هرچقدرم که یک فرنچایز عظیم باشد، بازاریابی اهمیت خودش را حفظ میکند و GTA 6 هم استثنا نیست.
رئیس تیک تو در گفتگو با IGN: "مصرف کنندگان باید پیش از انتشار اثر با ان ارتباط برقرار کنند، و من فکر میکنم تجارت سینما هم این موضوع را بازتاب میدهد." اقای زلنیک به عنوان یک مدیر اجرایی با سابقه کار در صنعت سینما میگوید: "بازاریابی همچنان یکی از مهم ترین بخش های انتشار هر نوع محصول سرگرمی هست" او با توجه به سابقه اش در سینما به فیلم های ماموریت غیر ممکن اشاره میکند: "این یک فرنچایز بسیار شناخته شده است، اما استودیو های پشت ان همچنان پول هنگفتی را خرج بازاریابی میکنند، گرچه ما به نوعی میدانیم چه محصولی قرار هست دریافت کنیم"
اقای زلنیک مستقیما در مورد مدل بازاریابی جی تی ای 6 صحبت نکرد و اظهار داشت که راکاستار کار خودش را میکند، او پیشتر اعلام کرده بود که بازاریابی GTA 6 بسیار چالش برانگیز خواهد بود چون راک استار و تیکتو میخواهند بسیار ظریف و حساس عمل کنند، "این باید حس این را داشته باشد که، میدونید، حقیقی هست، ما همبرگر نمیفروشیم، ما میخواهیم این نوع یونیک از هنر را بفروشیم"
گرند دفت اتو 6 برای انتشار در 19 نوامبر (29 ابان) برنامهریزی شده است، بازی برای PS5 و XBOX Series منتشر خواهد شد، نسخه PC هنوز رسما معرفی نشده ولی سابقه نشان میدهد که خواهد امد، انتظار میرود که جی تی ای 6 در سال اول 40 میلیون نسخه بفروشد و بیش از 3 بیلیون دلار درامدزایی کند،
جزئیات بیشتر در مورد این خبر را میتوانید در گفتگو با
IGN که برای حدود 10 روز پیش هست مطالعه کنید.
خلاصه خبر در گیم اسپات:
===============
به گزارش تایمز اف ایندیا، اقای زلنیک معتقد است ابزار های هوش مصنوعی به تنهایی نمیتوانند یک تیم کوچک را قادر سازند که به موفقیتی در حد Grand Theft Auto برسند،
او در نشستی با سرمایهگذاران اعلام کرد: "بچه های راکاستار به نظر میرسد که میتوانند چنین شاهکار های وسیعی خلق کنند، و بسیار افراد دیگر تلاش کردند که این کار را انجام دهند، بسیار از جمله کارکنان سابق راکاستار، اما تا کنون موفق به انجامش نشدهاند"
"این تکنولوژی نخواهد بود که بازی را تغییر میدهد، چیزی که تغییر ایجاد میکند انسان های به شکل خارقالعاده ای خلاق هستند که پیدا میشوند و کاری شگفت انگیز انجام میدهند"
اقای زلنیک معتقد هستند که هوش مصنوعی تنها یک ابزار هست و تضمینی برای موفقیت نیست، پیشرفت تکنولوژی به تنهایی مزیتی در رقابت نیست چون این ابزار در دسترس همگان قرار دارد، اقای زلنیک اضافه میکند: "ان دکمه (هوش مصنوعی) که فولان مدیر دارد، ان دکمه لعنتی را من هم دارم، با بالغ شدن صنعت سرگرمی، به نظر میرسد ساخت اثار فوق العاده موفق سخت و سخت تر میشود، ما انحصار و مونوپولی خلق اثار موفق را در دست نداریم، غرور و تکبر دشمن موفقیت های متناوب هست."
اقای زلنیک میگویند استراتژی بلندمدت تیک تو این هست که به جذب افراد خلاق و استعداد ها ادامه دهد: "هدف ما این هست تا ان افراد را جذب کار در تیک تو کنیم، اگر در این کار شکست بخوریم، به موفقیت نمیرسیم، اگر همچنان خانهای برای خلاقیت باقی بمانیم، کمپانی که از بهترین استعداد های این صنعت استقبال ان ها را تشویق پشتیبانی و تامین مالی میکند، انگاه باقی کارها خود به خود به درستی پیش خواهد رفت"