K I 1 1 E R ناظم انجمن Sep 3, 2016 #1 در این تاپیک سر خط خبرها به صورت کوتاه قرار داده میشه. (لطفا حداقل امکان یک توضیح اجمالی براش بنویسید) قرار دادن منبع خبر الزامی است. Last edited by a moderator: Feb 22, 2024 Reactions: MoonD, RoadRash, sony_boy و 134 کاربر دیگر
در این تاپیک سر خط خبرها به صورت کوتاه قرار داده میشه. (لطفا حداقل امکان یک توضیح اجمالی براش بنویسید) قرار دادن منبع خبر الزامی است.
SNIPER II کاربر سایت یکشنبه at 10:09 PM #11,746 از انریل انجین ۶ رونمایی شد و همزمان اعلام شد Rocket League قراره بهره ببره ازش و باهاش اپگرید بشه View attachment 1000909407.mp4 Reactions: m.a.t, MrElectricWizard, ps3_360_wii و 4 کاربر دیگر
از انریل انجین ۶ رونمایی شد و همزمان اعلام شد Rocket League قراره بهره ببره ازش و باهاش اپگرید بشه View attachment 1000909407.mp4
Ali.jangi کاربر سایت سه شنبه at 5:57 PM #11,747 بازی بعدی مدیا ملکول المان های جهان باز داره. Media Molecule’s Next Game Reportedly Has “Open-World Content,” Per Designer’s Portfolio Reactions: MehradCreed, m.a.t, MrElectricWizard و 5 کاربر دیگر
بازی بعدی مدیا ملکول المان های جهان باز داره. Media Molecule’s Next Game Reportedly Has “Open-World Content,” Per Designer’s Portfolio
ehsan M کاربر سایت سه شنبه at 6:22 PM #11,748 نوشته شده توسط Ali.jangi: بازی بعدی مدیا ملکول المان های جهان باز داره. Media Molecule’s Next Game Reportedly Has “Open-World Content,” Per Designer’s Portfolio بیشتر... باز خوبه اینو تعطیل نکردن . . . هنوز باورم نمیشه نت باز شده اینجا دارم پیام میدم انگار دارم خواب میبینم Reactions: MehradCreed, Ali.jangi, MyJinx و 4 کاربر دیگر
نوشته شده توسط Ali.jangi: بازی بعدی مدیا ملکول المان های جهان باز داره. Media Molecule’s Next Game Reportedly Has “Open-World Content,” Per Designer’s Portfolio بیشتر... باز خوبه اینو تعطیل نکردن . . . هنوز باورم نمیشه نت باز شده اینجا دارم پیام میدم انگار دارم خواب میبینم
MyJinx کاربر سایت دیروز در 9:11 AM #11,749 چقدر دلم برای اینجا و شما دوستان تنگ شده بود Reactions: .:AC MilaN:., Polaris, porfesor و 19 کاربر دیگر
'USG Ishimura' CEC Engineer Isaac Clarke کاربر سایت دیروز در 1:44 PM #11,750 بسته الحاقی جدید ویچر 3 هم معرفی شد به اسم Songs of the Past برای عرضه در 2027. دوباره گرالت به عنوان شخصیت اصلی برمیگرده و این Expansion با همکاری استودیوی Fool's Theory سازنده ریمیک ویچر 1 در دست ساخت هست. منبع: Steam :: The Witcher 3: Wild Hunt :: Announcing The Witcher 3: Wild Hunt - Songs of the Past ||| The Witcher 3: Wild Hunt - Songs of the Past Expansion DLC Announced, First Details Confirmed Reactions: .:AC MilaN:., m.d.makan, porfesor و 29 کاربر دیگر
بسته الحاقی جدید ویچر 3 هم معرفی شد به اسم Songs of the Past برای عرضه در 2027. دوباره گرالت به عنوان شخصیت اصلی برمیگرده و این Expansion با همکاری استودیوی Fool's Theory سازنده ریمیک ویچر 1 در دست ساخت هست. منبع: Steam :: The Witcher 3: Wild Hunt :: Announcing The Witcher 3: Wild Hunt - Songs of the Past ||| The Witcher 3: Wild Hunt - Songs of the Past Expansion DLC Announced, First Details Confirmed
Sepi_60 کاربر سایت دیروز در 7:17 PM #11,751 Mina the Hollower بازی جدید خالقین Shovel Knight کار خودشو با انفجار نور آغاز کرده امتیاز 93 از 38 نقد. IGN هم بهش 10 داده Reactions: .:AC MilaN:., Hamid Payne, m.d.makan و 15 کاربر دیگر
Mina the Hollower بازی جدید خالقین Shovel Knight کار خودشو با انفجار نور آغاز کرده امتیاز 93 از 38 نقد. IGN هم بهش 10 داده