K I 1 1 E R ناظم انجمن Sep 3, 2016 #1 در این تاپیک سر خط خبرها به صورت کوتاه قرار داده میشه. (لطفا حداقل امکان یک توضیح اجمالی براش بنویسید) قرار دادن منبع خبر الزامی است. Last edited by a moderator: Feb 22, 2024 Reactions: MoonD, RoadRash, sony_boy و 134 کاربر دیگر
در این تاپیک سر خط خبرها به صورت کوتاه قرار داده میشه. (لطفا حداقل امکان یک توضیح اجمالی براش بنویسید) قرار دادن منبع خبر الزامی است.
SNIPER II کاربر سایت دیروز در 11:17 PM #11,761 نوشته شده توسط Cloud Strife: من بیصبرانه منتظر دایرکت E-Day هستم. ببینم چه کردن اساتید! سوپ سونی هم قاعدتا باید خوب باشه. سابقه نداشته اینجوری هایپ کنه و به ملت دعوت نامه بدن برای تماشا! امیدوارم بازی کوری باشه بیشتر... من امیدوار بودم بازی اینترگالاکتیک رو با زیرنویس فارسی رو ریجن ایران بازی کنیم ولی مثل اینکه مجبوریم تا بازی بعدی ناتی داگ صبر کنیم Reactions: Cloud Strife
نوشته شده توسط Cloud Strife: من بیصبرانه منتظر دایرکت E-Day هستم. ببینم چه کردن اساتید! سوپ سونی هم قاعدتا باید خوب باشه. سابقه نداشته اینجوری هایپ کنه و به ملت دعوت نامه بدن برای تماشا! امیدوارم بازی کوری باشه بیشتر... من امیدوار بودم بازی اینترگالاکتیک رو با زیرنویس فارسی رو ریجن ایران بازی کنیم ولی مثل اینکه مجبوریم تا بازی بعدی ناتی داگ صبر کنیم
DoomedToKill کاربر سایت دیروز در 11:51 PM #11,762 نوشته شده توسط SNIPER II: View attachment 407572 بیشتر... کمپانی ها: ما دیگه تو E3 شرکت نمیکنیم چون برنامه ریزی خاص خودمون رو میخواهیم داشته باشیم همون حین کمپانی ها اول ماه June: ما میخواهیم شوکیس داشته باشیم Reactions: Eazy-E
نوشته شده توسط SNIPER II: View attachment 407572 بیشتر... کمپانی ها: ما دیگه تو E3 شرکت نمیکنیم چون برنامه ریزی خاص خودمون رو میخواهیم داشته باشیم همون حین کمپانی ها اول ماه June: ما میخواهیم شوکیس داشته باشیم
Big Band کاربر سایت امروز در 12:29 AM #11,763 نوشته شده توسط DoomedToKill: کمپانی ها: ما دیگه تو E3 شرکت نمیکنیم چون برنامه ریزی خاص خودمون رو میخواهیم داشته باشیم همون حین کمپانی ها اول ماه June: ما میخواهیم شوکیس داشته باشیم بیشتر... مشکلشون لجستیک کنفرانس های بزرگ و لایو بود، الان میان ۲۰ تا تریلر ردیف میکنن وسطشم یکی میره تو یه استودیو چهار کلمه حرف میزنه و تمام
نوشته شده توسط DoomedToKill: کمپانی ها: ما دیگه تو E3 شرکت نمیکنیم چون برنامه ریزی خاص خودمون رو میخواهیم داشته باشیم همون حین کمپانی ها اول ماه June: ما میخواهیم شوکیس داشته باشیم بیشتر... مشکلشون لجستیک کنفرانس های بزرگ و لایو بود، الان میان ۲۰ تا تریلر ردیف میکنن وسطشم یکی میره تو یه استودیو چهار کلمه حرف میزنه و تمام
DoomedToKill کاربر سایت امروز در 12:49 AM #11,764 نوشته شده توسط Big Band: مشکلشون لجستیک کنفرانس های بزرگ و لایو بود، الان میان ۲۰ تا تریلر ردیف میکنن وسطشم یکی میره تو یه استودیو چهار کلمه حرف میزنه و تمام بیشتر... E3 مگه فقط کنفرانس لایو بود؟ نمایشگاه و غرفه های شرکت ها بود پلی تستینگ های شرکت ها تو غرفه ها بود مصاحبه با دولوپر ها و اخبار درز کرده بود نمیتونم قبول کنم فقط بخاطره مسائل کنفرانس لایو و(بعد مالی) پربیننده ترین، پربازدیدترین و مهمترین فستیوال گیمینگ سالانه رو کنسل کنن هرچند بنظرم دلیل اصلی کنسل شدن E3 یک کمپانی خاص و مقدس بود نه مسائل لجستیکی و مالی
نوشته شده توسط Big Band: مشکلشون لجستیک کنفرانس های بزرگ و لایو بود، الان میان ۲۰ تا تریلر ردیف میکنن وسطشم یکی میره تو یه استودیو چهار کلمه حرف میزنه و تمام بیشتر... E3 مگه فقط کنفرانس لایو بود؟ نمایشگاه و غرفه های شرکت ها بود پلی تستینگ های شرکت ها تو غرفه ها بود مصاحبه با دولوپر ها و اخبار درز کرده بود نمیتونم قبول کنم فقط بخاطره مسائل کنفرانس لایو و(بعد مالی) پربیننده ترین، پربازدیدترین و مهمترین فستیوال گیمینگ سالانه رو کنسل کنن هرچند بنظرم دلیل اصلی کنسل شدن E3 یک کمپانی خاص و مقدس بود نه مسائل لجستیکی و مالی