سرخط خبرها

در تابستان خبری توسط یک اینسایدر به نام Borys Nieśpielak منتشر شد مبنی بر اینکه بسته الحاقی جدیدی برای ویچر 3 منتشر خواهد شد. او مدعی شد که استودیوی Fool's Theory مشغول کار روی آن است. همان استودیویی که ریمیک ویچر 1 به آن واگذار شده.
اکنون او با تاکید دوباره بر ادعای خود، به نشانه هایی از طرف CD Projekt اشاره کرده است که بی سر و صدا مشغول کار روی آن هستند. بیانات Piotr Nielubowicz یکی از مدیران ارشد مالی CD Projekt در گزارش مالی نوامبر 2025:
"با توجه به پیشرفت های اخیر، این شانس وجود دارد که محتوای جدیدی که در گزارش ها و تماس های اخیر به آن اشاره شده بود، در سال پیش رو منتشر شود."
Nielubowicz به اثر این انتشار بر نتایج مالی پیش روی استودیو اشاره و به صورت بالقوه، انتشار نسبتا زود و ابعاد و وسعت نسبتا معنادار آن را تایید میکند.
witcher-3.jpg
Is there really going to be a new Witcher 3 expansion this year?

Adam Fogelson رئیس Lionsgate تایید کرده که یک عنوان تریپل A از John Wick در حال ساخت است و به زودی به صورت رسمی رونمایی میشود.
همچنین به بازی جدید SAW اشاره کرده که شماره قبلی آن با عنوان SAW II: Flesh and Blood به سال 2010 برمیگردد.
lion.jpg
Lionsgate Confirms AAA John Wick and SAW Games In Development

Adam Fogelson رئیس Lionsgate تایید کرده که یک عنوان تریپل A از John Wick در حال ساخت است و به زودی به صورت رسمی رونمایی میشود.
همچنین به بازی جدید SAW اشاره کرده که شماره قبلی آن با عنوان SAW II: Flesh and Blood به سال 2010 برمیگردد.
View attachment 406148
Lionsgate Confirms AAA John Wick and SAW Games In Development
تا وقتی بازی رسمی جان ویک منتشر بشه، Blackwood رو داریم که از یه طرف همون جان ویک کشورهای جهان سوم هست:))، ولی از طرف دیگه یک ویدیو گیم پلی جدید اخیراً منتشر کردن و برای یک بازی AA خیلی خوب به نظر میرسه \m/ :

تا وقتی بازی رسمی جان ویک منتشر بشه، Blackwood رو داریم که از یه طرف همون جان ویک کشورهای جهان سوم هست:))، ولی از طرف دیگه یک ویدیو گیم پلی جدید اخیراً منتشر کردن و برای یک بازی AA خیلی خوب به نظر میرسه \m/ :
کلا امسال و سالهای بعد تو این سبک بازیهای قابل توجهی داریم.
یکدفعه Beatmup سه بعدی افتاده تو بورس.

فرض کن جان ویک رو راک استیدی «پرایم» می ساخت.
اون فضای شگفت انگیز آرکهام سیتی رو میاوردن به جهان هتل کانتیننتال، جایزه بگیرهای پراکنده‌ی توی شهر، ماموریت های شبانه و بارونی...

دقیقا من خودم بشخصه آنچنان به این سبک علاقه‌مند نبودم و با Sifu استارت علاقه ام خورد، تو Game Awards هم یک بازی معرفی شد فکر کنم تو سبک Beat'em Up باشه، برای اون هایپم، Gang of Dragon

• Like
Reactions: Zevran
دقیقا من خودم بشخصه آنچنان به این سبک علاقه‌مند نبودم و با Sifu استارت علاقه ام خورد، تو Game Awards هم یک بازی معرفی شد فکر کنم تو سبک Beat'em Up باشه، برای اون هایپم، Gang of Dragon
Gang of Dragons احتمالا بیشتر شبیه Sleeping Dogs قراره باشه چون تو اسکرین شات های گیم پلی شخصیت اصلی با سلاح گرم دیده میشه

• Like
Reactions: Dante _Sparda
داداش یاکوزاها رو بازی کن، 1 تا 6، نسخه‌های 7 و 8 رو بازی نکن، همچنین جاجمنت

غیر از اون تو گیم آواردز Samson رو هم داشتیم.
Blackwood که قبلا معرفی شده بود.
از ایندی ها هم Acts of Blood داریم.
Spine هم قبلا معرفی شده بود.

همینطور MUDANG: Two Hearts از کره که یه پا اسپلینترسله و...

