سرخط خبرها

گزارش ها حاکی از آن است که نینتندو قصد دارد نسخه OLED کنسول سوییچ 2 را عرضه کند. اما نگران هزینه تمام شده و قیمتی است که باید برای آن در نظر بگیرد.
دلیل آنکه این کنسول بدون صفحه OLED منتشر شد، در اصل هزینه تمام شده پایین ترِ آن بود. ضمن اینکه با افزایش قیمت نیمه رساناها و چیپ ست ها، همین نسخه معمولی کنسول هم شامل 50 دلار افزایش قیمت شده است.

oled.jpeg
Following talk of smaller revisions, new rumours suggest Nintendo could be looking into upgrading the Switch 2 with an OLED screen

گزارش ها حاکی از آن است که نینتندو قصد دارد نسخه OLED کنسول سوییچ 2 را عرضه کند. اما نگران هزینه تمام شده و قیمتی است که باید برای آن در نظر بگیرد.
دلیل آنکه این کنسول بدون صفحه OLED منتشر شد، در اصل هزینه تمام شده پایین ترِ آن بود. ضمن اینکه با افزایش قیمت نیمه رساناها و چیپ ست ها، همین نسخه معمولی کنسول هم شامل 50 دلار افزایش قیمت شده است.

View attachment 413654
Following talk of smaller revisions, new rumours suggest Nintendo could be looking into upgrading the Switch 2 with an OLED screen
خیلی انتظار کشیدم سوییچ ۲ بیاد و بگیرم. اونقدر سخت‌افزارش ضعیف هست و ضعف‌های مختلف مثل باتری و ..‌ داره خورد تو ذوقم. امیدوارم زودتر این کنسول بمیره برن‌ سراغ نسل بعدیش، بلکه اون قوی‌تر باشه.

من ولی فقط منتظرم سوییچ 2 هک بشه که بگیرم، خیلی دوست دارم بازی های نینتندو رو هم بخرم ولی واقعا با این وضعیت خیلی سخت میشه رو پلی استیشن و نینتندو همزمان،

یعنی فقط منتظرم بگیرم، که برم غرق بازی های نینتندو در 20 سال اخیر بشم، تمام سوپرماریو ها لویجی ها (چقدر من ایشون رو دوست دارم، منشن 1 رو فکر کنم ان سال پیش با شبیه ساز بازی کردم رو پی سی، از همون سال هایی که تازه اومده بود عاشق ستینگش بودم) زلدا ها دانکی کونگ ها... متروید درد...

یعنی هروقت بگیرم، شخم میزنم این بازی هارو و تهشون رو در میارم... قشنگ خودم رو از نظر نینتندو اپدیت میکنم... رو کنسول دوستم یکمی بعضی هاشون رو بازی کردم ولی اصلا کافی نیست و باید شخم بزنم، فقطم برای انحصاری چون تردپارتی هارو رو پلی استیشن میرم هندهلدشم بیاد که چه بهتر... بلاخره ویتا رو بازنشست میکنم با هندهلد جدید پلی استیشن و سوییچ 2... (شایدم بعد اینا ویتا رو هک کنم برای شبیه ساز میکرو سگا، ان ای اس و جنسیس خیلی حال میده با ویتا، پی اس وانم رو ویتا خیلی جوابه الان توی استوری و رزیدنت ایول ها نوکلییر استرایک و یک سری بازی این تیپی که در دسترس هستند روش رو دارم که هر کدوم رو فکر کنم +10 بار فقط رو ویتا تو 10 15 سال اخیر تموم کردم، امروزه این بازی ها مینی گیم هستند عملا و میشه خیلی راحت تمومشون کرد البته اگر دوران خودش بازی کرده باشی وگرنه که اصلا قابل بازی هم ممکنه نباشند برای گیمری که تجربه زمان خودشون رو نداره)

حالا اینا تازه شد بازی های قبلی نینتندو، فقط تصور کنید با این سخت افزار به نسبت مناسب چه شاهکار هایی خلق کنند اولیشم که فکر کنم امسال میاد همین زلدا OoT ریمیک، البته بازی های پارسالشم هست دانکی کنگ و ماریو ورد اینا...

