سرخط خبرها

تیم شیفر همونیه که قبلا از آنیتا سارکیسیان بابت بهبود داستان بازی‌هاش قدردانی کرده بود. نمی‌دونم چه انتظار دیگه‌ای میشد از این بشر داشت. قدرت جریان ووک رو می‌رسونه که Double Fine می‌تونه همچنان بالای نیم میلیون دلار اون هم تنها ظرف چند هفته سرمایه از گیمر جماعت جمع کنه.

HK4_-LmWwAAcYWR.jpg

پ.ن: هر چقدر با شخصیت activist اون معلوم الحال مشکل داشته باشم، اما نمی‌تونم از بازی خوبش در Ghost of Yotei چشم‌پوشی کنم. به‌نظرم اگه سروصدای زیادی برای جذبش راه نمی‌انداختند، حضورش به خودی خود روی بازی‌شون تاثیر منفی نمی‌ذاشت.

اون کارمندی که مسئول بوده یا همچین پیشنهادی رو داده رو باید اخراج کنن.
رسما مومنتوم تامین بودجه استودیو رو نابود کرده.
Lol چطور تصور کردی این تفکرات کار مثلا یک نفره؟؟ از صدر تا ذیل این استودیو های کوچیک که شام و نهارو قهوه شون را هرروز باهم میخورن تفکراتشون عین هم دیگس

• Like
Reactions: arash1996
تیم شیفر همونیه که قبلا از آنیتا سارکیسیان بابت بهبود داستان بازی‌هاش قدردانی کرده بود. نمی‌دونم چه انتظار دیگه‌ای میشد از این بشر داشت. قدرت جریان ووک رو می‌رسونه که Double Fine می‌تونه همچنان بالای نیم میلیون دلار اون هم تنها ظرف چند هفته سرمایه از گیمر جماعت جمع کنه.

View attachment 422928

پ.ن: هر چقدر با شخصیت activist اون معلوم الحال مشکل داشته باشم، اما نمی‌تونم از بازی خوبش در Ghost of Yotei چشم‌پوشی کنم. به‌نظرم اگه سروصدای زیادی برای جذبش راه نمی‌انداختند، حضورش به خودی خود روی بازی‌شون تاثیر منفی نمی‌ذاشت.
Double fine هرچند سالهاست نابود شده ولی بهرحال شناخته شدس جمع کردن نیم میلیون دلار زیادم عجیب نبود براش منتها اینا کلا پول به باد میدن. اوردن و هزینه کردن برای همچین کسی برای یه بازی ایندی با این بودجه واقعا مسخرس
صرفا اوردن که سر زبون بیوفتن من کلا به این جریانا اهمیت نمیدم هرچی میسازن مخاطب بهرحال انتخاب میکنه که خوشش بیاد یا نه من خوشم نمیاد زیاد. تا یه جایی سعی میکنم تحمل کنم و اهمیت ندم ولی زیاد تو چشمم بکنن و نتونم یا کلا سمت بازی نمیرم یا زود دراپش میکنم همون یوتی هم به سختی تموم کردم و چندین بار میخواستم دراپ کنم درحالی که نسخه قبلیو پلات کردم و لذت بردم. از نظر شما شاید خوب بوده، من از اینکه هرچی کاراکتر زنه شبیه میمون شده خسته شدم.
از وقتی tomb raider legacy of atlantis معرفی شد قشنگ به چشمم اومد که یه زمانی کاراکترای زن چه شکلی بودن. مقایسه کنید با این و کاراکترای تو ولورین و اینترگلکتیک و... من هنوز هروقت اون پروتاگونیست اینترگلکتیک رو میبینم همش یاد سم فیشر تو double agent میوفتم :-s

یه درصد فکر کنید تیم شفر اصلا بدونه اریکا ایشی کیه.
اون کارمندی که مسئول بوده یا همچین پیشنهادی رو داده رو باید اخراج کنن.

اگه فرض بگیریم که Tim Schafer این بانوی زیبارو و با وجنات رو واقعاً نمی‌شناخته، تنها کار عاقلانه‌ای که باید می‌کرد، گوگل کردن اسم Erika Ishii در اولین فرصت بود؛ مطمئنم با دیدن همون 3-4 تا عکس پیش‌فرض، بزرگوار چنان جیغی می‌کشید که اطرافیانش هم زَهره تَرک می‌شدن!!

پ.ن: اونی که پیشنهاد همکاری با Ishii رو برای اولین‌بار تو استودیو مطرح کرد، قطعاً با شخصِ تیم شیفر دشمنی داشته :D

• Smile
Reactions: m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or