Last edited by a moderator:
منم پرهام میریزه هروقت فروشش رو میبینم، تو همین دوره اف 4 10 ساله رو پی اس احتمالا چند میلیون اضافه فروختههر موقع این عکسو میبینم فقط یه چیز پشمامو میریزونه اونم فروش استارفیلد رو پی استیشنه. نمیدونم تا حالا به عمق فاجعه پی بردید یا نه. نیو آی پی و پروژه اصلی و چند ساله بتسدا روی پرفروش ترین کنسول فقط 200 هزار تا فروخته. آشغال ترین بازیا هم فروششون از این بهتره. بتسدا اگه زیرمجموعه مایکرو نشده بود قطعا استارفیلد آخرین پروژه تاد هاوارد یا حتی خود بتسدا بود.
نکته بامزه و در عین حال عجیب ماجرا اونجایی بود که در طول پرونده قضایی بین FTC و مایکروسافت سر تصاحب اکتیویژن- بیلیزارد، به نقل از Phil Spencer معلوم شد که سونی در به در دنبالِ انحصاری کردن Starfield بوده و بیشتر از Ghostwire: Tokyo و Deathloop، تلاش میکرده که با پرداخت مبلغ قابل توجهی، Bethesda رو راضی کنه که Starfield روی پلتفرم Xbox منتشر نشههر موقع این عکسو میبینم فقط یه چیز پشمامو میریزونه اونم فروش استارفیلد رو پی استیشنه. نمیدونم تا حالا به عمق فاجعه پی بردید یا نه. نیو آی پی و پروژه اصلی و چند ساله بتسدا روی پرفروش ترین کنسول فقط 200 هزار تا فروخته. آشغال ترین بازیا هم فروششون از این بهتره. بتسدا اگه زیرمجموعه مایکرو نشده بود قطعا استارفیلد آخرین پروژه تاد هاوارد یا حتی خود بتسدا بود.
اگه انحصاری پلی استیشن میشد فکر نمیکنم قطعا فروش خیلی متفاوتی میکرد.نکته بامزه و در عین حال عجیب ماجرا اونجایی بود که در طول پرونده قضایی بین FTC و مایکروسافت سر تصاحب اکتیویژن- بیلیزارد، به نقل از Phil Spencer معلوم شد که سونی در به در دنبالِ انحصاری کردن Starfield بوده و بیشتر از Ghostwire: Tokyo و Deathloop، تلاش میکرده که با پرداخت مبلغ قابل توجهی، Bethesda رو راضی کنه که Starfield روی پلتفرم Xbox منتشر نشه
خیلی کنجکاوم بدونم اگر به هر شکلی سونی از پسِ این کار برمیاومد، وضعیت فروش Starfield روی PS5 چطور میشد! شخصاً معتقدم که فروش بسیار بالایی میکرد؛ چون قبل از انتشار، برای فنهای Bethesda (ازجمله خودم)، استارفیلد یه هندونه در بسته بود و هرکسی که فنِ TES و Fallout بود، آیپیِ جدید بتزدا رو چشمبسته میخرید. حتی معتقدم اگه Starfield به صورت day one روی Game Pass قرار نمیگرفت، فروش کلیاش خیلیخیلی بالاتر از این میشد.
خیلی بعید میدونم که در صورتِ انحصاری شدن رو PS، سونی جلوی انتشار همزمانش روی PC رو میگرفت؛ چه بسا اصلا خودِ Bethesda هم زیر بار نمیرفت. (بحث همون فنبیس اصلیِ بتزدا که خودت گفتی)اگه انحصاری پلی استیشن میشد فکر نمیکنم قطعا فروش خیلی متفاوتی میکرد.
آمار رسمی که از فروش بازی نداریم ولی چون سونی قطعا نمیزاشت که برای PC منتشر بشه ، طبق روال و یکسال بعدش براش منتشر میشد.
به نظرم این شاید جبران رایگان بازی کردن روی گیم پس رو میکرد.
