سرویس جدید وزارت ارتباطات جهت کاهش پینگ بازی های آنلاین + تست کاربران بازی سنتر + عناوین بازی ها

ی سریا‌ واقعا متوجه نیستن دارن کجا زندگی میکنن !!! لازمه اوردن سرور در وحله اول کشوندش شرکتایی مثل آمازون و شرکتهایی هستش که کمپانیا ازشون سرویس‌ میگیرن در وحله دوم خود شرکت سازندست که باید حاضر بشه کوچ‌ کنه به‌ اون‌ سرورا که اونم بازار رسمی نیاز داره . تنها راه حلی که اینا میتونن ارائه بدن کاهش دهنده پینگه که اونم فقط و فقط در راستای صیانت کردن هستش . خیلی راحت برای شما یـ بستر جداگونه رو نت ملی محیا میکنن تا فقط و فقط به اون سرورایی که خودشون میخوان وصل بشید اینجوری شما ممکنه به پینگ ۸۰-۹۰ دست پیدا کنی (روی کاغذ) ولی باید بی‌خیال خیلی از بازی ها بشی چون از فردا هزار تا تبصره و قانون بالا سرتون زور میکنن .

در کل هدف کاملا مشخصه نت کم کم داره ملی میشه شما فعلا به نتی دسترسی داری که کلی سایت رو توی Black List‍ش قرار داده این قضیه کم کم قراره تغییر کنه و شما قرارـه به نتی دسترسی پیدا کنی که کامل ملی شده و فقط به یـ سری سایت خارجی دسترسی داری که تو White List بالا دستی ها قرار داره این قضیه برا گیم هم صدق میکنه و مورد کاهش دهنده پینگ دقیقا قرارـه همین کار رو بکنه

آخرین ویرایش:
محض تفنن؟

من دوست دارم محض تفنن هم که شده قاطی این 150 بازی معروف یه سری بازی فایتینگ هم باشه که بالاخره خیالم راحت باشه موقع خریدنشون
این یه مورد متاسفانه شدنی نیست، فقط باید بازیای عتیقه دیسکوردی بازی کنی که از مشکل قطع دسترسی دور باشی :D (گرچه همون ها هم مدتیه داغون شدن)

آخرین ویرایش:
دوستان‌خواهشا انقدر انرژی‌منفی‌ندید . یه نفرم که یه خبر خوب در خصوص‌پینگ‌دنیای‌بازیای‌ انلاین و مشکلی که سالها‌‌ داریم‌باش‌دست‌ و پنجه نرم میکنیم داده چرا همه جبهه گرفتید ؟ از نظر فنی کاملا‌شدنی‌هست امیدوارم خبرهای خوبی‌تو‌راه‌باشه . ارزوم‌همیشه‌این‌بوده‌که‌‌لیگ رو با‌پینگ‌زیر‌ ۸۰‌بازی‌کنم‌امیدوارم به این‌ارزو‌برسم‌. این‌تاپیک عالیه ممنون از کسی‌که این تاپیک رو‌ایجاد‌کرده چون خودمم از چهارشنبه‌که‌‌این‌خبر رو‌تو‌زومیت‌خوندم‌میخواستم‌بیام‌همین‌تاپیک‌رو‌ایجاد کنم . فقط امیدوارم‌ اون لیست ۱۵۰‌بازی که‌گفتن‌حداقل ۵ تا بازی‌پر طرفدار مثل لیگ یا ورلد‌‌ توش‌باشه و‌فقط‌فورتنایت‌نباشه
خیلی از مشکلات کاملا حل شدنی هستند، می دونی که؟ مثلا میتونن با سیاست گذاری درست این حد از تورمو کم کنن یا خودروهارو ایمن کنن یا جلوی اختلاس و فساد سیستماتیکو بگیرن، نمونشم گرجستان ولی و ولی و ولی... اینه که بحث جو منفی دادن نیست عزیز، بحث هزاران وعده ی داده شده و محقق نشدست و این بدبینی اعضا کاملا به جاست و البته که هیچکس بدش نمیاد این یه دونه محقق بشه

آره کاهش پینگ داخلی ! :)) =))
به همین خیال باشید .

