یک شبه نه. باید یکسال تو گل و لجن دست و پا بزنن. تا بقیه استودیوهای دنیا بفهمن نباید دنبال روی حماقتها باشن و روش پافشاری کنن.برای من که تیم شفر و دابل فاین دیگه رسما مرده حساب میشن.
حالا نه اینکه بازیهاشون رو نخرم و یا ایگنورشون کنم اینها فرداش میترکن
ولی خب به نظرم دیگه از چشم کمیونیتی افتادن و فقط هنوز گرمن نمیدونن دارن چه غلطی میکنن.
از این آرزوها تا حالا برای هیچ استودیوی نداشتم ولی امیدوارم راه صدساله رو یکشبه برن و تو همین 2026 خبر ورشکستگیشون رو بشنوم.
البته عمرا استودیوهای دیگه این الگوشون بشه ، معلوم الحالها اینها رو هزینه هایی حساب میکنن که باید در راه رسیدن به هدف نهاییشون پرداخت بشه ولی خب تو اون خراب شده همه که مثل خود احمقشون نیستن.
اون هم تو شرایط فعلی صنعت ، حضور ai و... که همینطوری کلی فرصت شغلی رو از ملت گرفته.
کی بشه ببینیم این احمقها رو گونی گونی جمع میکنن و میریزن تو دریا برن پی زندگیشون![]()
ببین حتی اگه چنین تصمیماتی میگیرن باز اوکیه حالا یه ریسکی هست که میکنن یا کلا انقدر به خودشون اعتماد به نفس دارن که میدونن خود بازی نظر کاربر رو تغییر میده.برای من که تیم شفر و دابل فاین دیگه رسما مرده حساب میشن.
حالا نه اینکه بازیهاشون رو نخرم و یا ایگنورشون کنم اینها فرداش میترکن
ولی خب به نظرم دیگه از چشم کمیونیتی افتادن و فقط هنوز گرمن نمیدونن دارن چه غلطی میکنن.
از این آرزوها تا حالا برای هیچ استودیوی نداشتم ولی امیدوارم راه صدساله رو یکشبه برن و تو همین 2026 خبر ورشکستگیشون یا تغییر رویکردشون رو بشنوم.
البته عمرا استودیوهای دیگه این براشون الگو بشه و ازش درس بگیرن که چطور باید کمیونیتی رو برای خودشون نگه دارن.
اینکه بدون اونها رسما هیچی نیستن و وقتی بازیشون رو برای لذت بردن کمیونیتی نمیسازن کم کم باید به فکر غاز چرونی باشن.
کلا معلوم الحالها اینها رو هزینه هایی حساب میکنن که باید در راه رسیدن به هدف نهاییشون پرداخت بشه ولی خب تو اون خراب شده همه که مثل خود احمقشون نیستن.
اون هم تو شرایط فعلی صنعت ، حضور ai و... که همینطوری کلی فرصت شغلی رو از ملت گرفته.
کی بشه ببینیم این احمقها رو گونی گونی جمع میکنن و میریزن تو دریا برن پی زندگیشون![]()
دقیقا اینجارو عالی گفتی.اصلا اون ایموجی رو فقط واسه مسخره کردن گذاشته. معمولا اینو میذارن که طرفو فشاری کنن تو بحث
کلا لجبازی رو نمیفهمم تو این قضیه اصلا. حتی میتونم قبول کنم اعتراضا رو به یه ورشون بگیرن کار خودشونو کنن منتها چند وقتیه دقیقا از لج کامیونیتی میان یه حرکتی رو میزنن. نمیدونم این مسیر در آینده قراره به کجا ختم شه ولی هرگونه حمایت از استدیوهایی که چنین کاری میکنن خیانت به کل جامعه گیمینگه.
ببین حتی اگه چنین تصمیماتی میگیرن باز اوکیه حالا یه ریسکی هست که میکنن یا کلا انقدر به خودشون اعتماد به نفس دارن که میدونن خود بازی نظر کاربر رو تغییر میده.
یه رویکردی که برای من واقعا عجیبه اینه که میان تو توییتر و اینور اونو با کامیونیتی کل کل و توهین میکنن. فکر کن تو داری یه محصولی رو میفروشی بعد بازاریابت صبح تا شب گند بزنه به هیکل مشتریات! نمونشم مثلا اون کارگردان هنری avowed یا اکانت اینسومنیاک که واسه ملت متای اسپایدرمن ریپلای میکرد یا همین کار دابل فاین که اول گفت کامنتا رو میبندم چون نرمال نیستید بعدشم از سر لجبازی همچین چیزی رو نوشته.
View attachment 423099
اصلا اون ایموجی رو فقط واسه مسخره کردن گذاشته. معمولا اینو میذارن که طرفو فشاری کنن تو بحث
کلا لجبازی رو نمیفهمم تو این قضیه اصلا. حتی میتونم قبول کنم اعتراضا رو به یه ورشون بگیرن کار خودشونو کنن منتها چند وقتیه دقیقا از لج کامیونیتی میان یه حرکتی رو میزنن. نمیدونم این مسیر در آینده قراره به کجا ختم شه ولی هرگونه حمایت از استدیوهایی که چنین کاری میکنن خیانت به کل جامعه گیمینگه.