جدای از این چون فن بیس اصلی بازیهای بتسدا روی پی سیه ، این تاخیر یکساله باعث میشد دست بازی برای پلیرها رو بشه که اونی که باید باشه نیست و کلی هم ضرر به جا میزاشت.
درسته اگه روی گیم پس نبود این بازی حداقل روی خود ایکس باکس خیلی بیشتر فروش میکرد.
ولی یادمون نره همین ایشون کلی کاربر برای گیم پس آورد و یه محصول استراتژیک برای مایکروسافت بود.
با اون مارکتینگ خفنی هم که تو سال آخر براش راه انداختن و هایپ داشت از همه جامون میزد بیرون
فکر نکنم برای مایکرو دوره بدی تو جذب کاربر گیم پس بوده باشه.
هر وقت یاد استارفیلد می افتم افسرده میشم، چقدر بهش امید داشتم به عنوان یک شیفته ی فضا در منتهی علیه نشیمنگاهم جشن برپا بود وقتی این بازی معرفی و نمایش داده شد، اصلا رو ابرا بودم گرونترین نسخه اش هم رو استیم پیش خرید کردم ( خریت محضمنم پرهام میریزه هروقت فروشش رو میبینم، تو همین دوره اف 4 10 ساله رو پی اس احتمالا چند میلیون اضافه فروختهولی به نظرم دلایلی چون انحصاری شدن و 2 سال دیر اومدن و از همه مهم تر از اول شکست خوردن بازی اینطوری نابود کرد فروشش رو روی پی اس، وگرنه اگر از اول مولتی بود اون فروش اولیه طبیعی حداقل چند میلیون رو پی اس 5 به نظرم رو شاخش بود... کافیه فروش روز اول و دوره اول رو استیم رو ببینی... دیگه وقتی یکی مثل من هنوز رو پی اس 5 نخریدتش تا تهش برو
خیلی از فن بیس اصلی مثل من بازی رو روی اکس باکس یا پی سی الردی خریدن یا پلی کردن رو گیم پس...
در هر صورت ولی مطمئنم تس 6 و اف 5 رو در هر حال خود تاد میساخت و میسازه![]()
یادمه همون موقع که Team Bondi تعطیل شد، ماجرای عنوان کنسل شده WotO مطرح بود و حتی چندتا عکس و footage ناقص و در حال توسعه از گیمپلی و محیطهای بازی اومد بیرون.قرار بوده یک دنباله معنوی و الهام گرفته از LA Noire ساخته بشه با عنوان Whore of the Orient که کنسل شده است. این موضوع را یکی از نویسندگان این پروژه به نام Daniel McMahon افشا کرده.
یک عنوان جنجالی که در شرکت تولیدی فیلم های Mad Max در حال ساخت بوده و تیم سابق Team Bondi روی آن کار میکرده است. از جمله نویسنده و کارگردان LA Noire یعنی Brendan McNamara.
Whore of the Orient قرار بود یک عنوان تاریخی جنایی دیگر باشد. اما این بار در شانگهای دهه 30 میلادی. McMahon میگوید قرار بود بازی فشرده تر از LA Noire باشد و به جای ابعاد و وسعت، بر جزئیات بیشتر تمرکز کند. برای مقایسه از مثال Assassin's Creed 4: Black Flag و Assassin's Creed Unity استفاده میکند که از وسعت دریاهای باز به پاریس پرجمعیت پرداخت.
