سرعت لازم برای بازی آنلاین در PS4

• Thread starter Thread starter bewin
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دست رو دلم نزارین که خونه
فیفا پلی3 جیگرم خون میشه با سرعتش
512 نامحدود مخابراتم هستم خیر سرم:d
بهبهان که اینترنت نداره...یه بار اومدم...مغازه حیدر...هزارتا چیز به خودم گفتم با این اینترنتش....پینگش 1800 با لندن....

بچه ها من 256 مخابرات دارم و Cs هم راحت انلاین میزنم میتونم ببرای fifa14 هم استفاده کنم یا بای سرعتمو ارتقا بدم؟

- - -ویرایش - - -

کلا میتونم ps4 آنلاین بزنم؟

بچه ها من 256 مخابرات دارم و Cs هم راحت انلاین میزنم میتونم ببرای fifa14 هم استفاده کنم یا بای سرعتمو ارتقا بدم؟

- - -ویرایش - - -

کلا میتونم ps4 آنلاین بزنم؟
واسه فیفا مشکلی نداری (چه ps4 چه ps3)ولی واسه مثلا بتل 4 شاید جوابگو نباشه،شاید که نه حتما جواب نمیده

آخرین ویرایش:
گشتم پيدا كردم;)
لندن
729661334.png

شما مطمئنی تو ایرانی ؟!!!

:d

گشتم پيدا كردم;)
لندن
729661334.png
میگم کوکا یه نیگا بنداز ببین تو آبادان نمایندگی این شرکت هست؟؟

من دیدم دوستان خیلی گلایه دارن
اما اگه اینو ببینین نظرتون عوض میشه

اینم از شاتل 8 مگ:
3209546268.png
عجب وضعیته جالبی..این همه منم منم داره این بود؟؟؟

من دیدم دوستان خیلی گلایه دارن
اما اگه اینو ببینین نظرتون عوض میشه

اینم از شاتل 8 مگ:
3209546268.png
بفرما شاتلی که حرف اول رو تویه نت میزد وضعیتش رو ببینید .آرین جان داداش من جات بودم همین الان نتو عوض میکردم

- - -ویرایش - - -

میگم کوکا یه نیگا بنداز ببین تو آبادان نمایندگی این شرکت هست؟؟

عجب وضعیته جالبی..این همه منم منم داره این بود؟؟؟

ای بابا رفیق این شرکت هم تازه تاسیسه چهار روز دیگه از شاتلی که آرین داره استفاده میکنه بد تر میشه

بفرما شاتلی که حرف اول رو تویه نت میزد وضعیتش رو ببینید .آرین جان داداش من جات بودم همین الان نتو عوض میکردم

- - -ویرایش - - -

ای بابا رفیق این شرکت هم تازه تاسیسه چهار روز دیگه از شاتلی که آرین داره استفاده میکنه بد تر میشه

آخه من کاره ای نیستم:(( تو خونمون فکر میکنن عجب اینترنت خدایی داریم:((

جالبه برادرم خیلی راحت الان فیفا بازی میکنه (ps3)

نارنجیه ولی از قرمز که سهله از خاکستری هم بد تره

آخرین ویرایش:
سرور های قدرتمند ea اجازه بازی کردن به دیال آپ رو هم میده:d
با این پینگ آره واسه ps3 مشکلی نداری ولی واسه 64 نفره بازی کردن تویه 4 فکر نمی کنم خوب جواب بده.تا لندن بگیر تا دقیقتر بگم

سلام

این قضیه 64 نفر که خیلی بچه ها میگن به نظرم تا حدودی اشتباه هست , توی COD که 90 درصد بچه ها از جمله خودم 4 سال پیش بازی میکردیم لگ داشتنمون به یکی از بچه ها بستگی داشت چون اون هاست میشد و عملا بقیه واسه بازی به اون وصل میشدن , وقتی 12 نفر بودیم مشکلی نبود اما وقتی میشدیم 18 یا بیشتر (توی پارتی تعداد فک کنم خیلی میشد بزاری ) هاست بنده خدا کم میاورد و بازی لگ داشت
اما اینجا توی bf هاست خود ea هست و توانایی بالای سرور , پس شما اگه پینگت با اون سرور خوب باشه فک نکنم دیگه مشکلی بیاد چون بازیکنا به هم ربط ندارن در واقع به سرور ربط داره که در حال حاضر ea هست

این نظر منه

- - -ویرایش - - -

فعالیتهای گروه شرکتهای پتیاک !
شرکت پتیاک سیستم با مشارکت و استفاده از تجربه بیش از یک دهه گروهی از بنیانگذاران سرویس دهی اینترنت و شبکه بخش خصوصی در جمهوری اسلامی ایران با هدف ایجاد “سرویسی همگانی شبکه اینترنت که بتواند در هر نقطه به آسانی و با کمترین هزینه در دسترس تمامی ایرانیان باشد” در سال 1385 تاسیس گردیده است.
احسان حدود ٧سال هست كه داره سرويس ميده! پسر عموم از ٣ سال پيش از اين شركت ميگيره و سرعت سه سال پيشش در مقابله الان عددي نيست!! من خودمم تو اين مدت متوجه شدم روز به روز داره بهتر ميشه، پشتيباتيه قوي هم داره اين پينگم فقط تو امروز اينجوري نبوده من حدود ٢ماه هست هر چند روز يكبار تست ميگيرم و تو همه وقت شرايطش عالي بوده(مدرك هم دارم):d
البته تا اونجايي كه من ميدونم سرويس خوبه بتياك تو مناطقه سمته مركز به بالاي شهر اينجوري هست :) ،تهران رسانه از پتياك هم بهتره!

اريان )اندفعه درست گفتم :d). نته ٨مگ خيلي بيشتر از بايد باشه!!! خيليييييي

- - -ویرایش - - -

آره بابا تو ایرانه نوب گیمرم هستش
اوفف :d تازه نميدونم شيوم چيه :d.
IYKWIM :lol:

- - -ویرایش - - -

شما مطمئنی تو ایرانی ؟!!!

:d
Yes:d

قصد ندارم بزم تو ذوقت (اشتب نوشتم)ولی پتیاک پینگش نابوده با هر جا بجز ایران به مدرکت هم کار ندارم :دی ولی دانلودش عالیه این تستت هم باگه پینگ ۸ با لندن از ایران امکان پذیر نیست به هیچ وجه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or