سرعت کوچک: همه ستاره های بازیهای ایرانی

دوستان عزیز برای بخش موزیک بازی سرعت کوچک یه موزیسین احتیاج داریم کسی هست که بخواد با این پروژه همکاری کنه موزیکهای بازی هم تو سبک ریس میخوایم باشه اگه کسی رو هم میشناسید که بخواد بصورت رایگان کار کنه خوشحال میشم معرفی کنید چون بازی تجاری نیست و بیشتر جنبه مکاری داره افرادی که این نیت رو دارن بیان جلو ممنون

دوستان عزیز برای بخش موزیک بازی سرعت کوچک یه موزیسین احتیاج داریم کسی هست که بخواد با این پروژه همکاری کنه موزیکهای بازی هم تو سبک ریس میخوایم باشه اگه کسی رو هم میشناسید که بخواد بصورت رایگان کار کنه خوشحال میشم معرفی کنید چون بازی تجاری نیست و بیشتر جنبه مکاری داره افرادی که این نیت رو دارن بیان جلو ممنون
سلام
من میتونم کمک کنم اگه خواتسی نمونه کار هم بدم آدم هم زیاد میتونم معرفی کنم
من تو یه سایت مطرح که اونجا همه آهنگ میسازن عضوم و میتونم بت چند نفر رو معرفی کنم که رایگان کار کنن
خودم هم هستم و رایگان کار می کنم و تا حالا 2 تا آهنگ کوتاه برا یه بازی ساختم اگه خواستی خودم بات همکاری می کنم

سلام
من میتونم کمک کنم اگه خواتسی نمونه کار هم بدم آدم هم زیاد میتونم معرفی کنم
من تو یه سایت مطرح که اونجا همه آهنگ میسازن عضوم و میتونم بت چند نفر رو معرفی کنم که رایگان کار کنن
خودم هم هستم و رایگان کار می کنم و تا حالا 2 تا آهنگ کوتاه برا یه بازی ساختم اگه خواستی خودم بات همکاری می کنم
مهران جان نمونه کارت رو برام ارسال کن ممنون

مهران جان نمونه کارت رو برام ارسال کن ممنون
بفرما
این چهار تا از آهنگ هام
این آهنگ بر روی صحنه تعقیب و گریز یه بازی به اسم بلک گارد هست
Mehran GR-Lets-Go 128
این یه آهنگ دیگه است
Mehran Maker Aramesh
اینم یه آهنگ دیگست که این هم رو بازی بلک گارد قرار گرفته
Trance
اینم آخرین آهنگ که هنوز تکمیل نشده و میکسش ضعیفه
A Man Level 1
پیشنهاد بت میکنم همه رو دانلود کن حجم زیادی ندارن
رو هم 5 مگ هم نمیشن

مهران جان موزیکهای شما بیشتر سبک موزیکهای بازیهای آتاری و سگا رو داشت برای ساخت این پروزه فکر نمیکنم بتونم روی این نوع آهنگها حساب باز کنم اگه میتونید نوع آهنگتون رو به سبک دیگه ای در بیارید یه نمونه ازش رو برام خصوصی کنید ممنون

دو تصویر جدید از بازی
Level-2-Sea.png

Level-2-2.png

خوشم میاد تو شخصیت ها به پپسی من هم رحم نکردین ولی کلّاً راضیم ازتون!فقط یه بازی روون نباشه و حس خشکی تو بازی به آدم دست نده

دیگه از اینا بیشتر نمیشه؟یعنی کلا همه ی شخصیت ها اینن یا بازم میسازین؟
امیدوارم موفق باشید.
نه عزیزم انشالله کلی شخصیت دیگه هم هست که توی بازی میبینیدشون
خوشم میاد تو شخصیت ها به پپسی من هم رحم نکردین ولی کلّاً راضیم ازتون!فقط یه بازی روون نباشه و حس خشکی تو بازی به آدم دست نده
سعیمون اینکه گیم پلی روون و هیجان انگیزی رو برای دوستان آماده کنیم

ای کاش این بازی تاآخر تابستون آماده بشه.:(
آخه تو تابستون زیاد بازی های جالبی تو بازار نیستند:(
تا این لحظه حجم بازی چقدره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or