و بَ این مَقدار دَلخوش نباشید کَ فقط پینگَ شما را کاهش میدهیم !
اینترنتَ شما را مجانی می کنیم
شما را بَ درجَ بالای گیمری میرسانیم !
هَمَ شما را در بالایَ تاپ تَن سرورها قرار می دهیم

و لاکن باقی چیزها ی شما را هم کاهش میدهیم .
:))

آره کاهش پینگ داخلی ! :)) =))
به همین خیال باشید .

و بَ این مَقدار دَلخوش نباشید کَ فقط پینگَ شما را کاهش میدهیم !
اینترنتَ شما را مجانی می کنیم
شما را بَ درجَ بالای گیمری میرسانیم !
هَمَ شما را در بالایَ تاپ تَن سرورها قرار می دهیم

و لاکن باقی چیزها ی شما را هم کاهش میدهیم .
:))
چرا با صدای خودش خوندم؟ :))

فعلا عزیزان نشستن با AI پورت و سرور ها رو ریدن توشون و هر روز یه بدختی برای وصل شدن به پیام رسان ها داریم... اینا اینترنت کلی قطع نکنن، گیم با پینگ پایین پیشکش!

وزیر ارتباطات در ادامه تصریح کرد: تا چند روز آینده با معرفی سایتی گیمرها می توانند با مراجعه به این سامانه و دانلود ابزارهای معرفی شده بتوانند سرعت بازی های مورد استفاده خود را افزایش دهند.

چشم. همین مونده آت و آشغالای شما رو رو سیستم نصب کنم :))
شما خودتون میدونین ولی من اگه قراره با نصب اینجور چیزا گیم بزنم کلا بیخیال انلاین و مولتی میشم

دوستان‌خواهشا انقدر انرژی‌منفی‌ندید . یه نفرم که یه خبر خوب در خصوص‌پینگ‌دنیای‌بازیای‌ انلاین و مشکلی که سالها‌‌ داریم‌باش‌دست‌ و پنجه نرم میکنیم داده چرا همه جبهه گرفتید ؟ از نظر فنی کاملا‌شدنی‌هست امیدوارم خبرهای خوبی‌تو‌راه‌باشه . ارزوم‌همیشه‌این‌بوده‌که‌‌لیگ رو با‌پینگ‌زیر‌ ۸۰‌بازی‌کنم‌امیدوارم به این‌ارزو‌برسم‌. این‌تاپیک عالیه ممنون از کسی‌که این تاپیک رو‌ایجاد‌کرده چون خودمم از چهارشنبه‌که‌‌این‌خبر رو‌تو‌زومیت‌خوندم‌میخواستم‌بیام‌همین‌تاپیک‌رو‌ایجاد کنم . فقط امیدوارم‌ اون لیست ۱۵۰‌بازی که‌گفتن‌حداقل ۵ تا بازی‌پر طرفدار مثل لیگ یا ورلد‌‌ توش‌باشه و‌فقط‌فورتنایت‌نباشه
ما تلگرام نمیتونیم بریم بعد وارزون با پینگ زیر 80 بزنیم ؟
کدوم انرژی منفی ما وسط هرچی منفی هستیم الان

صرفا جهت اطلاعتون، هنوز خیلی از بازیا سرور خاورمیانه ندارن (تا همین چند سال پیش که اکثرا نداشتن) چون بخاطر تنش های منطقه دردسر داره براشون ممکنه تو یه کشور سرور بزنن اون کشور با یه کشور دیگه تو منطقه مشکل داشته باشه و واسه اینکه شرکت به اونا هم سرویس میده براشون دردسر ساز بشه یه مدت یه سری از بازیا تو کشورای اروپایی که نزدیک خاورمیانه بودن سرور میزدن بفیه هم سروراشون کلا ME east هست خلاصه جریان همون نمایندگی زدن فیسبوک تو ایرانه اینم به هر شرکتی بگن بیاید سرور بزنید شصت نشون میدن بهشون
بعد هم همین الان تو بازیایی که سرور خاورمیانه دارن پینگ بین ۵۰-۸۰ هست همینکه محدودیت هارو رفع کنن کافیه نیازی به سرور نداریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or