View attachment 413860
New Details Revealed on Whore of the Orient, LA Noire's Canceled Spiritual Successor
سمت ما میگن عاشق کورههر وقت یاد استارفیلد می افتم افسرده میشم، چقدر بهش امید داشتم به عنوان یک شیفته ی فضا در منتهی علیه نشیمنگاهم جشن برپا بود وقتی این بازی معرفی و نمایش داده شد، اصلا رو ابرا بودم گرونترین نسخه اش هم رو استیم پیش خرید کردم ( خریت محض) ولی خوب عاشق خَره از قدیم گفتن
دیگه باقیش هم گفتم نداره همه می دونیم چی شد، با این وضعیت همون 200 هزارتا هم عجیبه که فروش کرده روی ps5
چقدر حیف و چه پتانسیلی که هدر رفت
تاثیر افت فروشش به خاطر تاخیر میتونه به خاطر این باشه که ملت دیدن چیز دندون گیری نیست بیخیالش شدن وگرنه اکثر بازیای اون لیست با تاخیر چند ساله اومدن و فروش خوبی داشتن.منم پرهام میریزه هروقت فروشش رو میبینم، تو همین دوره اف 4 10 ساله رو پی اس احتمالا چند میلیون اضافه فروختهولی به نظرم دلایلی چون انحصاری شدن و 2 سال دیر اومدن و از همه مهم تر از اول شکست خوردن بازی اینطوری نابود کرد فروشش رو روی پی اس، وگرنه اگر از اول مولتی بود اون فروش اولیه طبیعی حداقل چند میلیون رو پی اس 5 به نظرم رو شاخش بود... کافیه فروش روز اول و دوره اول رو استیم رو ببینی... دیگه وقتی یکی مثل من هنوز رو پی اس 5 نخریدتش تا تهش برو
خیلی از فن بیس اصلی مثل من بازی رو روی اکس باکس یا پی سی الردی خریدن یا پلی کردن رو گیم پس...
در هر صورت ولی مطمئنم تس 6 و اف 5 رو در هر حال خود تاد میساخت و میسازه![]()
چندان هندونه در بسته هم نبود به نظرم. از همون نمایش اولش مشخص بود بازی خوبی درنیومده و مشکلات زیادی داره. هرچقدرم نمایشای بیشتری میدادن اوضاع خرابتر میشد. منتها جو اون موقع یه جوری شده بود کسی جرات نداشت بگه خوب نیست. چون هم سابقه بتسدا جلو چشم همه بود، هم مایکرو خریده بودتشون و انحصاری شده بود حساسیت روی انتقاد روش بیشتر شده بود.خیلی کنجکاوم بدونم اگر به هر شکلی سونی از پسِ این کار برمیاومد، وضعیت فروش Starfield روی PS5 چطور میشد! شخصاً معتقدم که فروش بسیار بالایی میکرد؛ چون قبل از انتشار، برای فنهای Bethesda (ازجمله خودم)، استارفیلد یه هندونه در بسته بود و هرکسی که فنِ TES و Fallout بود، آیپیِ جدید بتزدا رو چشمبسته میخرید. حتی معتقدم اگه Starfield به صورت day one روی Game Pass قرار نمیگرفت، فروش کلیاش خیلیخیلی بالاتر از این میشد.
یعنی بعد از اون یکسالی که تاخیر زدن و اون نمایش گیم پلی آخری که گانپلی و ویژگیهای دیگه رو نشون دادن که پشمهامون ریخته بود و... میخوای بگی مشخص بود که بازی خوبی در نیومده؟چندان هندونه در بسته هم نبود به نظرم. از همون نمایش اولش مشخص بود بازی خوبی درنیومده و مشکلات زیادی داره. هرچقدرم نمایشای بیشتری میدادن اوضاع خرابتر میشد. منتها جو اون موقع یه جوری شده بود کسی جرات نداشت بگه خوب نیست. چون هم سابقه بتسدا جلو چشم همه بود، هم مایکرو خریده بودتشون و انحصاری شده بود حساسیت روی انتقاد روش بیشتر شده بود.
باز هم اون موقع کمتر کسی احتمال میداد که بازیِ نهایی به اندازه چیزی که زمانِ لانچ دیدیم، ایراد و ضعف داشته باشه!چندان هندونه در بسته هم نبود به نظرم. از همون نمایش اولش مشخص بود بازی خوبی درنیومده و مشکلات زیادی داره. هرچقدرم نمایشای بیشتری میدادن اوضاع خرابتر میشد. منتها جو اون موقع یه جوری شده بود کسی جرات نداشت بگه خوب نیست. چون هم سابقه بتسدا جلو چشم همه بود، هم مایکرو خریده بودتشون و انحصاری شده بود حساسیت روی انتقاد روش بیشتر شده بود.