فضای مجازی هستند را بهبود ببخشیم.
کار میکنه ؟ من که تست کردم اینترنت ضعیف تر هم شد البته به قول اون دوستمون چه فایده داره وقتی همه بازیا فیلترن !
یکی به این وزیر حالی کنه کل سری بتلفیلد روی اکثر isp ها فیلتره..پینگ پایین تو سرت بخوره فقط رفع فیلترش کن...پینگ پایین نخواستیم
برای شاتل بتل 1 باز میشه بقیه رو تست نکردم بتل 1 هم فیلتره برای شما ؟یکی به این وزیر حالی کنه کل سری بتلفیلد روی اکثر isp ها فیلتره..پینگ پایین تو سرت بخوره فقط رفع فیلترش کن...پینگ پایین نخواستیم