سرخط خبرها

برای من که تیم شفر و دابل فاین دیگه رسما مرده حساب میشن.
حالا نه اینکه بازیهاشون رو نخرم و یا ایگنورشون کنم اینها فرداش میترکن:D
ولی خب به نظرم دیگه از چشم کمیونیتی افتادن و فقط هنوز گرمن نمیدونن دارن چه غلطی میکنن.

از این آرزوها تا حالا برای هیچ استودیوی نداشتم ولی امیدوارم راه صدساله رو یکشبه برن و تو همین 2026 خبر ورشکستگیشون رو بشنوم.
البته عمرا استودیوهای دیگه این الگوشون بشه ، معلوم الحالها اینها رو هزینه هایی حساب میکنن که باید در راه رسیدن به هدف نهاییشون پرداخت بشه ولی خب تو اون خراب شده همه که مثل خود احمقشون نیستن.
اون هم تو شرایط فعلی صنعت ، حضور ai و... که همینطوری کلی فرصت شغلی رو از ملت گرفته.

کی بشه ببینیم این احمقها رو گونی گونی جمع میکنن و میریزن تو دریا برن پی زندگیشون8->
یک شبه نه. باید یکسال تو گل و لجن دست و پا بزنن. تا بقیه استودیو‌های دنیا بفهمن نباید دنبال روی حماقت‌ها باشن و روش پافشاری کنن.

• Like
Reactions: m.a.t and m.d.makan
برای من که تیم شفر و دابل فاین دیگه رسما مرده حساب میشن.
حالا نه اینکه بازیهاشون رو نخرم و یا ایگنورشون کنم اینها فرداش میترکن:D
ولی خب به نظرم دیگه از چشم کمیونیتی افتادن و فقط هنوز گرمن نمیدونن دارن چه غلطی میکنن.

از این آرزوها تا حالا برای هیچ استودیوی نداشتم ولی امیدوارم راه صدساله رو یکشبه برن و تو همین 2026 خبر ورشکستگیشون یا تغییر رویکردشون رو بشنوم.
البته عمرا استودیوهای دیگه این براشون الگو بشه و ازش درس بگیرن که چطور باید کمیونیتی رو برای خودشون نگه دارن.
اینکه بدون اونها رسما هیچی نیستن و وقتی بازیشون رو برای لذت بردن کمیونیتی نمیسازن کم کم باید به فکر غاز چرونی باشن.

کلا معلوم الحالها اینها رو هزینه هایی حساب میکنن که باید در راه رسیدن به هدف نهاییشون پرداخت بشه ولی خب تو اون خراب شده همه که مثل خود احمقشون نیستن.
اون هم تو شرایط فعلی صنعت ، حضور ai و... که همینطوری کلی فرصت شغلی رو از ملت گرفته.

کی بشه ببینیم این احمقها رو گونی گونی جمع میکنن و میریزن تو دریا برن پی زندگیشون8->
ببین حتی اگه چنین تصمیماتی میگیرن باز اوکیه حالا یه ریسکی هست که میکنن یا کلا انقدر به خودشون اعتماد به نفس دارن که میدونن خود بازی نظر کاربر رو تغییر میده.

یه رویکردی که برای من واقعا عجیبه اینه که میان تو توییتر و اینور اونو با کامیونیتی کل کل و توهین میکنن. فکر کن تو داری یه محصولی رو میفروشی بعد بازاریابت صبح تا شب گند بزنه به هیکل مشتریات! نمونشم مثلا اون کارگردان هنری avowed یا اکانت اینسومنیاک که واسه ملت متای اسپایدرمن ریپلای میکرد یا همین کار دابل فاین که اول گفت کامنتا رو میبندم چون نرمال نیستید بعدشم از سر لجبازی همچین چیزی رو نوشته.

1790076133548.png

اصلا اون ایموجی رو فقط واسه مسخره کردن گذاشته. معمولا اینو میذارن که طرفو فشاری کنن تو بحث :D

کلا لجبازی رو نمیفهمم تو این قضیه اصلا. حتی میتونم قبول کنم اعتراضا رو به یه ورشون بگیرن کار خودشونو کنن منتها چند وقتیه دقیقا از لج کامیونیتی میان یه حرکتی رو میزنن. نمیدونم این مسیر در آینده قراره به کجا ختم شه ولی هرگونه حمایت از استدیوهایی که چنین کاری میکنن خیانت به کل جامعه گیمینگه.