حالا نمیشه گفت که اینها سبکشون اختصاصی beatm up باشه ولی همینکه ویژگیهای دیگه مثل ریسینگ ، شوتینگ که بعضا تاکتیکیه و... رو هم درشون گذاشتن به نظرم تنوع بهتری بهشون میده.

آخرین ویرایش:
هیدئو کوجیما پیامی احساسی را درباره قسمت آخر سریال Stranger Things که چند روز پیش پخش شد، منتشر کرده است.
او معتقد است این داستان درباره خداحافظی نیست و درون ما زنده است. با یادآوری شخصیت ها و دنیای آن، میتوانیم داستان های جدیدی خلق کنیم و دوباره به آن بازگردیم.
str.jpeg
str2.jpg

تام هندرسون معتقد است که انتشار GTA VI موجی عظیم از ترافیک اینترنتی به‌ وجود خواهد آورد که می‌توان آن را یک «سونامی دیجیتال» واقعی دانست

Grand-Theft-Auto-VI-GTA-6.jpg

به گفته‌ی تام هندرسون و دیگر اعضای Insider Gaming، عرضه‌ی این بازی ممکن است باعث وقوع یک سونامی دیجیتالی بی‌ سابقه شود. آن‌ها هشدار می‌دهند که حجم بسیار بالای دانلود‌ها در زمان انتشار می‌تواند موجب ایجاد اختلال گسترده یا حتی نوعی فروپاشی در زیرساخت اینترنت جهانی شود.

- برای جلوگیری از چنین وضعیتی، آن‌ها پیشنهاد می‌کنند که راکستار قابلیت پیش‌دانلود بازی را حداقل یک ماه زودتر فراهم کند. به باور آنها، این اقدام باعث می‌شود بازیکنان بتوانند همزمان با عرضه وارد بازی شوند و از فشار شدید بر شبکه‌ ی جهانی جلوگیری شود.

- از سوی دیگر، منبع یادشده تاکید می‌کند که GTA 6 به‌صورت مرحله‌ای منتشر خواهد شد. در گام نخست، بخش تک‌نفره‌ی بازی عرضه می‌شود که برای تاریخ ۱۹ نوامبر امسال و روی کنسول‌های PS5 و Xbox Series X/S برنامه‌ریزی شده است.

- پس از آن، نوبت به فعال‌ سازی GTA 6 Online خواهد رسید. این بخش در زمان انتشار اولیه در دسترس نخواهد بود و با فاصله‌ای زمانی عرضه می‌شود تا بازیکنان ابتدا بخش داستانی را تجربه کنند. هندرسون اشاره دارد که بخش آنلاین بسیار گسترده خواهد بود، المان های نقش‌ آفرینی را در خود جای داده و هدف‌گذاری شده تا دست‌کم ۱۵ سال دوام داشته باشد.

- در پایان، هندرسون خاطرنشان می‌کند که کاملاً مطمئن است بازی دیگر هیچ تأخیری نخواهد داشت و همچنین احتمال می‌دهد قیمت نسخه‌ی استاندارد آن ۸۰ دلار باشد.

- به گفته ی تام هندرسون ساخت GTA VI تمام شده و دیگر هیچ محتوایی به آن اضافه نخواهد شد و در حال حاضر بطور کامل از ابتدا تا انتها قابل بازی است و راکستار به معنای واقعی کلمه یک سال فرصت دارد تا بازی را پالیش و بهینه کند.

- همچنین تام هندرسون پیش بینی میکند که نسخه PC این عنوان در پاییز ۲۰۲۷ روانه بازار شود

منبع:
View attachment VID_20260104_003304_893.mp4

IMG_20260104_223657_834.jpg
شایعه: عرضه‌ی PS6 عقب نیفتاده
طبق گزارش‌ها، کنسول تا پایان سال ۲۰۲۷ عرضه خواهد شد
تولید انبوه آن از اواسط ۲۰۲۶ آغاز می‌شود
تا کنون هیچ تصمیم رسمی از سوی سونی درباره تأخیر اتخاذ نشده
سونی ممکن است تا پایان ۲۰۲۶ یا ابتدای ۲۰۲۷ درباره تأخیر تصمیم نهایی را بگیرد

منبع: Moore's Law Is Dead و TCMF2

همچنین طبق لیک ها مایکروسافت قبل گرونی ram تعداد زیادی رو بصورت انبوه خریداری کرده و اون کمپانی هم قصد تاخیری در عرضه کنسول بعدیش رو نداره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or