در تابستان خبری توسط یک اینسایدر به نام Borys Nieśpielak منتشر شد مبنی بر اینکه بسته الحاقی جدیدی برای ویچر 3 منتشر خواهد شد. او مدعی شد که استودیوی Fool's Theory مشغول کار روی آن است. همان استودیویی که ریمیک ویچر 1 به آن واگذار شده.
اکنون او با تاکید دوباره بر ادعای خود، به نشانه هایی از طرف CD Projekt اشاره کرده است که بی سر و صدا مشغول کار روی آن هستند. بیانات Piotr Nielubowicz یکی از مدیران ارشد مالی CD Projekt در گزارش مالی نوامبر 2025:
"با توجه به پیشرفت های اخیر، این شانس وجود دارد که محتوای جدیدی که در گزارش ها و تماس های اخیر به آن اشاره شده بود، در سال پیش رو منتشر شود."
Nielubowicz به اثر این انتشار بر نتایج مالی پیش روی استودیو اشاره و به صورت بالقوه، انتشار نسبتا زود و ابعاد و وسعت نسبتا معنادار آن را تایید میکند. Is there really going to be a new Witcher 3 expansion this year?
Adam Fogelson رئیس Lionsgate تایید کرده که یک عنوان تریپل A از John Wick در حال ساخت است و به زودی به صورت رسمی رونمایی میشود.
همچنین به بازی جدید SAW اشاره کرده که شماره قبلی آن با عنوان SAW II: Flesh and Blood به سال 2010 برمیگردد. Lionsgate Confirms AAA John Wick and SAW Games In Development
تا وقتی بازی رسمی جان ویک منتشر بشه، Blackwood رو داریم که از یه طرف همون جان ویک کشورهای جهان سوم هست، ولی از طرف دیگه یک ویدیو گیم پلی جدید اخیراً منتشر کردن و برای یک بازی AA خیلی خوب به نظر میرسه :
تا وقتی بازی رسمی جان ویک منتشر بشه، Blackwood رو داریم که از یه طرف همون جان ویک کشورهای جهان سوم هست، ولی از طرف دیگه یک ویدیو گیم پلی جدید اخیراً منتشر کردن و برای یک بازی AA خیلی خوب به نظر میرسه :
فرض کن جان ویک رو راک استیدی «پرایم» می ساخت.
اون فضای شگفت انگیز آرکهام سیتی رو میاوردن به جهان هتل کانتیننتال، جایزه بگیرهای پراکندهی توی شهر، ماموریت های شبانه و بارونی...
Teyon استودیوی سازنده RoboCop: Rogue City و Terminator: Resistance مشغول کار روی یک عنوان Action RPG جدید هست. آگهی استخدامی که منتشر کردن به حضور حیوانات (مثل گرگ و سگ و...) اشاره داره.
دقیقا من خودم بشخصه آنچنان به این سبک علاقهمند نبودم و با Sifu استارت علاقه ام خورد، تو Game Awards هم یک بازی معرفی شد فکر کنم تو سبک Beat'em Up باشه، برای اون هایپم، Gang of Dragon
دقیقا من خودم بشخصه آنچنان به این سبک علاقهمند نبودم و با Sifu استارت علاقه ام خورد، تو Game Awards هم یک بازی معرفی شد فکر کنم تو سبک Beat'em Up باشه، برای اون هایپم، Gang of Dragon