این Nuclear Strike چه شاهکاری بود زمان خودش رو پی اس وان، یک نسخه اربن هم داشت رو سگا میزدم، وای چقدر من این بازی هارو دوست داشتم و زمان خودشون خارق العاده بودن... هنوزم تو پلی لیستم هستند کنار شاهکار دیگه اون دوران...

خیلی انتظار کشیدم سوییچ ۲ بیاد و بگیرم. اونقدر سخت‌افزارش ضعیف هست و ضعف‌های مختلف مثل باتری و ..‌ داره خورد تو ذوقم. امیدوارم زودتر این کنسول بمیره برن‌ سراغ نسل بعدیش، بلکه اون قوی‌تر باشه.
سوییچ 2 همین الانم قوی ترین کنسول هندهلد بازار به نسبت قیمتش هست. پرفرمنسش از خیلی جهات از Series S هم بالاتره، چه برسه به بقیه هندهلدها مثل استیم دک که اصلا توان رقابت باهاش رو ندارن. آخرین تحلیل DF هم ازش این بود که برخلاف سوییچ 1 بشدت فیوچر پروف هستش و خیلی بیشتر میتونه پا به پای بقیه کنسول ها و حتی نسل بعد بیاد بالا. نمیدونم انتظارتون از یه کنسول هندهلد چیه دیگه:دی اینم مثل سوییچ 1 بالای 6-7 سال توی بازار خواهد بود و خبری از کنسول نسل بعدیش حالا حالاها نیست:دی اونم با فروش وحشتناکی که داره و همه رکوردها هم شکونده تا همینجا!

giphy.gif

صرف بک لاگی که میتونم رو سوییچ 2 با کیفیت بهتر بازی کنم به نظرم بهترین هندهلد بازاره با توجه به قیمتش
بماند که نینتندو کلا کنسول هاش فان و خاص اند

الان بدبختی اینه برخلاف نسل قبل، نینتندو بعیده بتونه سایز نود تراشه رو بیاره پایین بدون افزایش قیمت که کیفیت باتری بهبود پیدا کنه. این کار رو خیلی سوسکی با سوییچ 1 کرد که نتیجه شگرفی داشت واقعا رو تجربه هندهلد.

من خودم از منتقدین جدی باطری سوییچ بودم ولی یکم که بیشتر بهش فکر کردم دیدم شارژ دهی دو سه ساعت واسه هندهلد نه تنها بد نیست حتی خوبم هست. این کنسولا به خاطر ماهیتشون و اینکه روز به روز دارن سنگین تر هم میشن بهتره همون بیشتر از یکی دو ساعت مداوم ادمو تو اون پوزیشن نگه ندارن از جهت آرتروز گردن و مچ دست. کلا زیاد دیوایس های سالمی نیستن بهتره با دقت بیشتری ازشون استفاده کرد :D

View attachment 413654
خیلی عجیبه نینتندو به فکر جیب مردم باشه

نمیدونم دنبال چی هستی ولی از نظر ارزش خرید هیچ هندهلدی به پای سویچ نمیرسه و انحصاریاشم کل مایکرو و سونیو میشوره میذاره کنار سویچ ۱ بهترین کنسولی بود که تو عمرم داشتم. سویچ ۲ جیلبریک نشدنشو فاکتور بگیریم یکی از دسترس ترین و بهترین هندهلدا هست نسبت به قیمتش ولی خب منم حاضر نیستم بخرمش به همون دلیل جیلبریک نشدنش

پس چرا ادامش میدن؟
غیر از این کل استراتژی صنعت گیمشون شکست خورده ، گیم پس هم جزوشه.
قرار بود امسال نزدیک به 80 میلیون کاربر برسه که نصفش رو هم پر نکردن(حدود 30 میلیونه فعلا)

این که هی داره میگه Reset میکنم ، آب و برق مجانی میکنم و... برای همینه دیگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or