اصلا اون ایموجی رو فقط واسه مسخره کردن گذاشته. معمولا اینو میذارن که طرفو فشاری کنن تو بحث :D

کلا لجبازی رو نمیفهمم تو این قضیه اصلا. حتی میتونم قبول کنم اعتراضا رو به یه ورشون بگیرن کار خودشونو کنن منتها چند وقتیه دقیقا از لج کامیونیتی میان یه حرکتی رو میزنن. نمیدونم این مسیر در آینده قراره به کجا ختم شه ولی هرگونه حمایت از استدیوهایی که چنین کاری میکنن خیانت به کل جامعه گیمینگه.
دقیقا اینجارو عالی گفتی.
اصلا کسی نمیتونه بگه تو چرا بازیت اینه داستانت اینه کرکترت اینه. بازی خودشونه هرجور دلش میخواد میتونه بازیشو بسازه.
مخاطب نهایت مقابله ای که بکنه بازیو نخره. ولی اینکه اکثرشون یه گماشته PR تو شبکه های اجتماعی دارن که میاد با ایموجی و گیف بقیه را به سخره میگیرن که دقیقا بگن نظر شماها به یه ورمونه این دیگه واقعا خیلی مضحکه. ضمنا با این حرکت اریکا که زدن به حد نصاب ESG رسیدن و قطعا سرمایه کلفتی بهشون تزریق میشه که $600K چیزی نیست در برابرش

• Like
Reactions: He!n3ger
1790087517057.png

امسال سالگرد 137 سالگی اگه نگیم اصیل ترین، یکی از اصیل ترین کمپانی های این صنعت، نینتندوئه که توسط یامائوچی کبیر تو 23 سپتامبر 1889 تاسیس شد و طی سال ها تو انواع و اقسام صنایع سرگرمی و اسباب بازی فعالیت داشت تا اواخر دهه هفتاد میلادی که تصمیم گرفت به صورت جدی وارد صنعت ویدیو گیم بشه و مابقی اش تاریخیه که ما توش زندگی می کنیم.

Takashi Iizuka رهبر تیم سونیک و از پیشکسوتان سگا گفته که مدیران ارشد این شرکت قصد داشتند سونیک را برای همیشه کنار بگذارند. اما موفقیت بزرگ فیلم لایو اکشن این فرنچایز، نظر آنها را تغییر داد.

sonic.jpg

ببین حتی اگه چنین تصمیماتی میگیرن باز اوکیه حالا یه ریسکی هست که میکنن یا کلا انقدر به خودشون اعتماد به نفس دارن که میدونن خود بازی نظر کاربر رو تغییر میده.

یه رویکردی که برای من واقعا عجیبه اینه که میان تو توییتر و اینور اونو با کامیونیتی کل کل و توهین میکنن. فکر کن تو داری یه محصولی رو میفروشی بعد بازاریابت صبح تا شب گند بزنه به هیکل مشتریات! نمونشم مثلا اون کارگردان هنری avowed یا اکانت اینسومنیاک که واسه ملت متای اسپایدرمن ریپلای میکرد یا همین کار دابل فاین که اول گفت کامنتا رو میبندم چون نرمال نیستید بعدشم از سر لجبازی همچین چیزی رو نوشته.

View attachment 423099

من کلا در این چند وقت اخیر که کلا وضعیت ویدئو گیم رو میبینم، در کمال مسرت و در عین حال ناراحتی میفهمم مدیریت حسین قلی خانی فقط مختص ایران نیست. و چه بسا اونا از ما ید طولاتری دارن، و اسم ماست که بد در رفته. هیچ گونه عقلانیتی در روند کاری این استدیوها و ناشرها و کمپانی های بزرگی مثل سونی و مایکروسافت نیست. کارهایی میکنن که واقعا در مخیله آدم نمیگنجه.

در خصوص همین کامیونتی منیجرها هم به نظرم خیلی درست گفتی. یه دلیلی که ملت این همه شمشیرو برای این از رو بستن همین رو مخ رفتن هاست! یارو عین یوزرهای بازیسنتر تو 15 سال پیش میشینه با ملت کل کل میکنه، و دیگه نمیگه تو که آشغال ساختی، خیلی باید مواظب باشی چون الان اینا مترصد یه فرصتن تا خشتکتو بکشن رو سرت! چرا بهانه میدی دست همه؟ اونم تو شرایطی که مثلا ملت از خود سونی انقدر ناراضی ان و من میدیدم زیر تریلرهای معرفی KH4 معرفی بازی رو ربط میدادن به اینکه چطور اولین بار در کودکی دیسک KH1 رو خریدن ولی الان سونی دیسک رو حذف کرده و در نتیجه فلان فلان سونی!

همین ازگل های دابل فاین، وضعشون طوریه که یه نفر تو استدیو دو لیوان آب بیشتر از نرم بخوره ورشکست شدن رفته. و باید سعی کنن تا جای ممکن بازی بعدیشون بفروشه و بمالن واسه مشتری، اما عوض این کارها رو آوردن به کل کل! پر واضحه بازیشونم یه آشغال تازه عین Keeper خواهد بود، حتا شاید بدتر، چون باز اونجا دستکم نگرانی مالی نداشتن آشغال پالیش دادن بیرون، الان که باید با گدا بازی زنده بمونن این مساله رو کیفیت بازی هم تاثیر میزاره، دیگه نه وقت پالیش دارن و نه پولشو، با این تفاسیر چرا ملت باید بازیشون رو بخرن؟ ضمن اینکه برعکس صبر میکنن تا بازی یه ایراد داشته باشه و بعد ببندن به خیک همین خانوم (که حالا من انصافا هیچ مشکلی باهاش ندارم و پرفورمنسشم تو یوته عالی بود) و کلا گنگ بنگشون کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or